Kejciu Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Z uwagi na to iż od kilku lat ucze dzieci gry na pianinie - oferuję się udzielić takich lekcji przeznaczając cały z nich dochód na znajdki z przytuliska [URL="http://www.znajdki.pl"]www.znajdki.pl[/URL] Mieszkam w Nowym Dworze Mazowieckim więc zajęcia mogą odbywać się na trasie Warszawa Ochota ( okolice Blue City), Łomianki, Stare Babice, Czosnów,Nowy Dwór Mazowiecki i miejscowości przynależące w nie za dużej odległości od podanych :)Zajęcia odbywają się w domu ucznia na instrumencie osoby uczącej się. Dzieci nauka od lat 6 :)Autorski program nauczania. Wszystkie poziomy - od podstaw do poziomu zaawansowanego. Koszt zajęć 45 min - 40zł - cały dochód zostanie przeznaczony jak wyżej wspomnialam na znajdki z przytuliska Pani Joli. Quote
Guest aga_w Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Podrzucę...Tu jest duży ruch więc się nieśmiało od razu zapytam - poszukuje osoby/bazarku która/gdzie za pieniądze zrobi pieskowi ogłoszenia (gdzie się da) To bardzo PILNE! Jeżeli ktoś coś wie proszę na wątek [URL="http://www.dogomania.pl/threads/221383-Malutki-inwalida-Kubuś-szukam-domu-stałego"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2213...-domu-stałego[/COLOR][/URL] Quote
Kara. Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Pilnie potrzebny[B] ludzki[/B] lekarz dla suni z tego wątku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/26049-List-do-Cioteczek-Ostrowskich.-Toja-chora.-K%C5%82opoty-z-diagnoz%C4%85-.-Pomocy!!!?p=18431060#post18431060[/url] Quote
basia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Szukam kogoś kto pomoże mi kupić obiektyw foto. Chodzi o sprawdzenie obiektywu w sklepie. Boję się, że sama nie dam sobie rady. Chodzi o miasto Bielsko. Quote
KWL Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 OFERTA Zbieram na utrzymanie w DT Mojo :-) Oferuję usługi: Grafika komputerowa - banery, obróbka zdjęć, inne formy graficzne Strony www - proste w hml i cms-y na joomli usługi komputerowe - serwis, porady, pomoc w rozwiązywaniu problemów, i sporo innych :-) Quote
4 łapki Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 [COLOR=sienna][B]chętnie pomagam zwierzętom chorym, zmęczonym, lękliwym robiąc masaż refleksologiczny i inne.[/B][/COLOR] Quote
Anastazja&Aleksander Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 wpisałam nie tu gdzie trzeba pytanie. Quote
Alojzyna Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 są fanty - potrzebna osoba do zrobienia bazarku... [COLOR=#9aaec5][FONT=Arial][B][url]http://www.dogomania.pl/threads/222791-KOSZALIN.-Trzy-3-miesi%C4%99czne-wy%C5%BCe%C5%82ki-w-kropeczki-na-tropie-w%C5%82asnych-dom%C3%B3w-!!!?p=18793792&posted=1#post18793792[/url][/B][/FONT][/COLOR] Quote
MiliVanili Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 (edited) Dziewczyny mam pytanie - istnieje możliwość zorganizowania bazarku, na którym byłyby do sprzedaży rośliny akwariowe, czy byłby ktoś chętny na takie zakupy? Edited March 12, 2012 by MiliVanili Quote
Perełka1 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='MiliVanili']Dziewczyny mam pytanie - istnieje możliwość sprzedaży roślin akwariowych na bazarku, czy byłby ktoś chętny na takie zakupy?[/QUOTE] ja byłabym chętna, ale mieszkam w katowicach Quote
Klementynkaa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Klementynkaa']poszukuję kogoś kto podjąłby się wysprzątania mi auta. auto małe ale uzytkowane przez psy (no i moją skromną osobę). konieczne jest odkurzenie wszystkich zakamarków, wyczyszczenie elementów z tworzywa, wymycie okien od wewnątrz. nienawidzę sprzątać samochodu i nie mam na to czasu a powoli mnie obrzydza wsiadanie do niego... w rewanżu wesprę wybranego psa ustaloną kwotą (tylko proszę nie puśćcie mnie w skarpetkach...) SPRAWA DOŚĆ PILNA z racji nadchodzącej zimy. aaa oczywiscie - Katowice.[/QUOTE] sprawa znów aktualna ;) wiosna idzie! no i druga - mam dwie drewniane szafki/komódki, są stare i zniszczone ale mają swój urok. bardzo zależałoby mi na wyszlifowaniu ich (tym taki urządzeniem, którego nazwy nie pamiętam nigdy) i zabejcowaniu! może jakiś majsterkowicz z zamiłowania??? Quote
KWL Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Uch :-) szlifierką kątową ? Prawdę mówiąc wydaje mi się że do takich staruszków lepiej podejść ręcznie papierem ściernym :-) Quote
Klementynkaa Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='KWL']Uch :-) szlifierką kątową ? Prawdę mówiąc wydaje mi się że do takich staruszków lepiej podejść ręcznie papierem ściernym :-)[/QUOTE] jakkolwiek! byleby były śliczne :D Quote
masza44 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Szukam osoby z Krakowa, która upiekłaby mi 2 ciasta na Wielkanoc ( sernik i coś jeszcze). Oczywiście pokrywam koszty produktów a fajnie jakby pieniądze za usługę poszły na "psi"cel a nie darować je cukierni...Ja mam remont kuchni- wszelkie pieczenie i gotowanie odpada... Quote
unclehitman Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Zrobiłam wiosenny "remont" szafy i chętnie oddam fanty na bazarek - głównie ubrania, trochę się ich nazbierało. Mieszkam w Chorzowie, mogę ew. dowieźć je chętnemu do Katowic, Zabrza, Rudy Śląskiej.. Proszę pisać na PW lub maila: [email][email protected][/email] :) Quote
Fauka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Oferuję -> [url=http://www.rabbitqueen.com]www.RabbitQueen.com[/url] . Zajmuję się projektowaniem stron internetowych (html, css, cms) oraz grafik takich jak bannery, loga, wizytówki, plakaty, retusz zdjęć i ich fotomontaż. W zasadzie wykonuję projekty graficzne wszystkiego, czego można zapragnąć :) Wystawiam faktury VAT na życzenie. Swoją ofertę kieruję do małych firm oraz hodowców. Wykonuję również themy do wordpressa. Quote
masza44 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Szukam osobę z Krakowa, która w weekend pt-niedz 1,2,3 czerwiec mogłaby podjechać do mojego domu pod Wieliczkę i zająć się moimi 3 średniej wielkości (22 kg, 15kg i 12 kg) , przyjaznymi psami. Chodzi mi o nałożenie im do misek i podgrzanie wcześniej przygotowanego przeze mnie jedzenia, zanocowanie u mnie w domu z psami, rano, o przygotowanie im ich pomieszczenia ( miski z woda i suchą karmą) a potem o powrót około 18 wieczorem i to samo. Psy zostają na zewnątrz przez cały dzień, w razie deszczu zamykane są w domu ale max na 8 h. Nie trzeba ich wyprowadzać na spacer- jest prawie hektar ogrodzonej ziemi do wybiegania. Przed terminem chciałabym się umówić na 2 spotkania, żeby psy poznały opiekuna i abym mogła wyjaśnić i pokazać wszystko. Cena jest do ustalenia- mogę zapłacić więcej ale muszę być spokojna, że mają dobrą opiekę...Zwykle zostawały z kimś z rodziny mojej lub męża, tym razem wszyscy z obu rodzin i nasi znajomi będą na naszym weselu...Kontakt :728838200 Quote
anorektyczna.nerka Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Udzielę korków z angielskiego dziecku z podstawówki lub gimnazjaliście, zapewniam materiały, z dojazdem do ucznia, całość idzie na jakąś fundację albo kupuję rzeczy i wiozę do schroniska. Na terenie [B]Lublina[/B]. Kontakt na PW. Quote
ewunian Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 (edited) nieaktualne :) Edited December 5, 2012 by ewunian Quote
jukutek Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 szukam kogoś, kto by mi ładnie wyszył 12 prostych wyrazów na serwetkach i obrusie (łącznie 12, nie na każdej serwetce 12), najchętniej z Warszawy. Oferty poproszę na PW. Quote
Tarzanka Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 (edited) Nieaktualne Edited May 10, 2012 by Tarzanka Nieaktualne Quote
ewick73 Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 PRZYJMĘ [COLOR=#ff0000][B]pudełeczka po jajkach-niespodziankach[/B][/COLOR] (lub po rękawiczkach jednorazowych - z farb do włosów) Potrzebuję do wyrobu myszek na bazarek. Może ma ktoś na zbyciu większą ilość? Odbiorę osobiście w Warszawie lub oddam za przesyłkę Quote
juli88 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 witam, poszukuję kogoś kto sprawdził by po mnie prace czy jest poprawna - wytknął mi błędy stylistyczne, sprawdził czy to co piszę jest logiczne i może coś podpowiedział... tematem jest "Sprzeciw wobec wykorzystywania życia dla sztuki" - chodzi o projekt wystawy fotograficznej w raz z towarzyszącą dyskusją na temat zabijania zwierząt i ludzi (rzadko spotykane) dla sztuki. Np. Kozyra i jej "Piramida zwierząt" itp. w zamian zobowiązuje się wpłacić jakąś sumę na bidula jakiegoś. Jestem na kulturoznawstwie więc pod ten deseń musi być praca. Quote
LadyS Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='juli88']witam, poszukuję kogoś kto sprawdził by po mnie prace czy jest poprawna - wytknął mi błędy stylistyczne, sprawdził czy to co piszę jest logiczne i może coś podpowiedział... tematem jest "Sprzeciw wobec wykorzystywania życia dla sztuki" - chodzi o projekt wystawy fotograficznej w raz z towarzyszącą dyskusją na temat zabijania zwierząt i ludzi (rzadko spotykane) dla sztuki. Np. Kozyra i jej "Piramida zwierząt" itp. w zamian zobowiązuje się wpłacić jakąś sumę na bidula jakiegoś. Jestem na kulturoznawstwie więc pod ten deseń musi być praca.[/QUOTE] Ja mogę pomóc, ale w zakresie typowo polonistycznymi - stylistyka, interpunkcja, gramatyka itd. Quote
malade Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Poszukuje krawcowej najlepiej z Wroclawia lub osoby komunikatywnej z dostepem do internetu i aparatu foto. Bardzo proste rzeczy do odszycia, wiec moze byc tez osoba hobbystycznie zajmujaca sie krawiectwem. Quote
Recommended Posts