Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam wszystkie kochane dziewczynki jak tu gwarno oj jak miło
na pewno maluszka będę starała się wyciągnąć ze schronu czuję się za niego odpowiedzialna nam tutaj jest ciepło a on sam bez swego człowieka i marznie na mrozie
a co do tatuażu to się zastanawiam od ponad 6 lat i dojrzałam do niego mam 24 lata i postaram się go zrobić jeszcze w tym roku no zobaczymy
Szarik kochanie jaki medal ? one są moim najwiekszym medalem i oddają mi siebie postokroć nie mogę bez nich żyć to moje anioły które unoszą mnie każdego dnia jak opadam z nadziei i nie mam siły żyć....

Posted

siedze w agencji nieruchomości w biurze odbieram telefony,umawiam ludzi do obejrzenia mieszkań,jeżdże i je pokazuję,przyjmuje petentów...czyli wszystko to czym zajmuje się pośrednik w nieruchomościach fajna praca i mam dostęp do internetu z czego bardzo się cieszę bo jestem już od niego uzależniona

Posted

martens ja jestem tutaj na stazu bo wolalam 650zł w biurze w nieruchomosciach niz 800zł w sklepie i uzerać sie z ludźmi już to nie raz przeżyłam i nigdy wiecej a od pracodawców mam dostać jak sie sprawdzę dodatkową kaskę wiec może wyjdzie na to samo a jaka różnica jaki komfort psychiczny

Posted

Ja tez mam wielką nadzieję, że nie będę się zbytnio z ludźmu użerać...

Marzy mi się staż w Miejskim Domu Kultury... Tam jest jak w raju! Siedzisz pół dnia na kompie (Dogo :evil_lol: ), jak ktoś przyjdzie kierujesz go w odpowiednie miejsce, czsem dadzą parę plakatów do rozwieszenia na mieście, a kiedy dzieciaki przychodzą ze szkoły na film, idziesz na salę kinową i "pilnujesz porządku" (czyt. rozwalasz sie w fotelu i oglądasz film za free bo dzieci i tak pilnują wychowawcy).

Posted

o to swietna praca to tylko trzymam kciuki zebys dostała tam prace a u was nie mozna sobie samego stażu wybrac?ja sobie w urzedzie pracy sama wybrałam miałam jeszcze propozycje albo nieruchomości albo urzad pracy albo biuro turystyczne

Posted

Ze stażem jest tak, że po zarekestrowaniu się mogę udać się do ewentualnego "stażodawcy" z prośbą o przyjęcie - wówczas on dzwoni do UP i życzy sobie mnie na staż :) No ale wiadomo, muszą być miejsca. Jak się nie uda do MDK, to myślałam o roznoszeniu listów z UP. Idzie się tylko rano zameldować i wziąć pliczek listów, a potem roznosi się je o dowolnej porze (byle na drugi dzień zwroócić świstki z podpisami), a to na ogół zajmuje mniej niż bite 8 h siedzenia w biurze. A ze względu na psa to dla mnie ważne, że czas pracy poniekąd ustalam sama.

Foty śliczne :) Jak kobieca wersja świętego Mikołaja z wilkami zamiast reniferów :)
I fajna czapka ;) Oj też mi się marzą wakacje...

Posted

jejku jestem tu poraz pierwszy i gratuluje wielkiego serca :) ze przygarnelas te psiaki :) są do siebie BARDZO podobne i takie kochane :) widac, ze u ciebie są bardzo szczesliwe :) i o lepszym domku marzyc nie mogly.
pozdrawiam

Posted

oh BlackSheWolf dziekuje bardzo jestes kochana a mi sie statnio moj TZ zapytał co bym zrobila jakby przyszedł ktoś i powiedział że da moim psiakom wszystko dom z ogrodem,najlepsze jedzenie duzo spacerów i czy ja bym je oddała wiedzac ze maja wszystko czego potrzebuja a ja powiedzialam ze nigdy nikt nie pokocha ich tak bardzo jak ja i nigdy za nikim nie bede ani ja ani one tesknic i tak bardzo potrzebować do zycia