Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marlena:) napisał(a):
Ja jednak nie odpuszczę :diabloti: .... będę próbowac do końca. Wiem już w których miejscach przebywa Logan. Rzeczywiście nie ma sie najgorzej i nie widać żadnych ran. Wszystko będzie ok do następnej zimy :roll:, o ile nie da się schwytać w najbliższym czasie.
Ja nie zrezygnuję i będę o niego walczyć...tak jak walczyłam o Toffika;).
Narazie możecie odetchnąć...reszta w rękach Logana i moich (w sensie oswajania/schwytania).
Pozdrawiam

I za to Cię lubimy - za upór w dążeniu do celu. Na spokojnie więcej można zrobić. Jest w obecnej sytuacji troszkę czasu i można wspólnie coś przedsięwziaść. "Słoneczna" obserwuje i ma meldować jak sie Logan pokaże w ich okolicy. Odetchniemy - jak dam mu buzi (choć nie lubię psów :evil_lol: ).

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Ależ wyrażaj swoje zdanie ile tylko chcesz.
Moim zdaniem skoro nie było go tak długo i wrócił widocznie grubszy to znak, ze jednak nie jadł raz na 4 dni a częściej, dzięki czemu poprawiła się jego kondycja.
Otóż to, i to właśnie nasunęło mi przypuszczenie, że on ma swojego człowieka (moim zdaniem w cudzysłowiu), bo nikt nie pisał, że go dokarmia.

[quote name='_ChiQuiTa_']Zawsze znajdzie się ktoś mądrzejszy...

...Ja też tylko wyraziłam swoje zdanie.

Sądziłam, że na tym forum wypowiadamy się na temat psiaków, a nie ludzi biorących udział w debacie.
Ale nie ma o co kopii kruszyć. Tu ważny jest Logan.
Ja także trzymam kciuki, bo z powodu odległości nic innego nie mogę zrobić.

Posted

mm2559 - ja też znam się ze "Słoneczną" w najbliższym czasie ją "odwiedzę" i pogadamy.Zresztą my zawsze o psach gadamy :diabloti: ... W sobotę mam spotkanko z okolicznymi dzieciakami :cool3: więc i je nagonię do przyglądania się :evil_lol:..trzeba uczyć dzieci normalnego zachowania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

P.S. Moje zaproszenie na ognisko jest nadal aktualne.Co tam,że przy okazji pójdziemy na spacer "po Logana"... z innymi zawsze raźniej.Może szczęście nam dopisze ......

Posted

[quote name='elik']Otóż to, i to właśnie nasunęło mi przypuszczenie, że on ma swojego człowieka (moim zdaniem w cudzysłowiu), bo nikt nie pisał, że go dokarmia.

A mi jakoś to nie nasunęło przypuszczeń, ze pies może mieć swojego właściciela. Kiedyś zapewne może i miał.
Ale teraz.... wątpię, który normalny człowiek pozwolił by, żeby jego pies śmigał z wrzynająca się w szyję obrożą?

[quote name='elik'] Sądziłam, że na tym forum wypowiadamy się na temat psiaków, a nie ludzi biorących udział w debacie.
Ale nie ma o co kopii kruszyć. Tu ważny jest Logan.
Ja także trzymam kciuki, bo z powodu odległości nic innego nie mogę zrobić.

Wypowiadamy sie na różne tematy. Skoro człowiek jest w coś zamieszany to i na jego temat się wypowiadamy.
Chyba Cię nie obraziłam tym co napisałam? Bo wciąż to cytujesz...

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
A mi jakoś to nie nasunęło przypuszczeń, ze pies może mieć swojego właściciela. Kiedyś zapewne może i miał.
Ale teraz.... wątpię, który normalny człowiek pozwolił by, żeby jego pies śmigał z wrzynająca się w szyję obrożą?
Edyta niestety sa tacy ludzie i trafiają się coraz częściej...mają gdzieś że ich pies ma za małą obroże i sie mu wrasta, sprawiając psiakowi potworny ból...Także on może mieć "właściciela":roll:

Posted

Napewno ma... tyle,ze ma go gdzies i Logan woli mieszkac w krzakach :roll: .
Jest w coraz lepszym stanie..wiosna dobrze na niego wpłynęła.Jest grubszy,jednak jego stosunek do ludzi sie nie zmienia..:shake:

Posted

Tak tak każdy pies kiedyś miał swojego właściciela, a może nie właściciela, ale gdzieś ładnie pisało, że za każdego psa jest gdzieś odpowiedzialny jakiś człowiek.
I te słowa bardzo tu pasują.
Ok, nie ma co rozkminiać czy ma kogoś czy nie, liczy się fakt że potrzebuje pomocy...

Posted

Wszystko dobrze :) .. Pies jest w bardzo dobrej kondycji - tyle widać z daleka. Jest podpasiony i nie ma najgorzej :roll:...
Teraz trzeba go tylko do weta zawieźć...najwyzej później wróci na wolność,bo wątpię by dał się oswoić i znalazł dom:razz:.