Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A foteczki zaraz wstawie

a tutaj jak śpimy TZ zrobił zdjęcie w nocy jak dostał exmisje do drugiego pokoju :evil_lol:

Mała robi się zołza :evil_lol: nie wiem oco chodzi ale jak jesteśmy z psami to warczą na siebie szczekają itp. a jak zostawić je same to razem rozrabiają i mieszkanie do ruiny doprowadzają :eviltong:.

Co do charakterku to narazie co do psów (obcych) jest ostrożna ale chce się bawić. w domu jak jesteśmy to mogły by istnieć tylko miska z żarciem i łóżeczko :loveu:

Posted

[quote name='Tengusia']Powiem tylko jedna ona jest piekna :loveu: :loveu: :loveu: ile ja bym dala zeby porwac ci to malenstwo :loveu: :loveu: :loveu:

Nie musisz mi jej porywać ;) jak chętna dać domeczek no to już oddam :cool3::cool3:

Dla zainteresowanych 1-post poprawiony!!!!!!!!!

Posted

O widze że prawie nikt nie zagląda do TEQUILKI :shake::shake::shake: bo to nie bokser :-( i ciotki boksiowe się nie interesują :placz::placz::placz:
A to kochane maleństwo pilnie DOMKU potrzebuje!!!!!!!!!!!

HOP,HOP,HOP,HOP................... NIECH KOCHANY DOMEK CIĘ WYPATRZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Nie musisz mi jej porywać ;) jak chętna dać domeczek no to już oddam :cool3::cool3:

Dla zainteresowanych 1-post poprawiony!!!!!!!!!

ty mnie nawet nie kus cioteczko droga bo na trzeciego psiaka niestety narazie nie moge sobie pozwolic :shake:

ale mam nadzieje ze mala znajdzie domeczek ... trzymam za to kciuki :thumbs:

Posted

[quote name='Tengusia']ty mnie nawet nie kus cioteczko droga

Że co , że niby ja Cię kuszę na tą słodką, kofaniutką mordeczkę która kocha spać na łóżeczku no nie jak tak możesz :diabloti::eviltong: a zreszą co ja Ci tu mówić będę sama zobacz:evil_lol: cioteczka boksio-Iza wstaawia foty