Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
jak krzyczysz i bijesz:mad: to to nie jest miłość:angryy:

to tortury:diabloti::diabloti::diabloti: jesteś katem, nalezy Cię zamknąć:diabloti:

one to lubią :diabloti: bo kręcą dupcią aż miło :P

Posted

Ooo, godzina to i tak dużo :diabloti:

Mój już POWOLI wyrasta z tego najgłupszego wieku, właśnie śpi od dwóch godzin klatce, podczas gdy pańcia odreagowuje oblany egzamin...

Guest papillonek
Posted

motyleqq napisał(a):
nie pogardziłabym, ale ja też mieszkam w bloku, więc nie :placz::lol:

Ja też ,ale mam działkę :cool3:

Posted

Mi to już na pewno jej nie dawaj, bo sama wiesz :evil_lol:

Te pierwsze dni są najtrudniejsze, jak 7 tyg. Cortina przybyła do domu to też pierwszych kilka nocy był płacz, a przy wychodzeniu z pokoju wycie. Ale potem już z górki. Przyzwyczaicie się do siebie nawet nie wiadomo kiedy ;)

Posted

Unbelievable napisał(a):
już wiem jak nazwać ludzi którzy biorą sobie szczeniaki celowo, z namysłem i jeszcze je lubią- masochiści :mdleje:
wstawałam w nocy 4 razy żeby te dziewczę zamknęło paszczę, wychodziłam, sikła lub nie, i z powrotem do klatki. W międzyczasie uciszanie żeby tak nie piszczała... o 7 już nie mogłam i ją wypuściłam, bawiła się do tej pory, dałam jej jeść i pić, byłam z nią dwa razy na dworze i w końcu poszła spać :mdleje: i ja chyba też się jeszcze prześpię bo mnie głowa nawala jak nigdy :roll:

było ją przywiązać do kaloryfera :diabloti:

Posted

Dobrze Ci tak, niech Cię dręczy, męczy, gryzie, szaleje i co tam jeszcze szczeniaki robią, zachciało się szczeniaczka :evil_lol:. Ja miałam szczeniątko idealne poza jedną ogromną wadą - była dziurawa jakaś i wylatywało z niej więcej nawet niż wlatywało, i ta częstotliwość :diabloti:. Wcale nie zazdroszczę posiadania psiego dziecka, chyba wolę koty w takim wieku, mniej problemowe są i łatwiejsza jest ich obsługa :p

Ale fajna ta mała, zdawaj relacje z jej dorastania bo ten czas szybko zleci ;)

Posted

W sumie na razie nie ma co pisać, łazi, jęczy, piszczy, gryzie i czasem śpi :evil_lol: ładnie już reaguje na komendę "siad", uczę jej puszczania, warowania i przychodzenia na komendę i wszystko idzie fajnym tempem :)

[video]http://youtu.be/_mLo0ACMY8Q[/video]

Posted

[quote name='Unbelievable']W sumie na razie nie ma co pisać, łazi, jęczy, piszczy, gryzie i czasem śpi :evil_lol: ładnie już reaguje na komendę "siad", uczę jej puszczania, warowania i przychodzenia na komendę i wszystko idzie fajnym tempem :)

[video]http://youtu.be/_mLo0ACMY8Q[/video][/QUOTE]

Sama słodycz :loveu:

Posted

[quote name='Unbelievable']W sumie na razie nie ma co pisać, łazi, jęczy, piszczy, gryzie i czasem śpi :evil_lol: ładnie już reaguje na komendę "siad", uczę jej puszczania, warowania i przychodzenia na komendę i wszystko idzie fajnym tempem :)

[video]http://youtu.be/_mLo0ACMY8Q[/video][/QUOTE]

poczekaj aż zacznie wymieniać ząbki :diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

necianeta89 napisał(a):
poczekaj aż zacznie wymieniać ząbki :diabloti::diabloti::evil_lol:

nie strasz :mdleje:

Doginka napisał(a):
Jaki plusio słitaśny:lol::loveu:A jaka grzeczna:lol: Czekam na relacje z dokazywania z Gramem;-)

grzeczna? :diabloti: dobre sobie :diabloti:

jak będę miała jakąś chwilkę czasu to zrobię jakiś bannerek i nazwę galerii zmienię. Jak na razie nie mam, pirania wstała :diabloti:

Posted

Unbelievable napisał(a):
nie strasz :mdleje:

grzeczna? :diabloti: dobre sobie :diabloti:

jak będę miała jakąś chwilkę czasu to zrobię jakiś bannerek i nazwę galerii zmienię. Jak na razie nie mam, pirania wstała :diabloti:

Hahaha, nie miała baba kłopotu, kupiła sobie..........................szczenię:roflt:

Posted

Unbelievable napisał(a):

po co ludziom szczeniaki :mdleje:

No wiesz? Bo są takie uci puci :loveu::loveu::loveu:

Unbelievable napisał(a):

nie śpię jeszcze, muszę popilnować młodej ;-) wsadziłam ją do klatki i zamknęłam, dostała kość ze skóry preparowanej, trochę jęczy ale krzyknęłam parę razy i jest lepiej, zupełnie odwrotnie niż u szczura ;-) powinna zasnąć

Co zrobiłaś?! Na szczeniaczki się nie krzyczy! :placz: :no-no-no:

Zu nie uznaje istnienia szczeniąt młodszych niż półroczne. Podejrzewam, że jak w końcu się dorobię drugiego forfitera to będzie wesoło :diabloti:

Więcej fot Brumśtyka byś nam dała :mad: