akucha Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 I co? Jaka ona ładna na tej foteczce :loveu: Quote
akucha Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 To ponowilam ogłoszenie, niech się ludzie szybko decydują. Quote
akucha Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Przyszło godzine temu: Dzień dobry, zastanawiam się nad przygarnięciem Szyszki ale najpierw chciałam zapytać o jej powód w izolatce..czy to tylko jakiś koci katar czy coś poważniejszego i czy ktoś już próbował ją adoptować, czy od dawna jest w schronisku? Nie mam innych kotów ani pieska..ani też małych dzieci więc może ten nieśmiały kotek by u nas doszedł do siebie. Pozdrawiam Justka Długo Szyszka jest w schronisku? Odpisałam ładnie i poprosiłam o kontakt z Ewą. Quote
brazowa1 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 nie ma.Dlaczego ,nie wiem. Ale-jezeli chcesz wspomoc lub znasz kogos,kto chce wspomoc konkretnego zwierzaka-bardzo chetnie. Quote
BoWa Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Myslałam,zeby Szyszce pomóc w leczeniu, ew. testach. Może jak będzie wiadomo że nie ma np białaczki, łatwiej będzie o dom... Quote
brazowa1 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 najprosciej zadzwonic tutaj-to Ewa,zajmuje sie kotami w schronie. 601 230 591 ,niesamowita osoba. a ja jutro powiem Ewie,ze jest ktos zaintersowany wirtualna opieka nad Szyszka,ucieszy sie.Zwlaszcza,ze ma teraz 2 schroniskowce ,bardzo ciezko chore, u siebie i dobre wiesci Jej sie przydadza. Quote
BoWa Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Zadzwonię. A co z tymi ludźmi , którzy kontaktowali sie z Akuchą ? Rozmyślili się ? Quote
akucha Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Pisał miły pan, dwa razy... i przestał. Może duma? Wiem, że do Brązowej też ktoś dzwonił. Quote
terra Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Piękna, zielonooka z promykami słońca w sierści Szyszka czeka. Aż nieprawdopodobne, że tak długo czeka. Quote
nelonik Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 GoWa napisał(a):Chyba że ma FIV albo coś podobnego, albo ktoś ma małego kota w domu... Miała robione testy? Z testami na FeLV i na FIV jest jeszcze jedna komplikacja (oprocz oczywiscie kosmicznej ilosci kotow w schronie i braku kasy na testy) - mianowicie po jednym tescie one nie sa calkiem miarodajne, i zeby moc z czystym sumieniem stwierdzic ze kot nie jest nosicielem wirusa trzeba je powtorzyc po 3 miesiacach, izolujac go w tym czasie od innych (potencjalnych nawet) nosicieli. To jest w schronie nie do przeskoczenia raczej. Quote
akucha Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ciężka sprawa więc... a Szyszunia ciągle smutna :shake: Witaj Neloniku na dogo :lol: Czyżby nowa sopocka cioteczka? Quote
nelonik Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ano, poniekad.Tzn w czasach prehistorycznych zupelnie sopocka, teraz tylko wirtualnie. Dzien dobry! Quote
akucha Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Byty wirtualne też potrzebne sopociakom :lol: Wystawiłam znowu Szyszkę, napiszcie, że ktoś dzwonił... Quote
brazowa1 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Nikt nie dzwonił. Akuszka juz sie zaprzyjaznia :razz: ładnie to tak rozmawiac z obcymi,a? Quote
akucha Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Przecież jak z Sopotu, to nie obcy :oops: Jak zdrowie Szyszki? Quote
brazowa1 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 No,nie obcy.Moze kiedys Nelonik uchyli rabka tajemnicy. A Szyszka? Dalej w izolatce,dalej smarka i nie oszukujmy sie- w schronie juz nie wyzdrowieje ,a i w domu moze cierpiec na chroniczny katar. Do bani. Quote
akucha Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Chyba ze 4 osoby o nia pytały, a żadna nie przyszła... Co tam katar, też go mam i zyję normalnie. Quote
akucha Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Dziękujemy ciociu :lol: No cóz, trzeba Szyszkę ogłaszać: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=310738597 Na trójmiejskich też ponowiłam. Quote
kaerjot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Mam doła i nie mogę się skupić na pracy, to se pohopam. Quote
Recommended Posts