Hund Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Teraz jest w pomieszczeniu kociarni które zaadaptowano dla Kropka i 2 szczeniaków ;) Quote
baffi2 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Agnieszka Co. napisał(a):Baffi - widziałam, że założyłaś watek, na którym poszukujesz pieska. Czy Kropek Ci się podoba? Czy bierzesz go pod uwagę - czy będziesz szukać raczej w poblizu swego miejsca zamieszkania? Kropeczek mi się bardzo podoba:loveu: Tak, biorą go pod uwagę :D Myślę że odległość chyba nie stanowi dużego problemu... Quote
Hund Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Zawsze można zaŁatwić transport :) on jest niewielki :) Quote
Agnieszka Co. Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 baffi2 napisał(a):Kropeczek mi się bardzo podoba:loveu: Tak, biorą go pod uwagę :D Myślę że odległość chyba nie stanowi dużego problemu... Cieszę się;) Quote
baffi2 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Czy kiedy Kropek osiągnie prawidłową wagę to będzie ważył powyżej 10kg?? Quote
_bubu_ Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 baffi2 napisał(a):Czy kiedy Kropek osiągnie prawidłową wagę to będzie ważył powyżej 10kg?? trudno powiedzieć. on ma długie nóżki przez co jest dosyć wysoki jak na małego psa. Ale ogólnie wydaje mi się że on jest takiej drobnej budowy i chyba nigdy nie będzie jakiś masywny. no chyba że się będzie obżerał ;) Quote
baffi2 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 _bubu_ napisał(a):trudno powiedzieć. on ma długie nóżki przez co jest dosyć wysoki jak na małego psa. Ale ogólnie wydaje mi się że on jest takiej drobnej budowy i chyba nigdy nie będzie jakiś masywny. no chyba że się będzie obżerał ;) jak będzie ciągle parówki wcinał :diabloti: a ile teraz waży? Quote
_bubu_ Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 baffi2 napisał(a):jak będzie ciągle parówki wcinał :diabloti: a ile teraz waży? nie mam pojęcia, w schronie nie ma wagi. ale myśle że mniej niż 10 Quote
Agnieszka Co. Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Pieski tego wzrostu ważą ok 5 kg, on teraz jeszcze mniej (tak sądzę). Mogę zabrać wagę ze sobą w niedzielę i dokonać ważenia. Quote
Hund Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Oj na pewno nie będzie ważyŁ powyżej 10 kg jest delikatnej budowy porównuję go do swojej Maszki a ona w chwilach wielkiego obrzarstwa najwięcej waży 8 a Kropke jest delikatniejszy. Quote
Agnieszka Co. Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Hund napisał(a):Oj na pewno nie będzie ważyŁ powyżej 10 kg jest delikatnej budowy porównuję go do swojej Maszki a ona w chwilach wielkiego obrzarstwa najwięcej waży 8 a Kropke jest delikatniejszy. Ola ale Twoje panny to są przypakowane :evil_lol:. Mój Dyzio - wielkości Kropka nie przekracza 5 kg. Quote
Hund Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Maszka ważyła 6,5 kiedy ją znalazłam teraz różnie bywa, najgorsza wersja to 8 ...;) a Sari zostaŁa utuczona przez moją mamę która przezywa ją Świnką Wietnamką :( Kropek jest maŁy i delikatny nigdy nie powinien osiągnć moim zdaniem 10 kg. Quote
Agnieszka Co. Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 W niedziele zważymy. A teraz przyjmuję zakłady:evil_lol: Quote
_bubu_ Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 pamiętam jak obstawiałyśmy pchełke na 4kg a wyszło 7kg :) Ale jeśli adopcja zależy od wagi to trzeba brać pod uwagę to że Kropek ma jeszcze niedowagę i jak sie odkarmi to będzie ważył więcej niż teraz. Quote
Agnieszka Co. Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 bubu nie wymiguj się - na ile stawiasz? a co będzie przedmiotem zakładu? Quote
ocelot Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 To ja chociaż psa nie widziałam stawiam na 4,5 kg;) Quote
baffi2 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 ja tylko tak orientacyjnie pytałam bo po zdjęciach trochę trudno ocenić wagę... to ja stawiam że waży 5,5:diabloti: Quote
Recommended Posts