Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gassira bardzo dziekuje za te słowa i ciesze sie ze kolejna osoba do nas dołączyła
za tydzień w sobote jedziemy i juz sie nie mogę doczekać tych psich zaprzęgów moich psów wariujących i tych imprez hihihihihi na pewno będą zdjęcia mam nadzieje ze juz nie telefonem tylko postaram się załatwić aparat tylko teraz pomyślmy skąd...hhhmmmm

Posted

oj Shilla załapała się na ziarniaka na tej łapce
byliśmy u weta i dostała 3 zastrzyki i dwa rodzaje tabletek do tego kupiłam jej but bo nie może tego moczyć i zostałam lżejsza o 80zł które były odłożone na wyjazd ajajajaj
biedna Shillunia mamy w czwartek wizytę kontrolną i mam nadzieje że nie będzie po ziarniaku ani śladu wet powiedział że jeśli bym nie przyszła wylądowałaby na stole bo trzeba by to było usuwać bo by przeszkadzał w chodzeniu co z czasem spowodowałoby ból dobrze że zauważyłam to u mojej pimpki i będzie dobrze pytałam czy do naszego wyjazdu jej przejdzie powiedział że powinno oby oby

Posted

darunia-puma napisał(a):
w czwartek mamy wizytę u weta mam nadzieje ze będzie już dobrze bo teraz się martwię o nóżkę mojej małej

nic się nie martw!!!Będzie dobrze;)

Posted

Apbt_sól napisał(a):
Darunia napewno bedzie wporządku z łapezią !
Mam aparat ale niestety nie pozyczam go nikomu , nie jest to zwykła cyfrówka jest zbyt cenny , przykro mi bardzo Daria :(

jest zaczarowana?:crazyeye: ja mialam tribiotic jak sobie pepek przekolkam. Z lapka bedzie wszystko ok :)

Posted

diabelkowa napisał(a):
jest zaczarowana?:crazyeye: ja mialam tribiotic jak sobie pepek przekolkam. Z lapka bedzie wszystko ok :)

Nie Diabełkowa nie jest zaczarowana ale zbyt duzo mnie kosztowała ....
Zaraz bedzie ze sknera ze mnie heheh - szkoda ze poprzedni aparat sprzedałam tamtem w sam raz na pozyczanie był , łatwy , prosty w obsludze a i foty robil fajne.
bo w ty moim to ciezko by Ci się bylo polapac na poczatek , duzy i ciezki kolos.

a ja dziś bylam z Halfem na zerwaniu pazur bo sobote rozwalil sibie na jakims drucie i pekł na pol i macierz wyszla na wierzch- wygladalo obrzdliwe;;/

Posted

Apbt_sól napisał(a):
Nie Diabełkowa nie jest zaczarowana ale zbyt duzo mnie kosztowała ....
Zaraz bedzie ze sknera ze mnie heheh - szkoda ze poprzedni aparat sprzedałam tamtem w sam raz na pozyczanie był , łatwy , prosty w obsludze a i foty robil fajne.
bo w ty moim to ciezko by Ci się bylo polapac na poczatek , duzy i ciezki kolos.

a ja dziś bylam z Halfem na zerwaniu pazur bo sobote rozwalil sibie na jakims drucie i pekł na pol i macierz wyszla na wierzch- wygladalo obrzdliwe;;/

biedny Half :((( ja generalnie tez nie pozyczam czegos co mnie kosztowalo duzo nie tylko materialnie ale takze psychicznie

hehe moje przebijanie pepka bylo genialne ;p gdzie ? w szkolnej ubikacji ale dawno temu i nie prawda ;)

Posted

Odwazna jestes - szczerze powiedzawszy to bym takiego czegos w kiblu nie zrobiła:razz:

Daria jak kopytko suczy, coś się poprawia?
A SEth jak tam na szkoleniu? pewnie robi postepy:)

Posted

oj robi chłopak postępy robi dzieki wiola
a shilla tak sobie z łapką dalej się nią interesuje i martwi mnie to już wiem że jak wet stwierdzi że trzeba przecinać to zdecyduje się na to dopiero po przyjeździe ze szklarskiej bo teraz ze szwami nie byłoby wesoło

Posted

no moglaby sobie piekna rozerwac i byloby jeszcze gorzej niz przed szyciem jeszcze infekcje itd...

dostalas juz glany z allegro?

w weekend jedziecie juz?
odwazna ? moze ale ja zawsze robie rzeczy pod wplywem impulsu najpierw robie potem mysle... to jest bardzo dobijajace ale kolczyka nie zaluje:)