Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam taka nadzieje chociaz sie nie zdziwie jak jednak bedzie to bum bo CzW wyglada jak wilk i a posiadanie "wilka" to szpan tylko gorzej z jego trudnym charakterkiem... potem nie bedzie sie dal wychowac to do schronu...

Posted

no dokladnie ludzie jeszcze z bardziej błachych powodów oddaja swoje psy niz trudny charakter bo na przyklad ciągnie na smyczy i skacze na ludzi a już wklejam zdjecie jakiego psa oddali bo tak robil

Posted

Niestety popularność rasy przeważnie na dobre jej nie wychodzi - psów robi się za dużo, ludzie sobie nie radzą, kupują bez namysłu, a potem tragedie i oczywiście cierpią psy. Mam nadzieję że CzW to nie dotknie. To takie piękne i niesamowite psy - zresztą jak wszystkie, każdy zasługuje na dobrego człowieka i swój dom.

Posted

Hm, chyba nie będę oryginalna jak napiszę, że bliźniaki:lol:. Robią wrażenie. Zaczynam wierzyć w przeznaczenie...Tak już musiało być, żeby te dwa zbóje trafiły do Ciebie:evil_lol:.

Posted

dudziaczku marzy mi sie kupno aparatu cyfrowego ale to niestety teraz nie spelnione marzenia robie fotki tylko telefonem oj jakbym miala cyfróke to bym szalala a tak te zdjecia sa niewyrazne niektore i takie sobie

Posted

tak niki-lidka setha nigdy nie puszczam no zrobilam to ostatnio ale tylko na kilka chwil boje sie bo jest u nas za krotko i nie chce zeby zwiał a ma do tego predyspozycje i duze zacięcie

oj dudziaczku piekne u nas są terany jeszcze dziś wstawie kilka fotek

diabełkowa ciesze sie ze ci sie zdjątka podobają bedziesz pewnie zachwycona pozostałymi powiem tylko że zrobiłam dziś 150 zdjęć tylko kilkanaście wyszło zamazanych reszta calkiem calkiem

Posted

hmm nie wiem jak tobie wyogdniej, ale ja jak musialam z timem chodzic na smyczy non stop (przeprowadzilismy sie do centrum miasta, wiec o spuszczaniu go na kazdym spacerze nie bylo mowy) zainwestowalam w porzadna smycz flexi, oczywiscie odpowiednie z zapasaem dobrana do wagi i z tasma nie linka...kosztowala sporo ale mam ja juz 3 rok i jest super niezawodna, a i wygodna bo sie nie placze miedzy nogami i lapami:)

Posted

oj myślałam o flexi ale straciłam prace i niestety mogę tylko pomarzyć o niej ale może kiedyś dobrze że mieszkam jeszcze koło pól i lasów więc tylko tam jej używam a na ulicy to psiaki chodzą mi na dwójniku i na krótkiej smyczce z tego co sie orientuje kosztuje koło 100zł?jak sie przeprowadze do środmieścia to już nie bedzie tak wesoło i bez flexi będzie cieżko

Posted

wlasnie wlazlam na allegro...te smycze strasznie potanialy przez te pare lat jak ja swojej uzywam...identyczna jak moja kosztuje 70zl:)
diabelkowa ty jak to na diabla przystalo to sie dobrze czujesz wszedzie aby bylo wesolo...a w lesie to raj:):):)