Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy mogę prosić o zrobienie plakatu do pobrania z moimi namiarami (tekst jest pare stron wyzej i na allegro? )

tel. 012 412 012 31 i 501 801 553, mail [email protected]

bardzo prosze osoby które podnosza watek o pomoc z tym plakatem, moze znacie kogos kto ma zdolności plastyczne i zrobi plakat z tymi zdjęciami gdzie jak taka sirota słodka wyglada? np z tym?

C

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

plakat misia - huberta.doc (409,6 kB) Zapisz kIWI ZROBIłA KTO MOZE POMóC W WIESZANIU I DRUKOWANIU? JA ODBIERAM WKRóTCE SPORO I CAłY WEEKEND WIESZAM

Posted

Hubert jest w hotelu od 15 maja, ja wyjeżdzam na wakacje w przyszlym tygodniu iwracm w lipcu, powinnam przed wyjazdem uregulowac jego dug

Posted

Aga proponowaŁam kilka razy że wyślę pieniądze niestety nie mam numeru konta. Proszę podaj ile tego jest i na jakie konto wpŁacić.

Posted

Dobrze, jak wrócę z adopcji to policzę. Mam już 600 plakatów kolorowych Huberta wydrukowanych i będę wieszać aż nie padnę.. gdyby ktoś mi chail pomóc to zapraszam. :p

Posted

Hund napisał(a):
Aga proponowaŁam kilka razy że wyślę pieniądze niestety nie mam numeru konta. Proszę podaj ile tego jest i na jakie konto wpŁacić.

od 15 maja licząc [po 15 za dzień, a na konto moje, bo ja to rozliczam z właścicielem. mamy znizkę mimo że to łużcyka (hotel w Krakowie) ale foksia załatwiła, że jest po 15.

Posted

AgaG napisał(a):
od 15 maja licząc [po 15 za dzień, a na konto moje, bo ja to rozliczam z właścicielem. mamy znizkę mimo że to łużcyka (hotel w Krakowie) ale foksia załatwiła, że jest po 15.

Tyle że nie mam Twoje konta, prosiŁam kilka razy ale nie dostaam Pw , proszę napisz a wyślę.

Posted

Wysłałam numer, ale nadal nie dostałam na maila jego fot w dużej rozdzielczości. ja nie mam jak przed wyjazdem jechać do hotelu bo to kawał drogi ode mnie, a zdjecia od Foksi nie nadają się.. proszę, bo to szansa dla niego. Do dziennika wymagane są foty w duzej rozdzielczości

Posted

[quote name='AgaG']Wysłałam numer, ale nadal nie dostałam na maila jego fot w dużej rozdzielczości. ja nie mam jak przed wyjazdem jechać do hotelu bo to kawał drogi ode mnie, a zdjecia od Foksi nie nadają się.. proszę, bo to szansa dla niego. Do dziennika wymagane są foty w duzej rozdzielczości

wysłałam fotki kilka dni temu na [email protected] . jesli nie doszly to moge przeslac np. kazda w osobnym mailu pojedynczo..

Posted

Dziewczyny a nie pomyślałyscie aby go ogłaszac w klubach seniorów? Moze jakis starszy człowiek zechciałby mu podarowac dom. Jest przeciez duzo osób na emeryturach - którym zdrowie by jeszcze pozwoliło na posiadanie psiaka - młodego nie wezma ale może starszy pies bedzie wspaniałym towarzyszem i przyjacielem dla nich.

Strasznie wzruszajacy jest pysio Huberta.

Posted

[quote name='_bubu_']wysłałam fotki kilka dni temu na [email protected] . jesli nie doszly to moge przeslac np. kazda w osobnym mailu

pojedynczo..

nie doszło nic!!! potrzebują ich pilnie

Posted

Olga132 napisał(a):
Dziewczyny a nie pomyślałyscie aby go ogłaszac w klubach seniorów? Moze jakis starszy człowiek zechciałby mu podarowac dom. Jest przeciez duzo osób na emeryturach - którym zdrowie by jeszcze pozwoliło na posiadanie psiaka - młodego nie wezma ale może starszy pies bedzie wspaniałym towarzyszem i przyjacielem dla nich.

Strasznie wzruszajacy jest pysio Huberta.

wisi kilkaset jego plakatów w Krakowie.. kolorowych pięknych, ale jedyna osoba która dw2oniła ma psa agresywnego dość. a Hubert nie toleruje ani psów ani suk

Posted

Hund przyyszło 500 od Ciebie na hotel Huberta, wpłacę to co do czwartku przyrosnie czyli 405 .. nie chę zapeszać wplacając z góry... bo moze po "Kundlu" znajdzie dom? i tyle plakatów wisi,,,jeszcze te foty sa pilne!! wyślę je dziś błagajac Panią Hanię..

Posted

Oby nie były potrzebne foty już :p. Z plakatów dzwonił pan który chce go adoptować. Dom bez psów w Krakowie. Pan bardzo symapatyczny, znajomyu inspektora Tozu KCIUKI błagam.. jedziemy jutro rano zawieźć Huberta..

Posted

Przeczytalam watek od poczatku .... jestem wstrzasnieta ... losem tego biednego stworzenia ... bezmyslnoscia osob, ktore chcialy zapewnic mu dom..... oddac psa po prawie 2 miesiacach ? ? ? ! ! ! To mi sie w glowie nie miesci ! ! !
Mam nadzieje, ze ten domek jutrzejszy okaze sie juz ostatnim i najlepszym z mozliwych ....