Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szkielecik Kropek potrzebuje pomocy!!

Kropek trafił do schroniska tydzień temu straszliwie wychudzony. Na zdjęciach wygląda na grubszego niż jest w rzeczywistości. To sama skóra i kości. Do tego jest słaby , odwodniony. Ma króciutką sierść i ani grama tłuszczu - temperatury są bardzo niskie więc z pewnością jest mu przeraźliwie zimno :( a to zmniejsza jego szanse na przeżycie..
Kropek ma apetyt i garnie się do ludzi. Sam wskakuje pracownikom na ręce. Prosi o głaski. Jest mały i lekki jak piórko :( Pilnie potrzebuje ciepłego domu i opieki! pomóżcie!
Nie ma żadnych problemów w dogadywaniu się z innymi psami.

Kropek ma tylko 2 lata!

------------------------------------------------------------------

Kropek ma się zdecydowanie lepiej, żeberek już nie widać, przebywa w domu tymczasowym u Agnieszki Co. jednak nie może tam długo zostać.
Jest po kastracji.
Prosimy o pomoc w oglaszaniu Kropka!

kontakt w sprawie adopcji:
na dogo _bubu_ lub : Hund
tel 515-242-723 lub 604-950-574
[email protected]

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patia napisał(a):
Czy on jest wielkości ratlerka , czy większy ? Zrobię mu ogłoszenia :p

raczej większy bo ma chude długie nóżki. wygląda jak na szczudłach.. Ale jest drobniutki i nawet jak przytyje to myśle że ciężki nie będzie. Siega poniżej kolana.

Posted

kolejny szkielecik trafia do schronu w ciągu zaledwie tygodnia...:-(:-(:-( w podobnym stanie jak nasze szczeniaczki, w zabrzańskim schronisku...płakać się chce:-(

Posted

Patia napisał(a):
Czy on jest wielkości ratlerka , czy większy ? Zrobię mu ogłoszenia :p

Patia, on jest śliczny, nieduży max 35 cm w kłębie. Jest proporcjonalnie zbudowany. Początkowo był względem mnie nieufny, ale po kilku smakołykach wtulał łepek w moje kolana pozwalając się głaskać za uszkami. Ale sama skóra i kości, trząsł się z zimna i chciał z nami do domu :-(.
W dodatku bardzo odwodniony - skóra na grzbiecie po uciśnięciu długo pozostawała uformowana w wałeczek. Straszne biedactwo.

Dołączam zdjęcia zrobione 5 stycznia juz o mnie w DT, aby były widoczne na pierwszej stronie. DOMEK STAŁY NADAL PILNIE POTRZEBNY!!!

Posted

bubu Kropek przypomina mi wychudzonego szczeniaczka, który był wiosną w schronie. Niestety jedne z pierwszych zdjęć (a ten szczeniaczek chyba był na początku) w wątku naszych szczeniaczków nie chcą się otwierać.
Czy mogłabys sprawdzić w Swoim "archiwum".

------------------------------------------------------------------
wklejam tu zdjęcia zrobione w DT u mnie 14 stycznia 2008, żeby były na początku wątku. Piesek nadal szuka domku docelowego.

Posted

wiem , chodzi o Plamkę, ale to była suczka. Zamieszkała w Kobiernicach. Planujemy się tam wybrać na wizytę. Poszukam zdjęcia ale to inny piesek bo płeć się nie zgadza ;)