Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
To czekamy. Psiaki o michę zazdrosne?

Tak, każdy pilnuje swojej michy. Dodatkowo jest problem zróżnicowania diet. Mój Dyzio oststnio trochę przytył (bo z zazdrości dojadał po Krakersie) i muszę tak pilnować misek, żeby żadne resztki mu nie zostały do spałaszowania. Kropek dostaje jeść 2 - 3 razy dziennie, żeby przytył i muszę to robić w pralni, bo by moim łakomczuchom było żal;

Posted

Dorothy - Kropek ma allegro, ale kompletna cisza :shake:
Miałam jeden telefon z ogłoszeń, które rozwiesiłam w Żywcu. Zainteresowanym skradziono 3 dni wczesniej szczeniaka, doradziłam poczekać jeszcze pare dni - szczeniaczek sie znalazł. W sobotę będę rozwieszać następną porcję ogłoszeń.

Ale bardzo proszę Was o wsparcie. Dodajcie banerek Kropcia w podpis, jak gdzieś słyszycie o chetnym domku dajcie znać. A może dacie radę wydrukować kilka ogłoszeń (choćby czarno-białych) i przywiesić w swoich miejscowościach? Mam gotowca mogę przesłać na adres meilowy osobom zainteresowanym.

Kropek już 2 tygodnie z nami. Sprawa bardzo pilna.

Posted

Diana S napisał(a):
zrobię co będę mogła...

A skąd można otrzymac taki banerek....?

jest w poście 48, albo mozna skopiować z mojego podpisu. Tylko ostatnio nie zawsze się otwiera - nie znam się na tym, nie wiem jak to naprawić :shake:

Posted

Cisza...
Wielkie wiatry, jakie ostatnio u nas wieją zrywają ogłoszenia. Wczoraj wywiesiłam kilka nowych, dziś też trochę wydrukuję i wywieszę.

A słodki Kropcio czeka.
Gdyby KTOś wiedział jak on się przytula, jak kładzie mordkę i patrzy w oczy to by się nie mógł Kropkowi oprzeć...

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
jest w poście 48, albo mozna skopiować z mojego podpisu. Tylko ostatnio nie zawsze się otwiera - nie znam się na tym, nie wiem jak to naprawić :shake:

:shake: nie pokazuje mi się ten banerek buu...

Podnoszę psinke....

Posted

Patia - a kiedy byłaby szansa na ogłoszenie w Wyborczej?
Ja juz nie wiem co mam robić, jak pokazać go ewentualnym chętnym.
Ma wyróżnione allegro. 2 razy w tygodniu wywieszam nowe ogłoszenia, bo ktoś miły zrywa :angryy:. Ma kilka ogłoszeń w internecie, pytałam sąsiadów, znajomych i nic. Obawiam się, że wkrótce mój mąż stwierdzi, że mrozów już nie ma, pies odkarmiony, zdrowy więc nasza pomoc mu nie potrzebna.