Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witaj dobermania milo cie tu widziec mam nadzieje ze bedziesz do nas teraz juz zagladac
diabelkowa seth zawsze patrzy spod byka no normalny bandyta
dzien dobry weszko pozdrowienia dla was wszystkich od wilków
wiola ale masz ładny banerek no no mordy śliczne

Posted

dziekuje halu
oj ja juz odliczam dni do wyjazdu ale.....jak nie urok to s..... Shilla ma dostać cieczke tak miedzy styczniem a lutym i trzymam tylko kciuki żeby nas ta cieczka omineła na czas wyjazdu bo wtedy raczej nie pojedziemy bo sie nie opedzimy od psów a Seth będzie bronił i mi jeszcze jakies psy go zjedzą,nie znacie jakiegoś sposobu na wywolanie albo opóźnienie cieczki? wiem moze to glupie ale jestem zalamana bo pewnie znajac zycie nie dojdzie do wyjazdu a ja dostane szalu i bez noza do mnie nie podchodz

Posted

darunia, chyba po raz pierwszy piszę w Twojej galerii, ale chcę Ci powiedzieć, że masz cudowne, prześliczne psy:loveu:
Ich historia też jest dość ciekawa i widzę, że jesteś bardzo wrażliwą i dobrą osobą:loveu: - oby jak najwięcej takich jak Ty!

Pozdrawiam,
Natalia

Posted

dzień dobry Natalko bardzo dziekuje za tak miłe słowa zawsze czuje ciepło w sercu jak słyszę takie słowa od innych....bardzo miło będzie mi jak w wolnych chwilach do nas zajrzysz a ja wstawie jeszcze kilka zdjęć na ten śnieżny wieczór

Posted

[quote name='darunia-puma']witaj dobermania milo cie tu widziec mam nadzieje ze bedziesz do nas teraz juz zagladac[/quote]
Witaj, wybawicielko wilków;), postaramy się z Lachsem i kacprem zostawić odcisk łapek, kiedy tylko czas pozwoli, ja niańczę aż do środy dwa koty i niby-jagdteriera, więc tego czasu jest mało :|
Ale ładne zdjęcia, nie chciałaś bezpańskiego kolegi przygarnąć;)?:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

oj dobermanio wiesz ze ja mam hopla na punkcie bid ale ani finansowo ani mieszkalnie nie jestesmy w stanie wziac kolejnej bidy
pozdrowienia od moich wilków zreszta jak zwykle
a jak twoje słonko lepiej ?

Posted

aj ale sie rozbrykałam zrobiłam przed chwilką fotkę ale jak zwykle tylko swoim telefonem i zobaczcie jak ja mam iść spać jak Seth się rozwala w moim łóżku a nie zdarzyłam zrobić jak Shillunia jeszcze koło niego spała ale jutro ich na pewno uchwyce
przepraszam za słabą jakość zdjęć