darunia-puma Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 witam wszystkie kochane dziewczynki jak tu gwarno oj jak miło na pewno maluszka będę starała się wyciągnąć ze schronu czuję się za niego odpowiedzialna nam tutaj jest ciepło a on sam bez swego człowieka i marznie na mrozie a co do tatuażu to się zastanawiam od ponad 6 lat i dojrzałam do niego mam 24 lata i postaram się go zrobić jeszcze w tym roku no zobaczymy Szarik kochanie jaki medal ? one są moim najwiekszym medalem i oddają mi siebie postokroć nie mogę bez nich żyć to moje anioły które unoszą mnie każdego dnia jak opadam z nadziei i nie mam siły żyć.... Quote
Apbt_sól Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 super foty - zabawa przednia:) Dziaracie sie ? hehehe :razz: Quote
Martens Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 grrrond napisał(a):Martens jaki masz :>? Serduszko na ramieniu oplecione bluszczem ;> Może nie najcudowniejsze ale wzór sama rysowałam ;) Quote
darunia-puma Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 witam dzis wszystkich bardzo serdecznie z mojej nowej pracy dostałam sie do nieruchomości hahahaha bedzie jakas kaska Quote
Martens Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Gratulacje! :) A czym konkretnie będziesz się zajmować? Quote
darunia-puma Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 siedze w agencji nieruchomości w biurze odbieram telefony,umawiam ludzi do obejrzenia mieszkań,jeżdże i je pokazuję,przyjmuje petentów...czyli wszystko to czym zajmuje się pośrednik w nieruchomościach fajna praca i mam dostęp do internetu z czego bardzo się cieszę bo jestem już od niego uzależniona Quote
Apbt_sól Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 ciepło - kawa - kasa-raj Daria:) gratuluje :) Quote
darunia-puma Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 oj raj raj na ziemi gdybym mogła jeszcze swoje dzieci mieć przy sobie hihihihihihi Quote
Apbt_sól Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 kombinuj z szefostwem hrhrhhrhr :razz: Quote
darunia-puma Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 tiiiaaa juz to widze moje dwa wielkoludy na 10m2 hihihihihi do tego ja i 2 gości a seth przy jakiejkolwiek probie podejscia do mnie łapałby za jajka Quote
Apbt_sól Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 na zlodzieji napady w sam raz:D zawsze mozesz kupić klatke :D Quote
Martens Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ach, gdyby i mi się tak trafiło... Od marca idę na staż, i to loteria gdzie trafię :p Quote
darunia-puma Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 martens ja jestem tutaj na stazu bo wolalam 650zł w biurze w nieruchomosciach niz 800zł w sklepie i uzerać sie z ludźmi już to nie raz przeżyłam i nigdy wiecej a od pracodawców mam dostać jak sie sprawdzę dodatkową kaskę wiec może wyjdzie na to samo a jaka różnica jaki komfort psychiczny Quote
Martens Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ja tez mam wielką nadzieję, że nie będę się zbytnio z ludźmu użerać... Marzy mi się staż w Miejskim Domu Kultury... Tam jest jak w raju! Siedzisz pół dnia na kompie (Dogo :evil_lol: ), jak ktoś przyjdzie kierujesz go w odpowiednie miejsce, czsem dadzą parę plakatów do rozwieszenia na mieście, a kiedy dzieciaki przychodzą ze szkoły na film, idziesz na salę kinową i "pilnujesz porządku" (czyt. rozwalasz sie w fotelu i oglądasz film za free bo dzieci i tak pilnują wychowawcy). Quote
darunia-puma Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 o to swietna praca to tylko trzymam kciuki zebys dostała tam prace a u was nie mozna sobie samego stażu wybrac?ja sobie w urzedzie pracy sama wybrałam miałam jeszcze propozycje albo nieruchomości albo urzad pracy albo biuro turystyczne Quote
darunia-puma Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 wkleje jeszcze kilka fotek z jakuszyc mam ich 171 sztuk więc co jakiś czas będę podsyłać kolejne Quote
agaciaaa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Witam :) Przeczytałam historie Shilli i Setha.. Cudownie, że trafiły na Ciebie! :loveu: Rzeczywiście są bardzo podobni :) i piękne z nich psy :loveu: Pozdrawiamy! Quote
darunia-puma Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 agaciaaa dziekuje i zapaszam czesciej do nas Quote
Martens Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ze stażem jest tak, że po zarekestrowaniu się mogę udać się do ewentualnego "stażodawcy" z prośbą o przyjęcie - wówczas on dzwoni do UP i życzy sobie mnie na staż :) No ale wiadomo, muszą być miejsca. Jak się nie uda do MDK, to myślałam o roznoszeniu listów z UP. Idzie się tylko rano zameldować i wziąć pliczek listów, a potem roznosi się je o dowolnej porze (byle na drugi dzień zwroócić świstki z podpisami), a to na ogół zajmuje mniej niż bite 8 h siedzenia w biurze. A ze względu na psa to dla mnie ważne, że czas pracy poniekąd ustalam sama. Foty śliczne :) Jak kobieca wersja świętego Mikołaja z wilkami zamiast reniferów :) I fajna czapka ;) Oj też mi się marzą wakacje... Quote
BlackSheWolf Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 jejku jestem tu poraz pierwszy i gratuluje wielkiego serca :) ze przygarnelas te psiaki :) są do siebie BARDZO podobne i takie kochane :) widac, ze u ciebie są bardzo szczesliwe :) i o lepszym domku marzyc nie mogly. pozdrawiam Quote
darunia-puma Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 oh BlackSheWolf dziekuje bardzo jestes kochana a mi sie statnio moj TZ zapytał co bym zrobila jakby przyszedł ktoś i powiedział że da moim psiakom wszystko dom z ogrodem,najlepsze jedzenie duzo spacerów i czy ja bym je oddała wiedzac ze maja wszystko czego potrzebuja a ja powiedzialam ze nigdy nikt nie pokocha ich tak bardzo jak ja i nigdy za nikim nie bede ani ja ani one tesknic i tak bardzo potrzebować do zycia Quote
BlackSheWolf Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 napewno :) u ciebie maja wszystko co potrzeba :) a miłość najbardziej sie liczy :) mizianko dla psiakow Quote
diabelkowa Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 jasne ze u Ciebie maja najlepiej :) a Ty masz genialna czape ! :) Quote
darunia-puma Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 miłość jest w każdym kącie naszego domu Quote
Recommended Posts