majqa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Dea napisał(a):Wiecie z tym wiekiem możecie mieć rację, ona jest w dobrej formie fizycznej, nawet nie widać problemów ze stawami jakie przeważnie starsze owczarki mają... tym bardziej, czemu odbierać jej życie ??? :crazyeye: Quote
Dea Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Bo oni uważają, że i tak nie ma szans na adopcję, a się tylko męczy... Nie wygląda na załamaną, biega, szczeka, jest ciekawa tego co się dzieje. Rozmawiałam z wetką, powiedziałam, że nadal szukamy domu, i żeby się jeszcze trochę wstrzymali. Kochane Paros i Dorotka z Warszawy starają się jak mogą pomóc małej, lecą ogłoszenia w wyborczej, allegro, maile itd, może się uda... Quote
paros Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Sunia cały czas ma obserwatora na allegro :roll: Quote
paros Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [SIZE="4"]Dom to dla niej sprawa życia i śmierci :-( Ona ma mało czasu, bo chcą ją uśpić!!!:-(:-( :modla::modla::modla::modla: Quote
Vutz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Hop dziewczynko do góry !!! Na pierwszą ! Cioteczki, może by tak jakiś banerek dla niej zrobić? Ja nie umiem...:oops: ale może jakoś wspólnie... tak, żeby nikt o niej nie zapomniał?:roll: Pomóżcie cioteczki?! Proszę w jej imieniu !!!! Quote
Kanzaj Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 O rany - nie można przecież uśpić zdrowego psa, tylko dlatego, że nie jest już młody!!! Quote
madziamn Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 O Mój Boże Trzeba Ją Stamtąd Wyciagnąc. Ten Pies Bardzo Dobrze Wygląda. Czemu Chcą Ją Uśpic Chora Jest Nieuleczalnie?? Bo Jeśli Ze Starości To Niestety Ale Jeszcze Trochę Pobędę Na Dogo I Zacznę Się Wstydzic że Jesteśmy Ludźmi!!!! Co Z Wilczycą??? Quote
asiamm Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Vutz']Hop dziewczynko do góry !!! Na pierwszą ! Cioteczki, może by tak jakiś banerek dla niej zrobić? Ja nie umiem...:oops: ale może jakoś wspólnie... tak, żeby nikt o niej nie zapomniał?:roll: Pomóżcie cioteczki?! Proszę w jej imieniu !!!! bannerek na szybko (może ktoś zrobi ładniejszy): Quote
Vutz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 jak go wstawić tak, aby pojawiał się pod moimi postami? Quote
kako80 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 napiszcie do aniola stroza onkow! Peter beny jest tym strozem. i do anashar czyli do owczarka w potrzebie z dopiskiem ze to bardzo pilne! moze oni cos pomoga! Quote
Hotel KADIF Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Boże kochany :-(! Biedna ślicznota!!! Mój 11-letni owczarek, Ibor, odszedł na skręt jelit za TM 19.08 :placz:. Mam ogromne serce dla TEJ rasy !!!:iloveyou: Czy ona ma allegro, ogłoszenia, banerki??!! Allegro dla dogorobi "paros" i "gallegro" a banerki robi "Brucio"! Quote
asiamm Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Vutz napisał(a):jak go wstawić tak, aby pojawiał się pod moimi postami? skopiuj banerek (prawym przyciskiem myszy np), wejdź w Panel użytkownika, potem w Edytuj podpis i tam go wklej Quote
zonia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Biedna psina trzeba jej pomóc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Vutz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dzięki bardzo CIOTECZKI kochane za zainteresowanie!!! Zaraz PAROS napisze :roll: ona robiła jakieś ogłoszenia dla dziewczyneczki !!! Quote
paros Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='DIF']Boże kochany :-(! Biedna ślicznota!!! Mój 11-letni owczarek, Ibor, odszedł na skręt jelit za TM 19.08 :placz:. Mam ogromne serce dla TEJ rasy !!!:iloveyou: Czy ona ma allegro, ogłoszenia, banerki??!! Allegro dla dogorobi "paros" i "gallegro" a banerki robi "Brucio"! Sunia ma wątek założony przeze mnie Tutaj jej wątek i ogłoszenia na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=285887354 oraz ogłoszenia na eoferty, 4lapy, ale.gratka, psy, Forum.gazeta, kupiepsa, Bonopolska, Gumtree, 24.polska, dwukropek :lol: Tekst w ogłoszeniach jak TUTAJ na ale.gratka brak mi czasu aby wkleić wszystkie linki Quote
Vutz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dea napisała 25.12.2007r.: "Bo oni uważają, że i tak nie ma szans na adopcję, a się tylko męczy... Nie wygląda na załamaną, biega, szczeka, jest ciekawa tego co się dzieje. Rozmawiałam z wetką, powiedziałam, że nadal szukamy domu, i żeby się jeszcze trochę wstrzymali. /.../" Quote
asiamm Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 skoro ten wątek jest ten właściwy to zmieniłam podlinkowanie bannerka - zmieńcie sobie na ten Quote
Vutz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 sunia ma 2 wątki z tego co zauważyłam... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74441 to jest ten, co jest podany na www.owczarki.eu - chyba strona 6 - sunia nazywa się tam WILKA Quote
asiamm Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Niech Madzik93 poprosi o zamknięcie tego wątku bo się bałagan zrobi jak będą dwa,,, Quote
Vutz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ten wątek jest podany przy suni na www.owczarki.eu to jak można go zamknąć? jeśli ktoś tam wejdzie i będzie chciał zajrzeć do histroii suńki... a tam będzie watek zamknięty... Quote
Vutz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 link do drugiego wątku założonego przez PAROS http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102008 Quote
Recommended Posts