baffi2 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Hund napisała że już byłyście w schronisku... Więc ile Kropek waży??? Quote
Hund Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Nie wiem :( waga wysiadŁa na mrozie , byŁo tak zimno że baterie się rozŁadowaŁy, przykro mi konkurs nie rozstrzygnięty. Kropek byŁ za to na spacerku, w większościu podróżowaŁ na rękach Agnieszki Co ;) Mieszka ponownie w kojcu (razem z Marianem, Sabinką i PereŁką ) w tym pomieszczeniu które zajmowaŁ są w tej chwili nowe szczeniaki. Quote
Agnieszka Co. Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Tak jak Ola napisała z ważenia nici. Rano było -10 stopni. Nim wziełam Kropka do ważenia baterie w wadze padły. Ale ja kostkę dla piesków już dałam (zamiast ucha). Kropkowi na spacerze marzły łapki, podkurczał to jedną to drugą i piszczał. Zamiast spacerować wziełam go na ręce ogrzewając w dłoniach jego łapki i grzaaliśmy się w słoneczku. W drodze powrotnej do schroniska Kropek mnie zadziwił - szedł niemal przytulony łopatką do mojej łydki - słodki psiak. Bardzo płakał gdy go zostawiałam w kojcu. Quote
Dorothy Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 dziś wysyłam Kropka zdjecia pewnej pani, trzymajcie kciuki. Co prawda pani zainteresowana była moja malutką znajdą, ale ona nie jest jeszcze po sterylce, a oni chyba chcielby psiaka juz, póki wszyscy są na święta w domu itd. Pani wygląda na bardzo fajną i odpowiedzialną, w każdym razie- telefonicznie takie wrażenie odniosłam. Ponieważ moja znajdka ma ciepły kąt a Kropek nie ma, a jest prawie taki sam... postanowiłam go zareklamować ;) TRZYMAJCIE KCIUKI Quote
Agnieszka Co. Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :thumbs: baaaardzo trzymamy i informuj !!! Quote
Hund Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Agnieszka Co. Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Kropeczek niestety dalej czeka w schronisku. Udało mi się go dziś odwiedzić i trochę podkarmić konserwą psią. Quote
Hund Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Przynajmniej brzuszek rośnie, na razie tym się musimy cieszyć. Quote
Dorothy Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 no niestety, smutne to, pani boi sie psa ze schroniska i nie udalo mi sie jej przekonać:-( Quote
Agnieszka Co. Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Kropeczek już nie jest szkieletowaty, ale jest bardzo wystraszony. Gdy brałyśmy pieski z jego boksu na spacer Kropek schował się w budzie i bał się wyjść. Musiałam zdjąć dach z budy i wyjąć kropka. Początkowo spacerek odbywał na rękach :evil_lol:, potem się rozluźnił, już na własnych nogach spacerował dużo chętniej niż ubiegłym razem. Kropek był wraz z innymi psami nad jeziorem. Co jakiś czas chciał, żeby go wziąć na ręce, a podczas chwilowego odpoczynku na ławce wpakował mi się na kolana. Tak jak ostatnio szedł trzymając się blisko nogi, natomiast ogromnie boi się gdy ktoś idzie za nim, podkula ogonek i cały się kuli - pewnie nie raz obrywał kopniaki :-( Ogólnie przesłodka psina, ktoś będzie miał z niego wspaniałego , delikatnego towarzysza :loveu: Quote
_bubu_ Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Aga czy Kropek ma allegro? bo się już pogubiłam.. Quote
Hund Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Aga dzięki za pomoc :) bardzo się cieszę że uczysz dzieci miłości do schroniskowych zwierzaków :) widać że są zaangazowane mimo młodego wieku. Quote
Agnieszka Co. Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 _bubu_ napisał(a):Aga czy Kropek ma allegro? bo się już pogubiłam.. Tak, ma, ale 0 obserwujących:shake: Quote
Agnieszka Co. Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Hund napisał(a):Aga dzięki za pomoc :) bardzo się cieszę że uczysz dzieci miłości do schroniskowych zwierzaków :) widać że są zaangazowane mimo młodego wieku. Tak, oni bardzo przeżywają los tych piesków, ale mój mąż już się zaczyna martwić że dzieci ześwirują tak jak ich mama :evil_lol: (i zastanawia się nad rozwodem) Quote
Hund Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 a gdzie on taką drugą dobrą istotę znajdzie ?? :) Quote
Edi100 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Z Nowym Rokiem lepsze życie rozpocznijcie wraz... Niech współpraca z Łaską Bożą przeobraża Was... Silni wiarą i nadzieją miłość nieście w świat... A dni lepsze zajaśnieją... Każdy będzie rad... Quote
Hund Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Mamy nowy rok i to samo pragnienie co w starym DOBRY DOM DLA PIESKA!! Quote
Recommended Posts