Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Baffi - widziałam, że założyłaś watek, na którym poszukujesz pieska. Czy Kropek Ci się podoba? Czy bierzesz go pod uwagę - czy będziesz szukać raczej w poblizu swego miejsca zamieszkania?

Kropeczek mi się bardzo podoba:loveu: Tak, biorą go pod uwagę :D
Myślę że odległość chyba nie stanowi dużego problemu...

Posted

baffi2 napisał(a):
Czy kiedy Kropek osiągnie prawidłową wagę to będzie ważył powyżej 10kg??

trudno powiedzieć. on ma długie nóżki przez co jest dosyć wysoki jak na małego psa. Ale ogólnie wydaje mi się że on jest takiej drobnej budowy i chyba nigdy nie będzie jakiś masywny. no chyba że się będzie obżerał ;)

Posted

_bubu_ napisał(a):
trudno powiedzieć. on ma długie nóżki przez co jest dosyć wysoki jak na małego psa. Ale ogólnie wydaje mi się że on jest takiej drobnej budowy i chyba nigdy nie będzie jakiś masywny. no chyba że się będzie obżerał ;)

jak będzie ciągle parówki wcinał :diabloti:
a ile teraz waży?

Posted

Oj na pewno nie będzie ważyŁ powyżej 10 kg jest delikatnej budowy porównuję go do swojej Maszki a ona w chwilach wielkiego obrzarstwa najwięcej waży 8 a Kropke jest delikatniejszy.

Posted

Hund napisał(a):
Oj na pewno nie będzie ważyŁ powyżej 10 kg jest delikatnej budowy porównuję go do swojej Maszki a ona w chwilach wielkiego obrzarstwa najwięcej waży 8 a Kropke jest delikatniejszy.

Ola ale Twoje panny to są przypakowane :evil_lol:. Mój Dyzio - wielkości Kropka nie przekracza 5 kg.

Posted

Maszka ważyła 6,5 kiedy ją znalazłam teraz różnie bywa, najgorsza wersja to 8 ...;) a Sari zostaŁa utuczona przez moją mamę która przezywa ją Świnką Wietnamką :(
Kropek jest maŁy i delikatny nigdy nie powinien osiągnć moim zdaniem 10 kg.

Posted

pamiętam jak obstawiałyśmy pchełke na 4kg a wyszło 7kg :)
Ale jeśli adopcja zależy od wagi to trzeba brać pod uwagę to że Kropek ma jeszcze niedowagę i jak sie odkarmi to będzie ważył więcej niż teraz.