Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mi się coś obiło o uszy na mój temat tylko po tym jak na swoim albo czyimś wątku napisałam że kolejny pies tylko z papierami, chyba że na prawdę oszaleję na punkcie jakiegoś konkretnego psa w potrzebie. No i moje podejście do schronisk i psów tam trzymanych też się nie spodobało ale co ciekawe o tym się dowiedziałam na zupełnie innym forum...w ogóle nie związanym z tematyką psią :evil_lol:

Guest papillonek
Posted

[url]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/421399_298844976835574_100001302231612_720788_1574357828_n.jpg[/url]
fajne zdjęcie na baner :)

Posted

generalnie jest ZAJEBIŚCIE, paczka wraca do sklepu, a ja mogę złożyć ponownie zamówienie lub dostać zwrot pieniędzy, z tym że tej karmy aktualnie nie mają na stanie :loveu:
dodam że minęły dwa tygodnie od pierwszej próby dostarczenia paczki :)

Posted

[quote name='Unbelievable']generalnie jest ZAJEBIŚCIE, paczka wraca do sklepu, a ja mogę złożyć ponownie zamówienie lub dostać zwrot pieniędzy, z tym że tej karmy aktualnie nie mają na stanie :loveu:
dodam że minęły dwa tygodnie od pierwszej próby dostarczenia paczki :)[/QUOTE]
jeśli totw to tylko katani lub e karma oni są normalni ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']generalnie jest ZAJEBIŚCIE, paczka wraca do sklepu, a ja mogę złożyć ponownie zamówienie lub dostać zwrot pieniędzy, z tym że tej karmy aktualnie nie mają na stanie :loveu:
dodam że minęły dwa tygodnie od pierwszej próby dostarczenia paczki :)[/QUOTE]

super :)

a Ty w zooplus zamawiałaś ?
kurcze raz zaginęła moja paczka ... to od zooplusa dostałam drugą za darmo :)

Posted

[quote name='Unbelievable']jak w katani z przesyłką? na e-karmie nie ma tego TOTWa. Jest jeszcze w krakvecie i pewnie tam zamówię[/QUOTE]

to też możesz sobie poczekać :cooldevi:

Posted

[quote name='Unbelievable']jak w katani z przesyłką? na e-karmie nie ma tego TOTWa. Jest jeszcze w krakvecie i pewnie tam zamówię[/QUOTE]

katani w normie, szło 2 dni więc raczej normalnie.
na kraku nie wiem czy bym zaryzykowała :lol:

zooplus jest dla mnie stracony za ostania paczkę idącą 7dni .

Posted

[quote name='Vectra']super :)

a Ty w zooplus zamawiałaś ?
kurcze raz zaginęła moja paczka ... to od zooplusa dostałam drugą za darmo :)[/QUOTE]

tak, tylko tak jak napisałam nie mają karmy na stanie i zanim bym ją dostała to muszę czekać aż gls odeśle
dostałam przynajmniej kod rabatowy....

Posted

[quote name='gops']katani w normie, szło 2 dni więc raczej normalnie.
na kraku nie wiem czy bym zaryzykowała :lol:

zooplus jest dla mnie stracony za ostania paczkę idącą 7dni .[/QUOTE]

chodzi mi o cenę ;) krakvet się poprawił mimo wszystko

Posted

[quote name='Unbelievable']chodzi mi o cenę ;) krakvet się poprawił mimo wszystko[/QUOTE]
[URL="https://katani.pl/index.php?podkat=749&k_prod=82&sort=0"]https://katani.pl/index.php?podkat=749&k_prod=82&sort=0[/URL]
też normalna, różnica kilku zł .
2 paki się opłacają .

Posted

[quote name='Unbelievable']chodzi mi o cenę ;) krakvet się poprawił mimo wszystko[/QUOTE] Zależy co się poprawiło... Ostatnio się skusiłam na zakupy żeby to sprawdzić. Po tygodniu - jako iż karma mi się kończyła, a na maile nie odpisywał nikt - zamawiałam na prędce w telekarmie(paczka doszła w 24h), kolejnych kilka dni czekałam na kontakt ze strony krakvetu, w końcu zadzwoniła obrzydliwie słodka pani oferująca mi złote góry, przy okazji tłumacząc opóźnienie długim weekendem (sorry, ale ten długi weekend był tydzień przed moim zamówieniem). Oczywiście nie omieszkałam im powiedzieć, co o tym myślę.
Póki co krakvet się trzyma hasłem "najtańszego sklepu", ale poza cenami nic specjalnego nie oferuje :roll: A na pewno niczym specjalnym nie jest czas oczekiwania do 7 dni. Nie wspominając, jak wcześniej mnie zrazili czekaniem miesiąc na karmę, której nie dostałam. Można by książkę napisać :shake:

Posted

Hm, ciekawa historia :evil_lol: dzisiaj pierwszy raz spotkałam swoją sąsiadkę (:evil_lol:) akurat jak wróciłam ze spaceru ze szczurem i zdziwiła się że mam psa :diabloti: więc chyba suka siedzi cicho jak mnie nie ma :evil_lol: