diabelkowa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ja je rozpoznaje tylko chcialam rozweselic klimat wiesz taka zmylka:evil_lol: [SIZE="1"]tylko czemu mi sie wydawalo ze to seth bo byla tam jakas linka przed lapami ? :evil_lol: Quote
darunia-puma Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 to ci wyszło ....bo ja sie nabrałam.... o to nie wiedzialam ze az tak potaniały ale to dobrze bo w końcu nazbieram kaska i ja kupię Quote
diabelkowa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 no widzisz popatrz ja tez sie prawie nabralam:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 no ja wlasnie tez sie dziwilam ze takie tanie, pamietaj tylko zeby szukac 8m smyczy ale tasmowej nie linkowej, dla psow powyzej 50kg:):):) Quote
darunia-puma Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 dzieki niki-lidka za wskazówki niestety bede ja kupowala dopiero za kilka miesiecy wiec jak na razie moge tylko je ogladac na stronach allegro ah Quote
sacred PIRANHA Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 polecam goraco tą....:):):) http://allegro.pl/item286927013_smycz_automatyczna_flexi_classic_compact_3.html Quote
darunia-puma Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 ale jednak 82 złote to dla mnie teraz nieosiagalna kwota stracilam przed swietami prace i jeszcze musialam walczyc z ludzmi o wyplacenie pieniedzy za okres ktory przepracowalam koszmar ile sie naplakalam i napsułam nerwów....nie warto było o te kilka złotych Quote
sacred PIRANHA Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 przykro mi z powodu pracy:( znalazalma jeszcze jedna dobra sprawdzoną, tansza:) http://allegro.pl/item288909906_smycz_automatyczna_tasma_do_50_kg.html Quote
Apbt_sól Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Sama mysle nad smycza taką dla Lee , a Flippy - daje rade , kumepla doga Argentyńskiego od roku na niej prowadza i hula jak wscielka ta smycz a suka potafi pociagnac oj potrafi! Quote
darunia-puma Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 witam dziewczynki w ten mroźny dzień wstawiam dla poprawienia humoru kilka fotek musze je wam dozować żebyście sie nie znudziły hihihihihihihi a takie mamy widoczki jak biegamy dziś byliśmy nad stawem w lesie całkiem zamarzł Quote
darunia-puma Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 no dokładnie na degymina jest naprawde ślicznie my jesteśmy tam codziennie rano bieg obwodnicą na piaskową popołudniu bieg albo dedymina albo na słoneczną polanę a wieczorem tylko na pola naprzeciwko domu na siku ale i tak już wysiadam z tymi biegami co ja bym nie oddała by seth biegam razem z shilla bez linki Quote
DuDziaczek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 HiHiHi :evil_lol: No tereny piekne a co do smyczy tak Flexi jest boska inwestuje sie raz a ma sie 3/4 lata :cool3: naprawde warto :roll: Quote
darunia-puma Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 no taki wydatek ale raz na kilka lat to prawda a ja dorzucilam kolejnych kilka zdjec Quote
darunia-puma Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 oj dudziaczku a jak one sie bawia na dworzu tłuką sie ganiają a zębiska tylko slychać jak strzelają w powietrzu Quote
darunia-puma Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 już wiem że jedziemy między 09.02 a 13.02.08r do szklarskiej poręby na zawody psich zaprzęgów ale będzie zabawa już sie nie mogę doczekać podam wam link do pensjonatu gdzie nas z psami bez problemu zapraszają oto on: www.skalnik.webpark.pl a i wkleje jeszcze zdjątko Quote
darunia-puma Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 to jest plan imprez na te dni w których będziemy w szklarskiej na pewno będą zdjęcia z zawodów: 08-09.02.2008Zawody MUSHER CUP Sportów Psich Zaprzęgów sprint/ mid, Otwarte Międzynarodowe Mistrzostwa Polski09-10.02.2008IFSS CUP, EUROPA CUP (ESDRA) Sportów Psich Zaprzęgów11-17.02.2008Zgrupowanie treningowe dla członków kadry narodowej Sporty Psich Zaprzęgów (sprint) oraz skikjoring i pulka Quote
diabelkowa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 swietne zdjecia :))) a wy w czym bierzecie udzial:evil_lol: leee ja tam do was jade szalas se postawie i po sprawie tylko prosze na tych mrozach codziennie sprawdzac czy zyje jeszcze:evil_lol: Quote
darunia-puma Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 diabelkowa napisał(a):swietne zdjecia :))) a wy w czym bierzecie udzial:evil_lol: leee ja tam do was jade szalas se postawie i po sprawie tylko prosze na tych mrozach codziennie sprawdzac czy zyje jeszcze:evil_lol: kasieńka ja cie bardzo chetnie zaadoptuję razem z logankiem :cool3:a do nas zawsze bardzo chętnie możesz przyjechać i tutaj już nie żartuje tylko czy ty bidulko dasz nam rade na tych naszych codziennych dystansach :evil_lol: a jesli chodzi o wyścigi psich zaprzegów to bierzemy udział w piciu piwa:evil_lol: i jedzeniu słodyczy :evil_lol: ja sie przymierzam do wiosny zeby z nimi cos potrenować może jakiś wózek skroje i będę je podpinać żeby z nimi ćwiczyć i je troszkę wymęczyć dlatego chce zobaczyć zaprzęgi i porozmawiać z ludźmi którzy się tym zajmują Quote
sacred PIRANHA Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 darunia-puma napisał(a): ja sie przymierzam do wiosny zeby z nimi cos potrenować może jakiś wózek skroje i będę je podpinać żeby z nimi ćwiczyć i je troszkę wymęczyć dlatego chce zobaczyć zaprzęgi i porozmawiać z ludźmi którzy się tym zajmują i to sie nazywa odpowiedzialne podejscie do posiadania psa danej rasy! brawo!! malo takich ludzi jest:multi: psiaki lepiej trafic nie mogly:lol: Quote
darunia-puma Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 dziekuje niki-lidka wiesz ja chce zeby te moje pociechy mialy co robic na tych spacerach ze swoja pańcią a nie tylko biegać i chodzić a tak pomęczą się pobiegają pociągną mnie na wózku i będą naprawde szczęśliwe muszę się jeszcze zaopatrzyć w jakiś sprzęt ale na razie uczę kierunków jak biegamy i posłuszeństwa setha bo to mały potwór Quote
darunia-puma Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 przed chwilą odszedł za TM mój ukochany kotek Kacperek walczyłam o niego 4 dni i nie przeżył ....ktoś go prawdopodobnie otruł....za dużo jest podłych ludzi na świecie....płaczę czuję straszną pustkę w sercu nie mam nawet komu o tym powiedzieć co czuję dzielę się z wami tą wiadomością Dla Ciebie Kacperku świeczuszka żeby Ci oświecić drogę powrotną do domu....przepraszam że Cię od razu nie uśpiłam ale wierzyłam że wyjdziesz z tego przepraszam za Twoje cierpienie ....Śpij Aniołku z innymi kotkami ... Quote
Recommended Posts