terra Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Kropek, pies idealny, chce zamieszkać we własnym domku. Quote
Agnieszka Co. Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ocelot napisał(a):To czekamy. Psiaki o michę zazdrosne? Tak, każdy pilnuje swojej michy. Dodatkowo jest problem zróżnicowania diet. Mój Dyzio oststnio trochę przytył (bo z zazdrości dojadał po Krakersie) i muszę tak pilnować misek, żeby żadne resztki mu nie zostały do spałaszowania. Kropek dostaje jeść 2 - 3 razy dziennie, żeby przytył i muszę to robić w pralni, bo by moim łakomczuchom było żal; Quote
Hund Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Wiem coś o tym ;) Kropku rosnij zdrowo i szukaj domku! Quote
Agnieszka Co. Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 obiecane zdjęcia: W porównaniu z telefonem komórkowym wychodzi świetnie :lol: Komu takie kochane maleństwo? Quote
Diana S Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ale się biedactwo skuliło w rogalik... słoneczko kochane, nieduże :-(:-( Quote
Agnieszka Co. Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Niestety u Kropka cisza :shake:. Nikt nie dzwoni, nikt nie pyta, a i na dogo taki zapomniany....a to taki fajny , sprawdzony piesek Quote
Dorothy Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 cóż, trzeba cierpliwości... najgorsze jest to, że człowiek sie przyzwyczaja, potem trudno się rozstać...:shake: czy Kropeczek ma allegro? D Quote
Hund Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Kochany, niestety nie mam chętnych :( Aga ale pamiętam jak ktoś zechce przyjąć maŁą krówkę dam znać. Quote
Agnieszka Co. Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Dorothy - Kropek ma allegro, ale kompletna cisza :shake: Miałam jeden telefon z ogłoszeń, które rozwiesiłam w Żywcu. Zainteresowanym skradziono 3 dni wczesniej szczeniaka, doradziłam poczekać jeszcze pare dni - szczeniaczek sie znalazł. W sobotę będę rozwieszać następną porcję ogłoszeń. Ale bardzo proszę Was o wsparcie. Dodajcie banerek Kropcia w podpis, jak gdzieś słyszycie o chetnym domku dajcie znać. A może dacie radę wydrukować kilka ogłoszeń (choćby czarno-białych) i przywiesić w swoich miejscowościach? Mam gotowca mogę przesłać na adres meilowy osobom zainteresowanym. Kropek już 2 tygodnie z nami. Sprawa bardzo pilna. Quote
Diana S Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 zrobię co będę mogła... A skąd można otrzymac taki banerek....? Quote
ocelot Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Kropcio, Kropcio. Wierzymy, że będzie dobrze Quote
Agnieszka Co. Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Diana S napisał(a):zrobię co będę mogła... A skąd można otrzymac taki banerek....? jest w poście 48, albo mozna skopiować z mojego podpisu. Tylko ostatnio nie zawsze się otwiera - nie znam się na tym, nie wiem jak to naprawić :shake: Quote
Agnieszka Co. Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Cisza... Wielkie wiatry, jakie ostatnio u nas wieją zrywają ogłoszenia. Wczoraj wywiesiłam kilka nowych, dziś też trochę wydrukuję i wywieszę. A słodki Kropcio czeka. Gdyby KTOś wiedział jak on się przytula, jak kładzie mordkę i patrzy w oczy to by się nie mógł Kropkowi oprzeć... Quote
Agnieszka Co. Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Kropcio się odważył i zapoznał się z koniem na biegunach :lol: Quote
ocelot Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Ech, to dopiero musiał być widok warty zobaczenia Quote
Hund Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 I na jego przykŁadzie widać że Ładnych, miŁych i uŁożonych psów nikt nie chce :( Quote
Diana S Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Agnieszka Co. napisał(a):jest w poście 48, albo mozna skopiować z mojego podpisu. Tylko ostatnio nie zawsze się otwiera - nie znam się na tym, nie wiem jak to naprawić :shake: :shake: nie pokazuje mi się ten banerek buu... Podnoszę psinke.... Quote
ocelot Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Kropek do góry, gdzieś ten domek musi być. Quote
Agnieszka Co. Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Przykro mi, że mało kto tutaj zagląda :shake:. Nikt sie Kropkiem nie interesuje. Co będzie, jak będzie musiał wrócić do schroniska??? Quote
Patia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Agnieszko , wytrzymaj jeszcze trochę . Znajdzie domek , najlepszy ! Quote
Agnieszka Co. Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Patia - a kiedy byłaby szansa na ogłoszenie w Wyborczej? Ja juz nie wiem co mam robić, jak pokazać go ewentualnym chętnym. Ma wyróżnione allegro. 2 razy w tygodniu wywieszam nowe ogłoszenia, bo ktoś miły zrywa :angryy:. Ma kilka ogłoszeń w internecie, pytałam sąsiadów, znajomych i nic. Obawiam się, że wkrótce mój mąż stwierdzi, że mrozów już nie ma, pies odkarmiony, zdrowy więc nasza pomoc mu nie potrzebna. Quote
ocelot Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ja zaglądam, ale nie mogę Wam pomóc:shake: Quote
Recommended Posts