jonQuilla Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Mi się coś obiło o uszy na mój temat tylko po tym jak na swoim albo czyimś wątku napisałam że kolejny pies tylko z papierami, chyba że na prawdę oszaleję na punkcie jakiegoś konkretnego psa w potrzebie. No i moje podejście do schronisk i psów tam trzymanych też się nie spodobało ale co ciekawe o tym się dowiedziałam na zupełnie innym forum...w ogóle nie związanym z tematyką psią :evil_lol: Quote
motyleqq Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='necianeta89']a to piwo do wątku Sako? :diabloti:[/QUOTE] podzielcie się tymże wątkiem:cool3: Quote
Guest papillonek Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [url]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/421399_298844976835574_100001302231612_720788_1574357828_n.jpg[/url] fajne zdjęcie na baner :) Quote
Unbelievable Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 generalnie jest ZAJEBIŚCIE, paczka wraca do sklepu, a ja mogę złożyć ponownie zamówienie lub dostać zwrot pieniędzy, z tym że tej karmy aktualnie nie mają na stanie :loveu: dodam że minęły dwa tygodnie od pierwszej próby dostarczenia paczki :) Quote
gops Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Unbelievable']generalnie jest ZAJEBIŚCIE, paczka wraca do sklepu, a ja mogę złożyć ponownie zamówienie lub dostać zwrot pieniędzy, z tym że tej karmy aktualnie nie mają na stanie :loveu: dodam że minęły dwa tygodnie od pierwszej próby dostarczenia paczki :)[/QUOTE] jeśli totw to tylko katani lub e karma oni są normalni ;) Quote
motyleqq Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 a ja totw zawsze zamawiałam w modernpet i jest to super sklep ;) Quote
Unbelievable Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 [quote name='gops']jeśli totw to tylko katani lub e karma oni są normalni ;)[/QUOTE] jak w katani z przesyłką? na e-karmie nie ma tego TOTWa. Jest jeszcze w krakvecie i pewnie tam zamówię Quote
Vectra Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Unbelievable']generalnie jest ZAJEBIŚCIE, paczka wraca do sklepu, a ja mogę złożyć ponownie zamówienie lub dostać zwrot pieniędzy, z tym że tej karmy aktualnie nie mają na stanie :loveu: dodam że minęły dwa tygodnie od pierwszej próby dostarczenia paczki :)[/QUOTE] super :) a Ty w zooplus zamawiałaś ? kurcze raz zaginęła moja paczka ... to od zooplusa dostałam drugą za darmo :) Quote
Vectra Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Unbelievable']jak w katani z przesyłką? na e-karmie nie ma tego TOTWa. Jest jeszcze w krakvecie i pewnie tam zamówię[/QUOTE] to też możesz sobie poczekać :cooldevi: Quote
gops Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Unbelievable']jak w katani z przesyłką? na e-karmie nie ma tego TOTWa. Jest jeszcze w krakvecie i pewnie tam zamówię[/QUOTE] katani w normie, szło 2 dni więc raczej normalnie. na kraku nie wiem czy bym zaryzykowała :lol: zooplus jest dla mnie stracony za ostania paczkę idącą 7dni . Quote
Unbelievable Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 [quote name='Vectra']super :) a Ty w zooplus zamawiałaś ? kurcze raz zaginęła moja paczka ... to od zooplusa dostałam drugą za darmo :)[/QUOTE] tak, tylko tak jak napisałam nie mają karmy na stanie i zanim bym ją dostała to muszę czekać aż gls odeśle dostałam przynajmniej kod rabatowy.... Quote
Unbelievable Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 [quote name='gops']katani w normie, szło 2 dni więc raczej normalnie. na kraku nie wiem czy bym zaryzykowała :lol: zooplus jest dla mnie stracony za ostania paczkę idącą 7dni .[/QUOTE] chodzi mi o cenę ;) krakvet się poprawił mimo wszystko Quote
gops Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Unbelievable']chodzi mi o cenę ;) krakvet się poprawił mimo wszystko[/QUOTE] [URL="https://katani.pl/index.php?podkat=749&k_prod=82&sort=0"]https://katani.pl/index.php?podkat=749&k_prod=82&sort=0[/URL] też normalna, różnica kilku zł . 2 paki się opłacają . Quote
vpassione Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Unbelievable']chodzi mi o cenę ;) krakvet się poprawił mimo wszystko[/QUOTE] Zależy co się poprawiło... Ostatnio się skusiłam na zakupy żeby to sprawdzić. Po tygodniu - jako iż karma mi się kończyła, a na maile nie odpisywał nikt - zamawiałam na prędce w telekarmie(paczka doszła w 24h), kolejnych kilka dni czekałam na kontakt ze strony krakvetu, w końcu zadzwoniła obrzydliwie słodka pani oferująca mi złote góry, przy okazji tłumacząc opóźnienie długim weekendem (sorry, ale ten długi weekend był tydzień przed moim zamówieniem). Oczywiście nie omieszkałam im powiedzieć, co o tym myślę. Póki co krakvet się trzyma hasłem "najtańszego sklepu", ale poza cenami nic specjalnego nie oferuje :roll: A na pewno niczym specjalnym nie jest czas oczekiwania do 7 dni. Nie wspominając, jak wcześniej mnie zrazili czekaniem miesiąc na karmę, której nie dostałam. Można by książkę napisać :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 vpassione to Ty masz takie doświadczenia z krakvetem, jak ja z tutejszymi kurierami:diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 zamówiłam z katani za pobraniem. mam nadzieję ze zooplus szybko mi kasę zwróci bo jak z katani przyjdzie szybciej to zostanie mi jakieś 20zł :angryy: Quote
necianeta89 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ja zawsze zamawiam z Krakvetu, przesyłka jest - jak za pobraniem, w 4 dzień, a jak zapłace z góry, to nawet i na 2 lub 3 ;) Quote
Unbelievable Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Hm, ciekawa historia :evil_lol: dzisiaj pierwszy raz spotkałam swoją sąsiadkę (:evil_lol:) akurat jak wróciłam ze spaceru ze szczurem i zdziwiła się że mam psa :diabloti: więc chyba suka siedzi cicho jak mnie nie ma :evil_lol: Quote
Justa Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Dopraszam się o nowe filmiki ew fotki :loveu: Quote
Unbelievable Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 [quote name='Justa']Dopraszam się o nowe filmiki ew fotki :loveu:[/QUOTE] może coś wieczorem zmontuję, bo trochę mam filmików ;) Quote
sacred PIRANHA Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 a ode mnie sąsiadka chce kasy za "oszpecenie" jej psa przez moją suke:diabloti: odesłałam ja na drzewo, kolejna sąsiadka która mnie nie lubluje:cool1: dobrze że jestem w trakcie przeprowadzki:evil_lol: Quote
Doginka Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Ja zamawiam w Krakvecie i tylko raz mi nawalili;-) w E-Karma mam żarełko w ciągu 24 godzin;-) Quote
Unbelievable Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 [video=youtube;rCg8JKWBUGA]http://www.youtube.com/watch?v=rCg8JKWBUGA&feature=share[/video] Quote
Justa Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Jaki biedny Szczuruś na tej smyczce :diabloti: A jak potem ją ładnie gryzie w głowę :diabloti: Super filmik !!! Quote
Recommended Posts