Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Był , jeden tel, ale niestety , dla Odiego raczej nie nadający sie :shake: ten dom .

do hotelu dzwoniłam, i jest tak jak myslałam, Odik ma tak , jak u mnie raz ok, raz brzydziej zrobi :shake: , niestety jego układ trawienia nie jest sprawny w 100% :-(

Posted

[quote name='agamika']Był , jeden tel, ale niestety , dla Odiego raczej nie nadający sie :shake: ten dom .

do hotelu dzwoniłam, i jest tak jak myslałam, Odik ma tak , jak u mnie raz ok, raz brzydziej zrobi :shake: , niestety jego układ trawienia nie jest sprawny w 100% :-([/quote]

No to ulga, że przynajmniej jest tak jak było a nie jakaś brzydka niespodzianka. A co było temu domkowi, że się nie nadaje?

Posted

nie wiem , to jest do sprawdzenia jeszcze , bo pan dzwonił jak byłam w pracy i nie mogłam za długo rozmawiać., Jutro bede jeszcze raz z tym panstwem rozmawiać o innym psie i zobaczymy

Posted

[quote name='agamika']nie wiem , to jest do sprawdzenia jeszcze , bo pan dzwonił jak byłam w pracy i nie mogłam za długo rozmawiać., Jutro bede jeszcze raz z tym panstwem rozmawiać o innym psie i zobaczymy[/quote]

Jest taki fajny niewielki Knapik ma na imię. Jeśli nie znalazł jeszcze domu to ... no wiesz. :loveu: Z Odikiem w hotelu może jeszcze mieszka :loveu:.

Posted

:loveu: on jest przekochany , bylismy dzis na spacerku razem :cool3:

kochane psisko, strasznie sie ucieszył jak mnie zobaczył, ale jeszcze pamieta co znaczy siad :razz: , choć długo nie wytrzymał, bo tylko schyliłam sie do skobelka a juz wariował :lol: ... ze spaceru jak wracaliśmy to wrecz ciągnął do swojego boksu :evil_lol: chyba myslał, ze micha na niego czeka ;).
Chyba córka włascicela go troszki rozpieszcza , bo jak zobaczył ja , to tez szalał, z radości :loveu:

Na inne psiaki na spacerku troche poszczekaliśmy, ale w koncu sie uspokoił i wiekszośc spaceru mineła bardzo przyjemnie .

I chyba jeszcze przybrał na wadze odrobinke

Posted

Niestety z ogłoszen cisza :-( cały czas sprawdzam tez poczte , ale tez pusto :shake:

Fizia go pokazała na jednym z watków "szukam psa ", to facet stwierdził, ze nie stać go na odkarmienie takiego psa jak ODi :-o :roll: ...

A tak patrzac ne jego uszyska i mordencje to moze faktycznie ma on cos z owczarka szkockiego ;)

To jest wspaniały psiak i mam nadzieje, ze długo w hotelu nie posiedzi :shake:

Posted

te łapki ma takie na skutek niedozywienia :shake: , to jest krzywica, nie przeszkadza mu to w niczym ( przynajmniej nie zauwazyłam , zeby miał jakies dolegliwosci w zwiazku z tym, biega normalnie, chodzi po schodach normalnie, nie widac zeby mu jakis ból sprawiały) . Takie mu zostaną , nawet po odkarmieniu , taka jego uroda ;)

Posted

MOze ... napisał tylko ze taki pies na pewno ma wiekszy apetyt i nie stać go na takie koszty ...
Zreszta to i tak niewazne , bo ma on innego psa, a Odi nie bardzo sie dogaduje z psami. Na pewno na poczatku by na tamtego szczekał , wiec odpadłby w przedbiegach , bo polubienie sie psów , to tez jedno z wymagań .

Odikowi szukamy najlepszego domku na swiecie i na pewno taki sie znajdzie ;) ... musi .