necianeta89 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 sacred PIRANHA napisał(a):jak krzyczysz i bijesz:mad: to to nie jest miłość:angryy: to tortury:diabloti::diabloti::diabloti: jesteś katem, nalezy Cię zamknąć:diabloti: one to lubią :diabloti: bo kręcą dupcią aż miło :P Quote
dog193 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ooo, godzina to i tak dużo :diabloti: Mój już POWOLI wyrasta z tego najgłupszego wieku, właśnie śpi od dwóch godzin klatce, podczas gdy pańcia odreagowuje oblany egzamin... Quote
motyleqq Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Martyna, oddaj tego psa, nie dość że spać Ci nie daje, to i Ty go męczysz bo w bloku trzymasz... ;) Quote
gops Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 śliczna jest :lol: też jestem ciekawa jaka ona wyrośnie . Quote
sacred PIRANHA Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 motyleqq napisał(a):Martyna, oddaj tego psa, nie dość że spać Ci nie daje, to i Ty go męczysz bo w bloku trzymasz... ;) komu oddac? Tobie?:cool3: zrobcie im wspolna fote nooo:loveu: jak oni wzgledem siebie rozmiarowo teraz? Quote
Unbelievable Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 wspólne mam tylko takie ona jest niewiele mniejsza, pewnie z tydzień i go dogoni ;) Quote
motyleqq Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 sacred PIRANHA napisał(a):komu oddac? Tobie?:cool3: nie pogardziłabym, ale ja też mieszkam w bloku, więc nie :placz::lol: Quote
Guest papillonek Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 motyleqq napisał(a):nie pogardziłabym, ale ja też mieszkam w bloku, więc nie :placz::lol: Ja też ,ale mam działkę :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 motyleqq napisał(a):nie pogardziłabym, ale ja też mieszkam w bloku, więc nie :placz::lol: ja też i mam dwa psy, ale małe;-) to może wezme sobie trzeciego a co hihii Quote
Amber Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Mi to już na pewno jej nie dawaj, bo sama wiesz :evil_lol: Te pierwsze dni są najtrudniejsze, jak 7 tyg. Cortina przybyła do domu to też pierwszych kilka nocy był płacz, a przy wychodzeniu z pokoju wycie. Ale potem już z górki. Przyzwyczaicie się do siebie nawet nie wiadomo kiedy ;) Quote
Vectra Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Unbelievable napisał(a):już wiem jak nazwać ludzi którzy biorą sobie szczeniaki celowo, z namysłem i jeszcze je lubią- masochiści :mdleje: wstawałam w nocy 4 razy żeby te dziewczę zamknęło paszczę, wychodziłam, sikła lub nie, i z powrotem do klatki. W międzyczasie uciszanie żeby tak nie piszczała... o 7 już nie mogłam i ją wypuściłam, bawiła się do tej pory, dałam jej jeść i pić, byłam z nią dwa razy na dworze i w końcu poszła spać :mdleje: i ja chyba też się jeszcze prześpię bo mnie głowa nawala jak nigdy :roll: było ją przywiązać do kaloryfera :diabloti: Quote
*Monia* Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Dobrze Ci tak, niech Cię dręczy, męczy, gryzie, szaleje i co tam jeszcze szczeniaki robią, zachciało się szczeniaczka :evil_lol:. Ja miałam szczeniątko idealne poza jedną ogromną wadą - była dziurawa jakaś i wylatywało z niej więcej nawet niż wlatywało, i ta częstotliwość :diabloti:. Wcale nie zazdroszczę posiadania psiego dziecka, chyba wolę koty w takim wieku, mniej problemowe są i łatwiejsza jest ich obsługa :p Ale fajna ta mała, zdawaj relacje z jej dorastania bo ten czas szybko zleci ;) Quote
Unbelievable Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 W sumie na razie nie ma co pisać, łazi, jęczy, piszczy, gryzie i czasem śpi :evil_lol: ładnie już reaguje na komendę "siad", uczę jej puszczania, warowania i przychodzenia na komendę i wszystko idzie fajnym tempem :) [video]http://youtu.be/_mLo0ACMY8Q[/video] Quote
Justa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Unbelievable']W sumie na razie nie ma co pisać, łazi, jęczy, piszczy, gryzie i czasem śpi :evil_lol: ładnie już reaguje na komendę "siad", uczę jej puszczania, warowania i przychodzenia na komendę i wszystko idzie fajnym tempem :) [video]http://youtu.be/_mLo0ACMY8Q[/video][/QUOTE] Sama słodycz :loveu: Quote
necianeta89 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Unbelievable']W sumie na razie nie ma co pisać, łazi, jęczy, piszczy, gryzie i czasem śpi :evil_lol: ładnie już reaguje na komendę "siad", uczę jej puszczania, warowania i przychodzenia na komendę i wszystko idzie fajnym tempem :) [video]http://youtu.be/_mLo0ACMY8Q[/video][/QUOTE] poczekaj aż zacznie wymieniać ząbki :diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Doginka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Jaki plusio słitaśny:lol::loveu:A jaka grzeczna:lol: Czekam na relacje z dokazywania z Gramem;-) Quote
Vectra Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Pora zmienić nazwę galerii! ;) Gram odlatuje na Miotle :diabloti: Quote
Unbelievable Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 necianeta89 napisał(a):poczekaj aż zacznie wymieniać ząbki :diabloti::diabloti::evil_lol: nie strasz :mdleje: Doginka napisał(a):Jaki plusio słitaśny:lol::loveu:A jaka grzeczna:lol: Czekam na relacje z dokazywania z Gramem;-) grzeczna? :diabloti: dobre sobie :diabloti: jak będę miała jakąś chwilkę czasu to zrobię jakiś bannerek i nazwę galerii zmienię. Jak na razie nie mam, pirania wstała :diabloti: Quote
Doginka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Unbelievable napisał(a):nie strasz :mdleje: grzeczna? :diabloti: dobre sobie :diabloti: jak będę miała jakąś chwilkę czasu to zrobię jakiś bannerek i nazwę galerii zmienię. Jak na razie nie mam, pirania wstała :diabloti: Hahaha, nie miała baba kłopotu, kupiła sobie..........................szczenię:roflt: Quote
evel Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Unbelievable napisał(a): po co ludziom szczeniaki :mdleje: No wiesz? Bo są takie uci puci :loveu::loveu::loveu: Unbelievable napisał(a): nie śpię jeszcze, muszę popilnować młodej ;-) wsadziłam ją do klatki i zamknęłam, dostała kość ze skóry preparowanej, trochę jęczy ale krzyknęłam parę razy i jest lepiej, zupełnie odwrotnie niż u szczura ;-) powinna zasnąć Co zrobiłaś?! Na szczeniaczki się nie krzyczy! :placz: :no-no-no: Zu nie uznaje istnienia szczeniąt młodszych niż półroczne. Podejrzewam, że jak w końcu się dorobię drugiego forfitera to będzie wesoło :diabloti: Więcej fot Brumśtyka byś nam dała :mad: Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Unbelievable napisał(a): pirania wstała :diabloti: ja wcale nie spałam, udawałam :-) Quote
Recommended Posts