Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurczę, ludzie stówę za godzinę u psychologa wydają, a wystarczyło by z Rufim na kopczyk piasku wbiec! Coś w tym musi być - moje też uwielbiają takie górki! Wbiegną, uwalą się na szczycie i czują się jak Hillary co najmniej!

Posted

No Paja coś w końcu zaczęła porastać :multi:

A Rufiś znowu kaszle :(
Od jutra spróbuję znów włączyć zioła od Malibo57.

Rufi będzie miał dwa miesiące zniżki w hotelowaniu, dzięki karmie, która dotarła do nas dzięki basi1968 :loveu: Dostało się wszystkim weteranom hotelikowym :)

Posted

Ten kaszel to raczej sercowy :-(
Ostatnio kiedy TZ zawoził Rufiego do Stalowej Woli na badanie, to się okazało, że rytm serca jest bardzo spowolniony - prawdopodobnie za dużo leków się nałożyło na siebie.
Dlatego teraz na serducho podajemy tylko Vetmedin (w poniedziałek przyszło mi nowe opakowanie za 169 zł). No i teraz podaję Rufciowi też preparaty ziołowe od Malibo57 (oprócz tego nieprzerwanie Essientale Forte na wątrobę, witaminy na chrząstkę stawową od Malibo57 i aspicam zamiennie z ziołowym lekiem przeciwzapalnym na stawy).
Martwię się jesienią i zimą, Rufi powinien wygrzewać sie wtedy przy kominku... :-(

Posted

:( wieści mało optymistyczne.
Rufi zasługuje na ten kominek, jak nikt! Wspaniały, kochany psiak...

Moje teksty nie skutkowały. Ani ten "reklamowy" ze wspaniałą ofertą, ani ten smutny. Trzeba zaprosić Jelenę - ze świeżymi pomysłami tekstowymi.
Czy Rufi ma allegro? (ja już się zaczynam gubić kto któremu psiakowi jakie ogłoszenia robi ;) ).

Posted

jako copywriter ;)

W końcu pracy szukasz - to masz pole do popisu :)
Tak w skrócie to Rufi jest niesamowitym psem. Ma zdolność przełamywania lęków hotelikowych psiaków. Taki dogoterapeuta na 4 łapach. Ponieważ jest bardzo emocjonalny a do tego duży raczej nie nadaje się do domu z małymi dziećmi.
Teraz zaczął chorować i martwimy się, że zimą jego stan zdrowia może ulec pogorszeniu. Potrzebowałby miejsca w domu, przed kominkiem a nie w budce w kojcu :( U Murki niestety nie ma możliwości, żeby taki wielki psiak był trzymany w domu.

Posted

[quote name='Jelena Muklanowiczówna']Szukam, szukam, ale coś mnie nigdzie nie chcą! :( Jarcio nie będzie miał szelek...

Fajny pies, szkoda, że Murka nie może go przetrzymać w domu, jak by co. A ile ma lat?[/QUOTE]
Jelena - tu jest link do allegro : [url]http://allegro.pl/item1178013162_rufi_pies_przyjaciel_czeka_na_dom_do_adopcji.html[/url]
Tam jest sporo info o Rufiku.

Posted

Dobra, mam coś. Aczkolwiek powiem Wam, że ten tekst, który jest w allegro też jest fajowy.

„Hau! Hau hau! Hau!” – oto diagnoza! Rufi – psi terapeuta wyleczy każdego pacjenta! Jego narzędziem pracy jest wesołe szczekanie i radosne merdy ogonem. Ten najweselszy pies na świecie, nawet gdy śpi, to merda ogonem. Ale jest pewna rzecz, która sprawia, że na rozanielonym pysiu pojawia się malutka, prawie niewidoczna chmurka: brak ludzkiego przyjaciela. Rufi potrzebuje opiekuna, który z cierpliwością i miłością pokaże mu, że dom to coś najwspanialszego na świecie, że leczyć można też ludzkie dusze. Wesprzyj psiego terapeutę, żeby wiedział, że pomoc nie tylko się daje, ale także otrzymuje. Zapisz się na seans do łaciatego psychologa z czarnym, wilgotnym noskiem! Satysfakcja gwarantowana!

Pozdrawiam!