maciaszek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Bidula :(. Trzymam kciuki za to, żeby szybko wyzdrowiała! Maleńka... A na tej ostatniej fotce jaka szczęśliwa :). Niech czym prędzej wróci do takiego stanu! Quote
Alicja Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='maciaszek']Bidula :(. Trzymam kciuki za to, żeby szybko wyzdrowiała! Maleńka... A na tej ostatniej fotce jaka szczęśliwa :). Niech czym prędzej wróci do takiego stanu![/QUOTE] też zaciskam :kciuki: Quote
maciaszek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 :( Właśnie dostałam sms od Agi (chyba mogę tu napisać), że dzisiaj o 20.00 Biała odbędzie drogę za TM. :placz: Aga, trzymaj się :calus::calus:. A Ty Białeczko, bądź szczęśliwa tam, po drugiej stronie... Quote
Alicja Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [FONT=Arial]Białeczka już zasnęła ....już nic nie boli .... Białeczko , zawsze Cię zapamiętam jako kochaną białą przytulankę ... Śpij Białeczko .....[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]Agnieszko ... przykro mi ... :glaszcze:[/FONT] Quote
maciaszek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A ja nie miałam okazji poznać Białej :(. Znam ją tylko ze zdjęć, które tu się pojawiały. I taką jak na tych fotkach ją zapamiętam. Ago, przytulam wirtualnie... Quote
Alicja Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [FONT=Arial]Jedne z ostatnich fotek Białeczki .... [/FONT] dziś jeszcze wstawie fotki ..... Quote
Aarionne Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Tak lubiłam oglądać Białeczki zabawy z Chico... Śpij, maleńka, już bezpiecznie... Co teraz będzie z Chico? Bidulek, tak ją kochał... Quote
Tengusia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 biedna dziewczynka ... tak wiele psiakow odeszlo, psiakow ktore powinny jeszcze zyc ... to takie niesprawiedliwe :placz: Bialeczko sloneczko spij spokojnie [*] Quote
maciaszek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 W tym całym smutku jest jedna rzecz, z której należy się cieszyć. To fakt, że swoje ostatnie lata Biała spędziła w kochającym domu,z Agą, która ją rozpieszczała i z Chico, który ją uwielbiał. Że odeszła otoczona miłością! szkoda tylko, że tak wcześnie... :( Quote
maciaszek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 GoniuP, przykro to mówić, ale chyba trzeba zmienić tytuł :( :( :(. Quote
agnieszka32 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Mój Boże, tak mi przykro :placz::placz::placz: Quote
pinkmoon Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Prześliczna,cudna sunia, pamiętam jak się zachwycałam jej wspólnymi fotkami z Chico - doskonale razem wyglądały... Wszystkie psy odchodzą za szybko :( Quote
GoniaP Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Zmieniłam tytuł, ale wciąż pojawia się ten poprzedni.... Quote
Agucha Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ogromnie mi przykro :( [*] Przeczucia mnie nie myliły... Quote
Alicja Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [FONT=Arial]ostatnie fotki Białeczki [/FONT] [FONT=Arial]Białeczko ... bądź szczęśliwa za TM [/FONT] Quote
Alicja Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [FONT=Arial]Białeczka była ostatnio bardzo słaba ... ale o wszystkim napisze Wam Agnieszka . [/FONT] Quote
maciaszek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Widać, że bidulka chorowała i źle się czuła... :( Biedna Biała :( Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Białeczka była ostatnio bardzo słaba ... ale o wszystkim napisze Wam Agnieszka . [/FONT]Ale Aga ma przecież bana... Czasowego czy dożywotniego? Quote
andzia69 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 co jest z tymi psami...co jeden wątek to bidulek przekroczył TM:-( bardzo mi przykro:-(:-(:-( zegnaj śliczna [*] [*] [*] Quote
Alicja Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='maciaszek']Widać, że bidulka chorowała i źle się czuła... :( Biedna Biała :( Ale Aga ma przecież bana... Czasowego czy dożywotniego? Agnieszka napisze wiadomość i ktoś ją tu wklei ... to Agi Białeczka i niech ona sama napisze o Niej .... Quote
maciaszek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Alicja'] Agnieszka napisze wiadomość i ktoś ją tu wklei ... Jakby co służę swoim mailem - [email protected] (tylko tam ew. fotki się nie zmieszczą). [quote name='Alicja']to Agi Białeczka i niech ona sama napisze o Niej ....Jasne, słusznie. Quote
Recommended Posts