darunia-puma Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 dziekuje niki-lidka dla was również miliony całusów w ten wietrzny i mroźny dzien zapomnialam ze wam sie lepiej oglada zdjecia w wiekszym formacie Quote
darunia-puma Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 zdjecia juz sa na poprzedniej stronie Quote
darunia-puma Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 dla poprawienia nastroju wstawie jeszcze kilka fotek w domu nie ma już miejsca którego moje siurki by nie okupowały... seth ma przepiękne zbuntowane oczy Quote
sacred PIRANHA Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 oooooooooo jaka jakosc:):):) skad??? Quote
darunia-puma Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 te dwa ostatnie to robiła Rita&Diana jak była u nas w odwiedziny ma dla mnie jeszcze około setki zdjęć więc muszę je od niej tylko zabrać i pomału bede wam je pokazywać Quote
Apbt_sól Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 miatkie takie do miąchania w sam raz ;) fajnie mas tam tereny u siebie - zazdroszcze. Quote
darunia-puma Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 oj tereny przesliczne to prawda Quote
diabelkowa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 http://img86.imageshack.us/img86/9885/spa0934py6.jpg spojrzenie dzikiego zwierza Quote
weszka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Dobry wieczór wilki :) Piękne jak zawsze! Przykro mi z powodu twojej straty :( Kacperku - dla Ciebie [*] Quote
Dobermania Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 No, wreszcie tu trafiłam! Pozdrowienia dobkowe dla wilkowatych! :loveu: Quote
Apbt_sól Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ha! zrobilam banera ,se! Wilkowate pewnie doopy grzeją teraz smacznie :razz: Quote
darunia-puma Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 witaj dobermania milo cie tu widziec mam nadzieje ze bedziesz do nas teraz juz zagladac diabelkowa seth zawsze patrzy spod byka no normalny bandyta dzien dobry weszko pozdrowienia dla was wszystkich od wilków wiola ale masz ładny banerek no no mordy śliczne Quote
darunia-puma Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Dziś na spacerze mieliśmy nowego kolegę małego bezpańskiego psiaka na początku Seth chciał go zjeść ale jak spróbował stwierdził że zbyt żylasty i zaczeli szaleć Quote
darunia-puma Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 dziekuje halu oj ja juz odliczam dni do wyjazdu ale.....jak nie urok to s..... Shilla ma dostać cieczke tak miedzy styczniem a lutym i trzymam tylko kciuki żeby nas ta cieczka omineła na czas wyjazdu bo wtedy raczej nie pojedziemy bo sie nie opedzimy od psów a Seth będzie bronił i mi jeszcze jakies psy go zjedzą,nie znacie jakiegoś sposobu na wywolanie albo opóźnienie cieczki? wiem moze to glupie ale jestem zalamana bo pewnie znajac zycie nie dojdzie do wyjazdu a ja dostane szalu i bez noza do mnie nie podchodz Quote
bellatriks Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 darunia, chyba po raz pierwszy piszę w Twojej galerii, ale chcę Ci powiedzieć, że masz cudowne, prześliczne psy:loveu: Ich historia też jest dość ciekawa i widzę, że jesteś bardzo wrażliwą i dobrą osobą:loveu: - oby jak najwięcej takich jak Ty! Pozdrawiam, Natalia Quote
darunia-puma Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 dzień dobry Natalko bardzo dziekuje za tak miłe słowa zawsze czuje ciepło w sercu jak słyszę takie słowa od innych....bardzo miło będzie mi jak w wolnych chwilach do nas zajrzysz a ja wstawie jeszcze kilka zdjęć na ten śnieżny wieczór Quote
bellatriks Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Super fotki! :loveu: Oczęta fantastyczne! :multi: Quote
Dobermania Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='darunia-puma']witaj dobermania milo cie tu widziec mam nadzieje ze bedziesz do nas teraz juz zagladac[/quote] Witaj, wybawicielko wilków;), postaramy się z Lachsem i kacprem zostawić odcisk łapek, kiedy tylko czas pozwoli, ja niańczę aż do środy dwa koty i niby-jagdteriera, więc tego czasu jest mało :| Ale ładne zdjęcia, nie chciałaś bezpańskiego kolegi przygarnąć;)?:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
darunia-puma Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 oj jak je wziełam to mialy takie smutne oczka a teraz .... Quote
darunia-puma Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 oj dobermanio wiesz ze ja mam hopla na punkcie bid ale ani finansowo ani mieszkalnie nie jestesmy w stanie wziac kolejnej bidy pozdrowienia od moich wilków zreszta jak zwykle a jak twoje słonko lepiej ? Quote
darunia-puma Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 aj ale sie rozbrykałam zrobiłam przed chwilką fotkę ale jak zwykle tylko swoim telefonem i zobaczcie jak ja mam iść spać jak Seth się rozwala w moim łóżku a nie zdarzyłam zrobić jak Shillunia jeszcze koło niego spała ale jutro ich na pewno uchwyce przepraszam za słabą jakość zdjęć Quote
Recommended Posts