rozi Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Bazarek dla Huberta i Reksia http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111325 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Nie traćmy nadziei... Ludzie są niemożliwi. Tylko dlaczego zwierzęta tak muszą na tym cierpieć :( Quote
_bubu_ Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Patia napisał(a):Czy Hubert potrzebuje Allegro ? nie znalazłam na allegro Hubercika. chyba nikt nie wystawia. Dasz rade mu wystawić? Quote
rozi Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Drugi bazarek: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111460 Quote
Hund Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Dzięki za bazarek!!!! AgaG dostaŁam NUTRADYL od waldi481 , czy HUBERTOWI na sawy by się nie przydaŁ??? Quote
AgaG Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Hund napisał(a):Czy można prosić o wieści? Hubert czuje się dobrze, ale jest smutny. :-(:-(:-( Będę starała się wziąc go znów do kundla. Poproszę tez o allegro Patię. Jest ciężko, mam mnóstwo starych psów pod opieką, ale Hubert i tak ma szczeście, bo nie jest gryziony, jak wiele staruszków w schronie. Quote
AgaG Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Hund napisał(a):Dzięki za bazarek!!!! AgaG dostaŁam NUTRADYL od waldi481 , czy HUBERTOWI na sawy by się nie przydaŁ??? Zapytam mojej wetki. Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Łzy same sie cisna do oczu jak widze Hubercika takiego smutnego ,przyjdzie do człowieka i wtula sie w niego i nich szlag trafi tych co mu dali nadzieje i ja zabrali. Nie ma nic gorszego niz powrot psa za kratki ,co innego jak wyciaga sie psa ze schroniska do hotelu ma wtedy raj ale nie jak pies ma dom i musi znowu wrocic za kratki. Hubercik lubi rarytaski i przynajmniej jak dostaje mięsko lub paroweczke na chwilke zapomina o swojej niedoli. Quote
AgaG Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Dziękuję Foksia I Dzeku, że u niego bywasz. Dziś poprosiłam Magdę hejdę by nagrała o nim filmik w hotelu..do programu. Quote
Recommended Posts