Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola przechowa Huberta na pietrze domu,, żeby izolować go od psów. Wielkie ukłony dla męża Oli, który to zaproponował...

Posted

no nie...jak ten pies przezyje kolejna rozlake:placz:jego serce tego moze nie wytrzymac ...od kilku dni co nie zajrze na jakis watek to tragedia..znow zaczynam sie wahac czy sama mam sile to wszystko tak przezywac:placz::placz:Hubert co bedzie dalej???podziekowania wielkie dla Oli

Posted

Hubert to fajny pies, kocha ludzi. Ma do nich pecha.. niestety..

Posted

jak mi kiwi powiedzila w czwartek w kundlu ,ze zwracja Huberta to az mnie zatkało ,nie moglam w to uwierzyc, co ten pies zawinił ,tyle lat w schronisku i dwie nie udane adopcje,:-(
Gdyby nie pani Ola to ja nie wiem czy Hubertowi by nie pekło serduszko jak by znowu poszedł za kratki za nie swoje winy tylko ludzkie.:placz:

Posted

Hubert już u Oli.. bardzo posunął się w swojej starości..ledwo chodzi.. Wierzę, że Ola cudowna osoba sobie poradzi z separacją psów (ja mam tez jednego agresora odseparowanego, więc to jest możliwe)...

Posted

ten pies nie przezyje kolejnego powrotu do schroniska....ile mu zostalo czasu?teraz doszla kolejna rozlaka...moze biedactwo tego nie wytrzymac:-(jest mi potwornie szkoda tego psiaka ale ni emoge go zabrac,tylko czytam o jego kolejnym odrzuceniu i serce mi krwawi

Posted

Panca napisał(a):
ten pies nie przezyje kolejnego powrotu do schroniska....ile mu zostalo czasu?teraz doszla kolejna rozlaka...moze biedactwo tego nie wytrzymac:-(jest mi potwornie szkoda tego psiaka ale ni emoge go zabrac,tylko czytam o jego kolejnym odrzuceniu i serce mi krwawi

Nie martwcie się ! jeszcze mi się w życiu nie zdarzyło, żeby pies, za którego wzięłam odpowiedzialność wrócił do schronu!!! Ola będzie go trzymać do czasu gdy znajdzie się dom stały. Hubert wykąpany śpi teraz przy jej kolanach. Nie było żadnych problemów z wprowadzeniem psa do stada, ale dom Oli jest magiczny i ja to dobrze wiem. Nie mam słów wdzięczności dla Oli.

Posted

Tak tułaczka się skończyła. :loveu:Hubert ma najlepszy dom pod słońcem u kochanej Oli!!! dziś dzwoniła, że tak zdecydowała, bo hubus jest bardzo bardzo stereńki i potrzebuje najlepszej opieki, a widomo, jak ciężko o domy dla takich psów :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ola jestes cudowna osoba - bardzo bardzo bardzo dziekuje :loveu::loveu::loveu:temu psiakowi pewnie niewiele juz zostalo a na pewno nie mial tez latwego zycia
Chcialabym zobaczyc zdjecia Huberta w nowym i ostatnim domu:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
mozna tez zmienic ponownie tytul

Posted

ale super ! :sweetCyb:
nareszcie Hubercik będzie mógł być w pełni szczęśliwy !
i już nigdy o nic nie będzie musiał się martwić !
:laola:
OGROMNE podziękowania dla Oli !:Rose:
super!

i chyba znowu będzie trzeba zmienić tytuł wątku :oops:

Posted

Zdjęcia na pewno będę.. poproszę Olę.. wiem, ze dziś dziaduś wygrzewał się na słonku, Oli nie odstępuje i ani mruknie na jej psy :p