Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś wróciłam na dogo po dwudniowej nieobecności spowodowanej przyczynami niezależnymi ode mnie i już się poprawiam i wkleiłabym kilka najnowszych fotek alew coś mi się dzieje z programem i nie mogę....pomocy może jakiś inny program mi ktoś zaproponuje

Posted

dziekuje kasiu sprobuje jeszcze dostałam cynk od BBH na jakis jeszcze inny program nostanę na rzęsach a wkleje wam jakieś fotki aha za pół godziny mam szkolenie znalazłam świetnego gościa za pół ceny tamtego i z dojazdem do domku za free a jakim jest szkoleniowcem to się okaże przynajmniej spędzę sama z sethem troszkę czasu bo zawsze jesteśmy z shillą a on jest potwornie zazdrosny o moje uczucia no prawdziwy facet....

Posted

dziewczynki jestem po pierwszym dniu szkolenia i....
jestem bardzo mile zaskoczona - chłopak szkoli od 18lat od 16roku życia ma niesamowite podejscie do psów nawet mój seth go na dzień dobry nie chciał zjeść w domu a to się żadko zdarza....mieliśmy dziś pierwsze 1,5 godziny z zapoznaniem i komendami....stwierdził że psiak ma potencjał i przy swoich 1,5roku życia ktoś już coś z nim robił to się pochwaliłam że próbowaliśmy pracować ale szło z różnym skutkiem....jest bardzo bardzo mile zaskoczona a że mamy wspólną znajomą i oboje za nią szalejemy to cena też będzie promocyjna....seth był nawet dziś spuszczony z linki co mi się nie zdarza często bo się boję że zwieje a tu psikus chodził za mną jak cień....jutro kolejne spotkanie czego już sie nie mogę doczekać po dwóch miesiącach bedzie chodził jak w zegarku i mam na to jego gwarancję- to takie relacje na gorąco bo jeszcze nie doszłam w pełni po siebie

Posted

wiolu musisz mi wiecej powiedziec cos od tego czego oczekujesz od szkolenia bo ja mu juz mowiłam o tobie ale on potrzebuje wiecej szczegolow jakie psy ,czego ma uczyc itd...
dziekuje za program jak zwykle jestes niezawodna zaraz wkleje fotki

Posted

my na razie jestesmy na samym poczatku i dzis były komendy siad,równaj,waruj,oraz kierunki przy chodzeniu przy nodze i tak duzo jak na poczatek a on z tego co sie dowiedzialam to szkolenie dopasowuje do kazdego psa indywidualnie i tak samo sa spotkania grupowe i takie indywidualne na jakie my jestesmy umowieni bo seth zeżarłby inne psy i zero nauki ale po tym jak zaskoczy pierwsze komendy i bedzie juz w miare ulożony i posłuszny to polecimy na kilka lekcji do grupy aby nauczyl sie pracowac przy rozproszeniu i niereagowac na inne psy tylko zwracac uwage na mnie

aha wiola no mam ten program wgrany i co dalej jak z niego brac zdjecia i wklejac tutaj ?

Posted

jak obrobisz fote to jest na dole "eksportuj do folderu" i on eksportuje m zazwyczaj tworzy folder w "Moje Obrazy " o nazwie :Eksporty programu Picassa" i tam jest folder o takiej samej nazwie jak ten z ktorego bralaś fote , tyle ze tu jest juz przerobiona.

wiec bierzesz foty z tego wlasnie folderu:)

Posted

wiola jest ikona eksprtuj ale nie wiem co dalej cos sie otwiera daje ok i co dalej jak nie moge tego znalezc...?ojojoj ale ja tępak jestem
no dobra znalazłam ten zazpisany plik w picasa2 i co dalej jak je stamtad przeniesc do dogo?

Posted

super ze trafilas na takiego fajnego szkoleniowca...z pasją po prostu:)
to bardzo dobrze o nim swiadczy ajk dopasowuje szkolenie do kazdego psa indywidualnie i nie łapie kazdego chetnego łapczywie tylko najpierw chce sie dowiedziec jaki pies, w czym problem i czego sie oczekuje...
po prostu super:)
dla ciebie darunia-puma jeszcze raz wielkie buzaki za to, ze jestes taka jaka jestes dla swoich psow...kochasz je mądrze...a to sztuka:):):)