agamika Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Oj nie moze :( , ja nie mam zadnych meili ani tel w jego sprawie :shake: NIC Quote
MagYa^^ Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Jakie to piekne zwierze.... I cale szczescie zrobil sie okraglejszy.. :))) GRATULUJE! Quote
fizia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Prześliczny!!!! Niech Go ktoś wreszcie zauważy...!!! Quote
oktawia6 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 pokaz slajadów psy z Krzyczek i ich trupy- które zrobiła Follen wg mojego projektu i chwała jej za to (będzie tylko później modyfikacja tego hymnu-wg wersji orginalnej-to pieśn żałobna stworzona pierwotnie dla żołnierzy amerykańskich): KRZYCZKI-slajdy -"schronisko" dla zwierząt Quote
doddy Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Platfusik zdecydowanie lepiej wygląda a nawet zawadyjackie spojrzenie ma na tych zdjęciach :diabloti: Łapy też lepiej wyglądają. Maćku, czy udało Ci się coś zdziałać w jakiejś gazecie? Quote
MagYa^^ Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 piekny!!! piekny!!! piekny!!! DOMKU!! GDZIE JESTES?????!!!!!! Quote
Anashar Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 doddy napisał(a): Maćku, czy udało Ci się coś zdziałać w jakiejś gazecie? Pisałem tylko do TV ale nie dostałem odpowiedzi :shake: W sprawie Odika było już kilka telefonów. Teraz trzeba poznać tych ludzi z psiakiem, porozmawiać i anuż któryś z domków nam będzie odpowiadał :loveu: Trzymajcie kciuki! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ja trzymam mocno bo bardzo polubiłam tego małego szczekacza :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 I co, trzymanie cos pomaga ? Mam nadzieje, ze tak bo to sliczny i fajny psiak. Quote
Anetka83 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Macius... no i jak tam??? Dalej trzymam kciuki :) Quote
AMIGA Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Trzymajcie, trzymajcie :p Nie będę nic zdradzać, ale teraz naprawdę trzymanie kciuków jest potrzebne:loveu: Quote
blue.berry Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 no to mocno trzymamy kciuki. Platfusowi nalezy sie dobry madry dom. Quote
agamika Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 :-( Odi coś choruje , od piątku źle sie czuje, coś go chyba boli , . Był u weterynarza w pt, dostał antybiotyk jakiś i w sobotę była wyraźna poprawa. Natomiast wczoraj wieczorem znowu źle sie czół, wyszedł z budy przywitać sie ze mnę, trochę poprzytulał, i wrócił sie położyć . Dziś rano dzwonie do P. Tomka (właściciela hotelu ), bo wyczytałam, ze kilka psów z Krzyczek miało lamblie, więc przekarze mu , że to moze być to , żeby zwrócił uwage wet . Odi był odrobaczany, wtedy drugi raz co pisałyście , ale wyczytałam, ze na lamblie musi być specjalny preparat . :shake: Quote
Recommended Posts