Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rufi dostaje już scanomune, kupiłam 60 tabletek, co przy dawce dla niego starczy na miesiąc. Podobnie z maxivitem... Czy zamówić na dalszy miesiąc/miesiące?

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Ulka[/B], Twoja paczuszka doszła już wczoraj :)
Muszę zapytać weta jak dawkować te kapsułki dla psa.

Dzięki za Surolan, służy już Fridzie :)

Posted

[quote name='Murka']Rufi dostaje już scanomune, kupiłam 60 tabletek, co przy dawce dla niego starczy na miesiąc. Podobnie z maxivitem... Czy zamówić na dalszy miesiąc/miesiące?[/QUOTE]
Nie, Murko, to wystarczy. jeśli będzie potrzeba, to powtórzymy za pół roku. Dziękuję!
Natomiast jeśli chodzi o maxivit, to niech bierze cały czas, jeśli to nie sprawi kłopotu.

Posted

ludzie sie boja ze starszy pies szybko odejdzie a oni sie przywiaza i bedzie rozpacz....kurcze..Rufi...ktos w koncu cie zauwazy i wiek nie bedzie dla niego problemem

Posted

Może i tak... ale większość psów odchodzi przed nami, ich życie jest krótsze, może i dobrze - bo ak często nie ma się kto zająć psiakiem, gdy to pan pierwszy pójdzie za TM.
Rufi, na pewno znajdzie się Twój człowiek!!!

Posted

zapraszamy na wielkanocny bazarek z kartkami dla mieleckich psiaków w Hoteliku

[url]http://www.dogomania.pl/threads/181637-Wielkanocne-kartki-hand-made-na-mielecki*****-w-Hoteliku-u-Murki-do-28-03?p=14277663#post14277663[/url]

Posted

Rufiś jako nasz weteran dostał połowę spadku po hotelowaniu Pepcia, który pojechał do domu :)
Czyli [B]310,50 zł[/B] :)

Witaminki chyba Rufiemu pomogły, bo mimo nawrotu mrozów i śniegu nie słyszałam aby choć raz zakaszlał :)

Posted

[B]Ulka[/B], kiedy na Pepciu był spory dług (Zofia.Sasza miała kłopoty) to wszyscy sympatycy Pepcia ruszyli z pomocą, wpłacali pojedyncze kwoty i robili bazarki. Już wtedy Zofia.Sasza zapowiedziała, że ona dług ureguluje, a to co zostanie jak Pepe znajdzie dom będzie na inne hotelikowe psiaki. No i tak się stało :)

Posted

[COLOR=Magenta][B]Zofia.Sasza bardzo dziękujemy w imieniu Rufiego za wsparcie.[/B][/COLOR] :)
Ja cały czas czekam na pieniążki od Talcott z bazarku złotego, ale Talcott coś się nie odzywa, na e-mail nie odpowiedziała, więc chyba na razie przeleję, to co dostałam od mamamuminka.

Posted

Wiem, że Talcott ma bana, ale mam do niej zwykły e-mail i sobie pisałyśmy, ale ostatnio się zrobiła cisza :). Wiem też że była dość poważnie chora, stąd może ta cisza :).

Posted

[quote name='malibo57']Pewnie już wiecie, że Talcott umarła..
[url]http://www.dogomania.pl/threads/181833-Talcott-odeszA-a-PoA-egnanie-w-piAE-tek-o-14-15-w-Szczecinie-Cmentarz-Centralny[/url][/QUOTE]
Niestety już wiemy:(