Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='necianeta89']to daj, chętnie zobaczę:diabloti:
chyba że naprawisz DOGO to sobie sama poszukam:razz:[/QUOTE]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/76571-Szata%C5%84ska-galeria-czyli-popaprane-championy-z-przekl%C4%99tych-rewir%C3%B3w?p=18678802#post18678802"]ZAPRASZAM[/URL] :diabloti:

Posted

generalnie to żyjemy, semestr się zaczął na całego, a ja staram się pisać niewiele Bo MOja klawiAtura się buntuje i wypowIEdZI Wyglądaja MNiej_więCEj tak :evil_lol: a żeby pisać normalnie muszę trzymać shift :evil_lol:
młoda jest na prawdę fajoskim psem, a jak juz wyrośnie Z bycia szczeniakiem to chyba się z nią ożenię :evil_lol: no i zaczęła rosnąć jak na drożdżach ;)

Posted

[quote name='Justa']A kiedy foty? Nie jest już tak zimno na dworze :diabloti:[/QUOTE]

nie mam czasu :) jutro może coś zrobię, ale nic nie obiecuję. zrobiło się cieplej, ale za to wiaterek w porywach do 115 :loveu: Poza tym spacer z tymi szatanami i robienie zdjęć to ciężkie zajęcie :evil_lol: ostatnio poznaliśmy dużo rożnych fajnych burków, a gram... bawił się z samcem :mdleje: z innymi się wąchał i tez luz :loveu:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Klawiatura robi z Ciebie słitaśnego pOkEmOnA! :diabloti:[/QUOTE]
znajomi mają mnie dość, a ja się czuję głupsza :evil_lol:
[quote name='necianeta89'][url]https://plus.google.com/photos/116853634667686408208/albums/5668869554215672065?banner=pwa[/url] a ten np. BC mi się nie podoba ;) ciekawe co z małej wyrośnie ;)[/QUOTE]
też mnie to ciekawi :evil_lol:
[quote name='Anecioreczek']Flicka Ci się nie podoba? :o
<mdleje>[/QUOTE]
mi też się nie podoba, szczególnie że mam takiego ślicznego szczeniaczka w domu :evil_lol:

dzisiaj było pierwsze wyczesywanko paskudnego podszerstka z tyłka... rośnie mi pociecha, nie ma co :loveu:

Posted

[quote name='Anecioreczek']nie skapowałam żartu:evil_lol:
Muszę napić :evil_lol:
Swoją drogą, patrzę i patrzę i wszyscy mają BC suczki o.0
Samce są złe? :diabloti:[/QUOTE]

u mnie kwestia wyboru była prosta dzięki gramowi, ale generalnie bardzo dużo ludzi woli suczki

Posted

[quote name='Unbelievable']u mnie kwestia wyboru była prosta dzięki gramowi, ale generalnie bardzo dużo ludzi woli suczki[/QUOTE]

W BC?
jest jakis konkretny powód?
Też kiedyś wolałam suczki zmieniło mi się to po Atosie..

Posted

[quote name='Unbelievable']u mnie kwestia wyboru była prosta dzięki gramowi, ale generalnie bardzo dużo ludzi woli suczki[/QUOTE]

to jest fenomen , ale mają zazwyczaj najgorsze zdanie o samcach , ci co nigdy samca nie mieli ..
a ja mam już od wielu osób wycałowane stopy , że dali się nabrać na samca i nie chcą już nigdy suki :diabloti:

Posted

No bo suczki są słitaśne i kochające i trzymają się domu, bla bla bla... Tylko dlaczego mnie się trafiła akurat niezależna cholera? :evil_lol: A jak zgłębiłam temat to okazało się, że sunie wcale nie są takie święte, na jakie się je kreuje... Poznanie przeciętnej dojrzałej suki, niekoniecznie słitaśnej i kochającej cały świat, chyba nieco zmienia podejście do psich płci :evil_lol:

Posted

a ja wolę suki własnie za ich suczy charakter :lol:
nigdy nie powiem że są łagodniejsze blabla bo to nie prawda, bardzo mało jest dorosłych suk które potrafią dogadać się z innymi dorosłymi sukami , znam zaledwie parę! a na psy się tak gada że to one właśnie najcześciej są zaczepne do swojej płci .

Posted

[quote name='Vectra']cuda zdarzają się tylko raz :diabloti: wspomnisz kiedyś moje słowa :evil_lol:[/QUOTE]
A ja miałam dwa cuda.... Kurde to trzeciego już tym bardziej nie będzie ? hihihi , a może Twoja powyższa teoria jest nieprawdziwa:diabloti:

Posted

Myśmy też wybierali psa, bo nie chcieliśmy suki ze względu na "suczy charakter" - jakoś mam wrażenie, że pies bardziej jest zapatrzony w człowieka, choć pewnie to też stereotyp ;)

Posted

[QUOTE]jakoś mam wrażenie, że pies bardziej jest zapatrzony w człowieka[/QUOTE]
A ja mam z kolei wyobrażenie ,że pies jest bardziej zapatrzony w suki, cieczki, który kąt oblać, czy zostanie jeszcze kropla na kolejny i komu wpie***ić :D stereotypy hihihi