darunia-puma Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 dziś wróciłam na dogo po dwudniowej nieobecności spowodowanej przyczynami niezależnymi ode mnie i już się poprawiam i wkleiłabym kilka najnowszych fotek alew coś mi się dzieje z programem i nie mogę....pomocy może jakiś inny program mi ktoś zaproponuje Quote
darunia-puma Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 może masz rację zapytam czy ma jakiś znany sobie program Quote
diabelkowa Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 a co ci sie dzieje i jaki masz program? Quote
darunia-puma Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 wiesz diabelkowa korzystałam do tej pory z imageshack i nie chce mi sie właczac nie wiem co mam zrobić chcialabym nadal wam przesyłać fotki a tu nici Quote
diabelkowa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 mozesz sie tez zalogowac na fotosiku www.fotosik.pl ja kozystam na zmiane z tego i zabola ;) Quote
darunia-puma Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 dziekuje kasiu sprobuje jeszcze dostałam cynk od BBH na jakis jeszcze inny program nostanę na rzęsach a wkleje wam jakieś fotki aha za pół godziny mam szkolenie znalazłam świetnego gościa za pół ceny tamtego i z dojazdem do domku za free a jakim jest szkoleniowcem to się okaże przynajmniej spędzę sama z sethem troszkę czasu bo zawsze jesteśmy z shillą a on jest potwornie zazdrosny o moje uczucia no prawdziwy facet.... Quote
Apbt_sól Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 a zdradz mi kto to? chetnie sama skorzystam;) Quote
darunia-puma Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 ksiu powiedz mi tylko jak juz ci fotosik obrobił zdjecie to ktory link wybrac aby wstawic tu na dogo? Quote
darunia-puma Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 artur gościu zajmuje się od kilkunastu lat szkoleniem ale nie w wałbrzychu a tutaj tylko mieszka i to od czasu do czasu bo ma mieszkanko we wroclawiu Quote
darunia-puma Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 wiola jak sie sprawdzi to na pewno dam ci namiary a moze ty mi pomozesz z jakims programem do obrobki i wklejania tu zdjec Quote
diabelkowa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 mi tam sie w fotosiku robi miniaturka zdjecia i klikam na powiekszenie i z powiekszonego biore adres Quote
Apbt_sól Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 mi zas imeshack zawsze dziala, czasami sa problemy , ale to nie czesto sie zdarza, pozniej Ci dam pr. do obrobki fot Quote
darunia-puma Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 dziewczynki jestem po pierwszym dniu szkolenia i.... jestem bardzo mile zaskoczona - chłopak szkoli od 18lat od 16roku życia ma niesamowite podejscie do psów nawet mój seth go na dzień dobry nie chciał zjeść w domu a to się żadko zdarza....mieliśmy dziś pierwsze 1,5 godziny z zapoznaniem i komendami....stwierdził że psiak ma potencjał i przy swoich 1,5roku życia ktoś już coś z nim robił to się pochwaliłam że próbowaliśmy pracować ale szło z różnym skutkiem....jest bardzo bardzo mile zaskoczona a że mamy wspólną znajomą i oboje za nią szalejemy to cena też będzie promocyjna....seth był nawet dziś spuszczony z linki co mi się nie zdarza często bo się boję że zwieje a tu psikus chodził za mną jak cień....jutro kolejne spotkanie czego już sie nie mogę doczekać po dwóch miesiącach bedzie chodził jak w zegarku i mam na to jego gwarancję- to takie relacje na gorąco bo jeszcze nie doszłam w pełni po siebie Quote
Apbt_sól Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 No to świetnie , ze udało ci się znależź kogoś fajnego , w takim razie czekam na namiary :razz: i dalsze relacje :) tu masz program do obróbki zdjęc , polski łatwy i naprawde fajny http://www.idg.pl/ftp/pobierz/pc/9755.html a tu masz serwer , na foty http://tinypic.com/ :) Quote
darunia-puma Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 wiolu musisz mi wiecej powiedziec cos od tego czego oczekujesz od szkolenia bo ja mu juz mowiłam o tobie ale on potrzebuje wiecej szczegolow jakie psy ,czego ma uczyc itd... dziekuje za program jak zwykle jestes niezawodna zaraz wkleje fotki Quote
Apbt_sól Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 a w jaki sposob on szkoli? jakie ma podejscie do psa? Czego oczekuje, pozytywnego nakrecenia , Sor jest nadto rozszalały i nie moge sobie poradzic z jego szaleństwem. Quote
darunia-puma Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 my na razie jestesmy na samym poczatku i dzis były komendy siad,równaj,waruj,oraz kierunki przy chodzeniu przy nodze i tak duzo jak na poczatek a on z tego co sie dowiedzialam to szkolenie dopasowuje do kazdego psa indywidualnie i tak samo sa spotkania grupowe i takie indywidualne na jakie my jestesmy umowieni bo seth zeżarłby inne psy i zero nauki ale po tym jak zaskoczy pierwsze komendy i bedzie juz w miare ulożony i posłuszny to polecimy na kilka lekcji do grupy aby nauczyl sie pracowac przy rozproszeniu i niereagowac na inne psy tylko zwracac uwage na mnie aha wiola no mam ten program wgrany i co dalej jak z niego brac zdjecia i wklejac tutaj ? Quote
Apbt_sól Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 jak obrobisz fote to jest na dole "eksportuj do folderu" i on eksportuje m zazwyczaj tworzy folder w "Moje Obrazy " o nazwie :Eksporty programu Picassa" i tam jest folder o takiej samej nazwie jak ten z ktorego bralaś fote , tyle ze tu jest juz przerobiona. wiec bierzesz foty z tego wlasnie folderu:) Quote
diabelkowa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ciesze sie ze trafiliscie na takiego szkoleniowca :))) Quote
darunia-puma Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 wiola jest ikona eksprtuj ale nie wiem co dalej cos sie otwiera daje ok i co dalej jak nie moge tego znalezc...?ojojoj ale ja tępak jestem no dobra znalazłam ten zazpisany plik w picasa2 i co dalej jak je stamtad przeniesc do dogo? Quote
darunia-puma Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 chyba zakapowałam jak to się robi dzieki wioli bo bidna tłumaczyła mi to wczoraj az 40 minut przez telefon Quote
sacred PIRANHA Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 super ze trafilas na takiego fajnego szkoleniowca...z pasją po prostu:) to bardzo dobrze o nim swiadczy ajk dopasowuje szkolenie do kazdego psa indywidualnie i nie łapie kazdego chetnego łapczywie tylko najpierw chce sie dowiedziec jaki pies, w czym problem i czego sie oczekuje... po prostu super:) dla ciebie darunia-puma jeszcze raz wielkie buzaki za to, ze jestes taka jaka jestes dla swoich psow...kochasz je mądrze...a to sztuka:):):) Quote
darunia-puma Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 i lecimy dalej shilla i seth jak zwykle na pościelce śpią sobie smacznie Quote
Recommended Posts