ania z poznania Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ab-agnieszka napisał(a):Agus ja tez Was prosze nawalilam wiem staram sie to wszystko naprawic A w jaki sposób? Quote
ab-agnieszka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Aniu pisalam juz Agacie ze jestem w trakcie odblokowania sie gotowkowego potrzebuje jeszcze tylko paru dni. a tu Biala tak dla udowodnienia ze nie siedzi na dworze http://img705.imageshack.us/img705/9167/bild014f.jpg Quote
Agucha Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Sprawa już ruszyła... skoro Agnieszko chcesz naprawić to coś zepsuła - wpłać pieniądze w terminie jaki zaproponuje Ci policja czy Sąd. Wszyscy będa zadowoleni a najbardziej pieski :roll: Nie ma co teraz dyskutować...za dużo już niewłaściwych słów i obiecanek bez pokrycia padło... Teraz potrzebne są konkrety. Quote
ab-agnieszka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Agucha napisał(a):Sprawa już ruszyła... skoro Agnieszko chcesz naprawić to coś zepsuła - wpłać pieniądze w terminie jaki zaproponuje Ci policja czy Sąd. Wszyscy będa zadowoleni a najbardziej pieski :roll: Nie ma co teraz dyskutować...za dużo już niewłaściwych słów i obiecanek bez pokrycia padło... Teraz potrzebne są konkrety. Agucha zanim dostane wezwanie na Policje i zanim dojdzie do sprawy sadowej to ja bede miala juz to za soba. Quote
ab-agnieszka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Agucha napisał(a):Sprawa już ruszyła... skoro Agnieszko chcesz naprawić to coś zepsuła - wpłać pieniądze w terminie jaki zaproponuje Ci policja czy Sąd. Wszyscy będa zadowoleni a najbardziej pieski :roll: Nie ma co teraz dyskutować...za dużo już niewłaściwych słów i obiecanek bez pokrycia padło... Teraz potrzebne są konkrety. Agucha zanim dostane wezwanie na Policje i zanim dojdzie do sprawy sadowej to ja bede miala juz to za soba. Quote
Agucha Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Jeżeli na prawdę wiesz na 100%, że jestes w stanie załatwić tą sprawę i twoje zapewnienie ma sens - załatw to, pokaż ludziom że pomimo zawirowań jakie Cię spotkały chcesz naprawić to co zrobiłaś (nie wiem czy umyslnie czy nie - nie mnie teraz to oceniać...) i jeżeli masz na tyle sił, cierpliwości i odwagi cywilnej, żeby odbudować choć po części zaufanie - zacznij działać. Nie znam Cię osobiście, ale z tego co mówiły osoby znające cię - w życiu by się tego po tobie nie spodziewały... Coś w tym musi być. Uszanuj to i zakończmy już tą głupią sytuację... Quote
ab-agnieszka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Ja jestem pewna na 100% Tylko prosze o powstrzymanie sie od zbednych komentarzy, wyzwisk oraz straszenia. Quote
ab-agnieszka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 http://img63.imageshack.us/img63/9647/bild010d.jpg a takiego guza ma Biala ktory jest twardy i strasznie ciezki Quote
Agucha Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Do tego też zmierzam - nie ma sensu na tym etapie sprawy, dalej się napinać. Konkrety, konkrety i jeszcze raz konkrety. Pogróżki i wyzwiska jak widać w załączniku - nie wiele pomogły a zostawiły tylko niepotrzebny smród... Agnieszko, nie wiem czy dobrym wyjściem będzie deklarowanie komukolwiek jakiś terminów. Jezeli chcesz uregulować "zaległości" - to wpłać pieniądze kiedy będziesz je miała w ręku i nam o tym napisz, a w szczególności Agacie... Ps. Ten guz to na tej nieoperowanej stronie? czy się zatraciłam już w tym wszystkim? Quote
andzia69 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ab-agnieszka napisał(a):Agucha zanim dostane wezwanie na Policje i zanim dojdzie do sprawy sadowej to ja bede miala juz to za soba. oby Aga...oby..... a ten guzior...olbrzymiasty...moze za dłogo czekałaś z jego usunięciem...póki był mniejszy łatwiej było zrobić zabieg... Quote
ab-agnieszka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Andzia on urosl blyskawicznie juz mielismy ustalony termin zabiegu ale Biala zaniemogla i to tak konkretnie. Quote
ania z poznania Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ab-agnieszka napisał(a):Ja jestem pewna na 100% Tylko prosze o powstrzymanie sie od zbednych komentarzy, wyzwisk oraz straszenia. Agnieszko, ale tutaj (mam nadzieję) nikt nikogo nie straszy! Na wątku zostało napisane, że sprawa ruszyła, czyli została zgłoszona na policji i teraz leci już swoim biegiem. To było poinformowanie a nie straszenie, straszyć to można dzieci duchami. Nie ma potrzeby straszenia Ciebie, takie sprawy załatwia się na drodze sądowej a nie przedszkolnym straszeniem! Ta informacja o zgłoszeniu na policję nie była nawet skierowana do Ciebie tylko do osób w nią zaangażowanych, jak wiadomo nie jest to sprawa między dwiema- trzema osobami, tylko kilkunastoma, a to wiadomo wymaga doskonałej organizacji. Dlaczego zgłosiłyśmy to na policję? Z bardzo prostego powodu- zabrakło nam oznak jakiejkolwiek Twojej dobrej woli- rozliczenia, jakiejkolwiek wpłaty, czegokolwiek.... Quote
agaga21 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='ab-agnieszka']Aniu pisalam juz Agacie ze jestem w trakcie odblokowania sie gotowkowego potrzebuje jeszcze tylko paru dni. owszem, pisałaś, niejednokrotnie. dzwoniłaś też do mnie w okolicach świąt by mnie poinformować, że twoja koleżanka wpłaciła(!) mi 1000zł jako pierwszą ratę. ciekawe, że nie dostałam ani złotówki... wybaczcie ale nie wierzę już w ani jedno słowo tej osoby. dla jasności-ode mnie nie wyszły w strone ab-agnieszki ani wyzwiska ani żadne pogróżki. Quote
fioneczka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 biedna Biała :( a resztę dotyczącą ciebie zostawię bez komentarza Quote
maciaszek Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 O matko... :( Ale guzior :(. Trzymam kciuki za Białkę! Niech się wzmocni i niech uda się zoperować to cholerstwo! :( Quote
Alicja Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ab-agnieszka napisał(a):Andzia on urosl blyskawicznie juz mielismy ustalony termin zabiegu ale Biala zaniemogla i to tak konkretnie. potwierdzam , kiedy widziałam we wrześniu Białeczkę guza nie było Quote
Agucha Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='ab-agnieszka']http://img63.imageshack.us/img63/9647/bild010d.jpg a takiego guza ma Biala ktory jest twardy i strasznie ciezki Jak tam Biała? Udało się zoperować tego wielkiego guza?? Quote
maciaszek Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 No właśnie? Jakie wieści w tym temacie? I co w ogóle słychać u białasów? Choć to pytania, które zostaną raczej bez odpowiedzi - ab-agnieszka ma bana. Quote
agaga21 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 ja wiem tylko, że białka miała ostatnio jakiś kryzys ale szczegółów nie znam. Quote
maciaszek Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ojej :(. Mam nadzieję, że wyszła z niego... Quote
Alicja Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 maciaszek napisał(a):Ojej :(. Mam nadzieję, że wyszła z niego... nie wiem jak teraz ale było kiepsko , operacji w takim stanie też raczej nie robila jej Agnieszka Quote
Alicja Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Dziś rozmawiałam z Agnieszką . Niunia kaszle ,teraz jest słabiutka , ale dostaje antybiotyk . Widziałam fotki laluni . Quote
Alicja Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='maciaszek']Ale co jej jest? Dlaczego choruje?[/QUOTE] dziś Agnieszka jest z nią u weterynarza , a ja wstawiam zaraz fotaski Quote
Recommended Posts