darunia-puma Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 gassira bardzo dziekuje za te słowa i ciesze sie ze kolejna osoba do nas dołączyła za tydzień w sobote jedziemy i juz sie nie mogę doczekać tych psich zaprzęgów moich psów wariujących i tych imprez hihihihihi na pewno będą zdjęcia mam nadzieje ze juz nie telefonem tylko postaram się załatwić aparat tylko teraz pomyślmy skąd...hhhmmmm Quote
darunia-puma Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 oj Shilla załapała się na ziarniaka na tej łapce byliśmy u weta i dostała 3 zastrzyki i dwa rodzaje tabletek do tego kupiłam jej but bo nie może tego moczyć i zostałam lżejsza o 80zł które były odłożone na wyjazd ajajajaj biedna Shillunia mamy w czwartek wizytę kontrolną i mam nadzieje że nie będzie po ziarniaku ani śladu wet powiedział że jeśli bym nie przyszła wylądowałaby na stole bo trzeba by to było usuwać bo by przeszkadzał w chodzeniu co z czasem spowodowałoby ból dobrze że zauważyłam to u mojej pimpki i będzie dobrze pytałam czy do naszego wyjazdu jej przejdzie powiedział że powinno oby oby Quote
diabelkowa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 na pewno jej przejdzie dzielna bestia ! przemaluj te glany na bialo beda jak te fajne z allegro :-) Quote
darunia-puma Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 no jasne juz farba przygotowana hihihihiihi a jak bede miala kaske to moze je kupie Quote
diabelkowa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 a ja ide zaniedlugo do szewca z moimi martensami zeby je wydluzyl bo rok chodzenia w za malych butach wystarczy ;p Quote
Apbt_sól Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 a jak chcesz to zrobić? Daria jak lapa suczy? Quote
darunia-puma Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 wiola tak sobie - łapka widze ze jescze ja interesuje ma jakies tabletki i mam nadzieje ze one pomoga ma to nadal zaognione no zobaczymy jak bedzie Quote
Apbt_sól Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Tribiotykiem posmaruj , na takie rzeczy rewelacja . Quote
darunia-puma Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 mam tribiotyk a nie bedzie kolidował z jodyną? Quote
Apbt_sól Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 nie , smaruj tylko tribiotykiem , jodyne odstaw narazie , plucz tez borasolem na przemian Quote
darunia-puma Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 w czwartek mamy wizytę u weta mam nadzieje ze będzie już dobrze bo teraz się martwię o nóżkę mojej małej Quote
ariss Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 darunia-puma napisał(a):w czwartek mamy wizytę u weta mam nadzieje ze będzie już dobrze bo teraz się martwię o nóżkę mojej małej nic się nie martw!!!Będzie dobrze;) Quote
darunia-puma Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 gassira dzieki i oby tak było bo wyjazd juz w sobotę rano Quote
darunia-puma Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 aha wiolu nie masz może do pożyczenia cyfrówki od soboty do środy chciałabym porobić zdjęcia a moim telefonem to nie zaszaleje Quote
WinterGirl Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Witanko jak dobrze, że na ziemi są jeszcze takie osóbki jak Ty pozdrawiamy Quote
darunia-puma Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 bGirl jak miło witać kolejną osóbkę na naszej galerii mam nadzieje ze pozostaniesz z nami i będziesz wnosiła nowy pogląd w naszym małym świecie Quote
Apbt_sól Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Darunia napewno bedzie wporządku z łapezią ! Mam aparat ale niestety nie pozyczam go nikomu , nie jest to zwykła cyfrówka jest zbyt cenny , przykro mi bardzo Daria :( Quote
diabelkowa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Apbt_sól napisał(a):Darunia napewno bedzie wporządku z łapezią ! Mam aparat ale niestety nie pozyczam go nikomu , nie jest to zwykła cyfrówka jest zbyt cenny , przykro mi bardzo Daria :( jest zaczarowana?:crazyeye: ja mialam tribiotic jak sobie pepek przekolkam. Z lapka bedzie wszystko ok :) Quote
darunia-puma Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 no to nic pożyczyłam już od rituni jest ok wiola ja też uzywałam już tribioticu jak przekłuwałam pępek i szybko się goiło ale ona nie ma ranki tylko guza na tej łapce Quote
Apbt_sól Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 diabelkowa napisał(a):jest zaczarowana?:crazyeye: ja mialam tribiotic jak sobie pepek przekolkam. Z lapka bedzie wszystko ok :) Nie Diabełkowa nie jest zaczarowana ale zbyt duzo mnie kosztowała .... Zaraz bedzie ze sknera ze mnie heheh - szkoda ze poprzedni aparat sprzedałam tamtem w sam raz na pozyczanie był , łatwy , prosty w obsludze a i foty robil fajne. bo w ty moim to ciezko by Ci się bylo polapac na poczatek , duzy i ciezki kolos. a ja dziś bylam z Halfem na zerwaniu pazur bo sobote rozwalil sibie na jakims drucie i pekł na pol i macierz wyszla na wierzch- wygladalo obrzdliwe;;/ Quote
darunia-puma Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 oj to musiało byc dla niego bolesne Quote
diabelkowa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Apbt_sól napisał(a):Nie Diabełkowa nie jest zaczarowana ale zbyt duzo mnie kosztowała .... Zaraz bedzie ze sknera ze mnie heheh - szkoda ze poprzedni aparat sprzedałam tamtem w sam raz na pozyczanie był , łatwy , prosty w obsludze a i foty robil fajne. bo w ty moim to ciezko by Ci się bylo polapac na poczatek , duzy i ciezki kolos. a ja dziś bylam z Halfem na zerwaniu pazur bo sobote rozwalil sibie na jakims drucie i pekł na pol i macierz wyszla na wierzch- wygladalo obrzdliwe;;/ biedny Half :((( ja generalnie tez nie pozyczam czegos co mnie kosztowalo duzo nie tylko materialnie ale takze psychicznie hehe moje przebijanie pepka bylo genialne ;p gdzie ? w szkolnej ubikacji ale dawno temu i nie prawda ;) Quote
Apbt_sól Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Odwazna jestes - szczerze powiedzawszy to bym takiego czegos w kiblu nie zrobiła:razz: Daria jak kopytko suczy, coś się poprawia? A SEth jak tam na szkoleniu? pewnie robi postepy:) Quote
darunia-puma Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 oj robi chłopak postępy robi dzieki wiola a shilla tak sobie z łapką dalej się nią interesuje i martwi mnie to już wiem że jak wet stwierdzi że trzeba przecinać to zdecyduje się na to dopiero po przyjeździe ze szklarskiej bo teraz ze szwami nie byłoby wesoło Quote
diabelkowa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 no moglaby sobie piekna rozerwac i byloby jeszcze gorzej niz przed szyciem jeszcze infekcje itd... dostalas juz glany z allegro? w weekend jedziecie juz? odwazna ? moze ale ja zawsze robie rzeczy pod wplywem impulsu najpierw robie potem mysle... to jest bardzo dobijajace ale kolczyka nie zaluje:) Quote
Recommended Posts