Dobermania Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 E, che, che, che, ja mam to samo - uwalą się na moim łożu i nie ma już miejscówek, a łózko dwuosobowe! Lachs ma się średnio, wydrapał sobie dziurę w uchu:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, tzn. ma taką rankę, którą ja dezynfekuję, a która go swędzi i którą on "obrabia", ale na szczęście nie jest to świerzb. Z KOTEM... ALBO BEZ - BEZ RÓŻNICY, I TAK CAŁE ŁÓŻKO ZAJĘTE: Bo w łóżku ciepło i miękko... W POPRZEK... Ciasno? I co z tego, ja się i tak nie zmieszczę... Quote
Dobermania Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 No, dobra, tak po prawdzie, to jakoś się upchniemy - w końcu liczy się tylko uśmiechnięty pysio mojego syneczka;) Quote
darunia-puma Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 jakie sliczne foteczki no jejku Lachs jaki królewicz no ja ostatnio to spalam z obojgiem Seth w nogach na calej szerokości łóżka a Shilla tak jak wy na ostatnim zdjęciu wtulona we mnie ale musialam ją co chwila budzić bo ona strasznie chrapie jak leży na plecach więc było wesolo ale tak jest codziennie w moim łóżku szykują sie już od 21.00 miejscówki a ja na podłodze kiedyś wyląduje Quote
diabelkowa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 http://img233.imageshack.us/img233/7569/spa1837bj4.jpg jak dooobrze :)))) dawno mnie nie bylo bo czasu nie mialam ale juz sie melduje :) Quote
Apbt_sól Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 haha - no to przewolne , nam sie jak 3 uwalą oł ał powiem tylko nogi cierpną i tyle :) Quote
sacred PIRANHA Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 hehe a moje do lozka nie wchodza...mała probuje jeszcze bo na poczatku ja wzielam do lozka, wiec teraz z tym walcze a Tim to nawet nosa nie polozy jak na lokzu posciel juz lezy:):):) a chcialyby napewno:) Quote
Dobermania Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Lidka, ale ja tak lubię z Lachsiem razem - cieplej i milej;) [quote name='Apbt_sól']haha - no to przewolne , nam sie jak 3 uwalą oł ał powiem tylko nogi cierpną i tyle :)[/quote] Pochwal się!!! Ja UBÓSTIWAM bullowate :loveu: Quote
Apbt_sól Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Człowiek chciałby wygodnie film obejrzeć... :p Quote
darunia-puma Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 nie mogę wiola jakie sliczne potwory ja poprosze wiecej zdjatek witam ponownie moja kochana kasieńkę co to za nieobecności ..... wstawiam tak jak obiecalam kilka zdjęć jak one dziś po spacerze porannym są wykończone a ja jeszcze pranie gotowanie sprzatanie i mam mieć jeszcze sily a one sie wylegują no nie .... Quote
sacred PIRANHA Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 hehe no wyleguja sie...ale one przeciez tobie pomagaja...wolalabys jakby lazily za toba krok w krok? trudnije by tobie bylo sie poruszac po domu i wszytsko szybko robic...widzisz jak one Tobie pomagaja? one sie nie wyleguja tylko caly czas pomagaja! Quote
Apbt_sól Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 jasnie panstwo spi;) trzeba nabrac sil przed nastepnym spcerkiem ;) szczesliwy pies to zmeczony pies :p Darunia-wiecej fot w galeri b-,baner w podpisie;) Quote
darunia-puma Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 o tak pomagaja jak nikt inny w domu a Setha to dzis udusze i nie bedzie juz psa wtedy napisze na dogo o kolejnego bo zawisnie na żyrandolu - wróciłam z lidla zrobiłam zakupy położylam na stole i wyszlam do samochodu jeszcze po karme bo po drodze podjechalam do weta i kupilam 15kg wór ja wracam z karma a czesci zakupów nie ma shilla panika udaje ze to nie ona od razu hyc na łóżko i śpi a Seth rżnie głupa ja wchodze do pokoju a w moim łóżku pochowane zapasy na conajmnie tydzień....no aż usiadłam chłopak sie zabezpieczył no w końcu pańcia nie ma pracy ....hmhmhmhmhm Quote
darunia-puma Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 wyszukałam jeszcze kilka zdjęć z naszego albumu kilka nowych kilka troszkę starszych ale mam nadzieję że wam sie spodobają Shilla uwielbia wszelkie miękkie miejsca żeby w dupcie było ciepło i miękko-wygodnicka Shilla wiele czasu spędziała u nas w stawie w lesie ba a dlaczego...?kaczki jej pasja pływała w tą i z powrotem za nimi ale szału dostawała A tu nasze pierwsze wyjazdy na jachty a jaka dumna siedziała .... Nie przerażało jej nawet jak mocno wiało i mieliśmy spore przechyły Quote
darunia-puma Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 A Seth znowu uwielbia taplać sie w śniegu .... Quote
diabelkowa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 http://img85.imageshack.us/img85/8962/spa0707xa8.jpg sloodkie :)) apbt swietne to foto :)) moge Wam tylko pozazdroscic:) Quote
Dobermania Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ojeeeej, jakie słodziutkie bulleczki! (bułeczki:eviltong: - tylko schrupać!) Rany, jak ja bym chciała mieć więcej psów :( Cha, cha, Seth sobie po prostu zapasy na zimę robi, bo zima sroga! Quote
darunia-puma Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 ja mu zapasy porobię....potwór jeden a dzis przeszedł samego siebie i w sobotę lecimy na szkolenie bo jak nie to go za jajka powiesze (ojojoj on ich nie ma hihihihih) jest aniołem w domu a na dworzu istny diabel i albo ja albo on wiec ciagnelismy zapałki i wygrałam nie ma zmiłuj sie od soboty przez 2 miesiące będzie się uczył jak ze mną żyć już jesteśmy umówieni na 15.00 Quote
sacred PIRANHA Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 hehe meczysz biednego piesia?:):):) mam nadzieje, ze trafisz do dobrej szkoly z prawdziwym fachowcem...bo inaczej to nic sie nie poprawi a rty kase stracisz...moja rada nie plac wszytskiego od razu...zobaczysz najpierw czy ten ktos ma podejscie do niego... Quote
pusia2405 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Oj Darunia, uważaj z tym szkoleniem... Quote
darunia-puma Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 ide do Rity znajomego Waldemara Świderkiego gość szkoli od 15 lat i z góry bierze za 6 lekcji czyli 300złotych i po tym czasie może już powiedzieć ile jeszcze będzie Sethowi potrzebne bo każdy pies ma różne możliwości przyswajania sobie nowej wiedzy Quote
diabelkowa Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 50 zl za lekcje hmm a jakimi metodami szkoli ? Quote
DuDziaczek Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 darunia o sporokasz oby nie poszlo na marne :razz: A fociaczkisuper :loveu: Zaleglosci nadrobilam :evil_lol: Quote
darunia-puma Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 tylko się przed chwilą wkurzyłam pojechałam na to szkolenie nie ma gościa nie ma czekamy więc dzwonię a on w dzierżoniowie i dziś nie może no po to są telefony żeby móc się w takiej sytuacji ze mną skontaktować a nie żebym z psem jechała przez pół miasta i pocałowała klamkę gościu jest u mnie stracony miał zarobić i nie dam mu ani grosza!!!!postaram się znaleźć kogoś innego może ty wiola masz kogoś kto szkoli ?jestem załamana!!! Quote
Apbt_sól Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 W Wałbrzychu nie ma szkoleniowca zadnego niestety a szkoda.... Też bym się wkurzyła , jak bymi ktoś taki numer odstawił... masakra... Quote
Recommended Posts