dorota1 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Po co go brali? Następni nieodpowiedzialni ludzie :shake: Quote
AgaG Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ola przechowa Huberta na pietrze domu,, żeby izolować go od psów. Wielkie ukłony dla męża Oli, który to zaproponował... Quote
Panca Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 no nie...jak ten pies przezyje kolejna rozlake:placz:jego serce tego moze nie wytrzymac ...od kilku dni co nie zajrze na jakis watek to tragedia..znow zaczynam sie wahac czy sama mam sile to wszystko tak przezywac:placz::placz:Hubert co bedzie dalej???podziekowania wielkie dla Oli Quote
Hund Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Bazarek dla HUBERTA proszę podnoście na pierwszą : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10959040#post10959040 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Dlaczego nasz Hubercik wciąż ma takiego pecha... :( Quote
AgaG Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Hubert to fajny pies, kocha ludzi. Ma do nich pecha.. niestety.. Quote
mimiś Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 biedny pies.. szczęście ,że znalazł się ktoś o wielkim sercu Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 jak mi kiwi powiedzila w czwartek w kundlu ,ze zwracja Huberta to az mnie zatkało ,nie moglam w to uwierzyc, co ten pies zawinił ,tyle lat w schronisku i dwie nie udane adopcje,:-( Gdyby nie pani Ola to ja nie wiem czy Hubertowi by nie pekło serduszko jak by znowu poszedł za kratki za nie swoje winy tylko ludzkie.:placz: Quote
AgaG Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Hubert już u Oli.. bardzo posunął się w swojej starości..ledwo chodzi.. Wierzę, że Ola cudowna osoba sobie poradzi z separacją psów (ja mam tez jednego agresora odseparowanego, więc to jest możliwe)... Quote
Panca Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 ten pies nie przezyje kolejnego powrotu do schroniska....ile mu zostalo czasu?teraz doszla kolejna rozlaka...moze biedactwo tego nie wytrzymac:-(jest mi potwornie szkoda tego psiaka ale ni emoge go zabrac,tylko czytam o jego kolejnym odrzuceniu i serce mi krwawi Quote
AgaG Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Panca napisał(a):ten pies nie przezyje kolejnego powrotu do schroniska....ile mu zostalo czasu?teraz doszla kolejna rozlaka...moze biedactwo tego nie wytrzymac:-(jest mi potwornie szkoda tego psiaka ale ni emoge go zabrac,tylko czytam o jego kolejnym odrzuceniu i serce mi krwawi Nie martwcie się ! jeszcze mi się w życiu nie zdarzyło, żeby pies, za którego wzięłam odpowiedzialność wrócił do schronu!!! Ola będzie go trzymać do czasu gdy znajdzie się dom stały. Hubert wykąpany śpi teraz przy jej kolanach. Nie było żadnych problemów z wprowadzeniem psa do stada, ale dom Oli jest magiczny i ja to dobrze wiem. Nie mam słów wdzięczności dla Oli. Quote
peate Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 biedny Hubert :-( tyle go już rozczarowań w życiu spotkało :placz: chyba powinnyście zmienić tytuł :-( Quote
_bubu_ Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Wielkie podziękowania dla Oli za serce dla Huberta . Mam nadzieje ze ta jego tułaczka w końcu sie skończy.. Quote
AgaG Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Tak tułaczka się skończyła. :loveu:Hubert ma najlepszy dom pod słońcem u kochanej Oli!!! dziś dzwoniła, że tak zdecydowała, bo hubus jest bardzo bardzo stereńki i potrzebuje najlepszej opieki, a widomo, jak ciężko o domy dla takich psów :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Panca Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ola jestes cudowna osoba - bardzo bardzo bardzo dziekuje :loveu::loveu::loveu:temu psiakowi pewnie niewiele juz zostalo a na pewno nie mial tez latwego zycia Chcialabym zobaczyc zdjecia Huberta w nowym i ostatnim domu:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: mozna tez zmienic ponownie tytul Quote
peate Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ale super ! :sweetCyb: nareszcie Hubercik będzie mógł być w pełni szczęśliwy ! i już nigdy o nic nie będzie musiał się martwić ! :laola: OGROMNE podziękowania dla Oli !:Rose: super! i chyba znowu będzie trzeba zmienić tytuł wątku :oops: Quote
Asia_Klero Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 coz ja moge dodac.....BAJKA SIĘ SPEŁNIŁA:evil_lol: Quote
_bubu_ Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Kochana Ola :loveu::loveu: :multi: ciesze sie że wszystko dobrze sie skończyło. Tym razem z przyjemnością zmieniam tytuł wątku :) Quote
rozi Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Zostaje?? Naprawdę??? :multi: Hubert, "brat" Reksia, ale się cieszę... :iloveyou: Quote
fizia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Lepszego zakończenia tej historii nie mogłabym sobie wyobrazić:multi: Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 :multi::multi::multi: tak sie ciesze , bo nie wyobrazalam sobie Huberta w hotelu ,a teraz ma najwspanialszy dom na swiecie ,bajkowy i kochany.:lol::lol: Quote
AgaG Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Zdjęcia na pewno będę.. poproszę Olę.. wiem, ze dziś dziaduś wygrzewał się na słonku, Oli nie odstępuje i ani mruknie na jej psy :p Quote
Panca Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 dostojny,madry i kochany staruszek:loveu: Quote
Recommended Posts