Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kola jeszcze nie wie chyba co ją czeka ;)
Teraz w te mrozy Kola nocowała w domu i pięknie się zachowuje, nic zniszczonego, nic nabrudzonego.
P.Marta nie powinna mieć z nią problemów ;)

Posted

Kolunia to widac pies doskonaly :multi: spokojny, grzeczny, przyjazny, a przy tym ta mordeczka kochana :loveu: i te oczeta przekochane :iloveyou:

Piekne zdjecia zrobilas Mureczko :klacz:

Posted

Dzisiaj spała w naszym pokoju na kocyku (obok Saby i Julci - oczywiście na swoich kocykach, a kot na łóżku ;)) - trzeba ją powoli przyzwyczajać do życia w domu :lol:
Kola w domu zachowuje się rewelacyjnie.

Posted

Już wszystko z grubsza dograne ;)
Martwiłam się troszkę, bo p.Marta się nie odzywała, ale miała sajgon z przeprowadzką.
Mefimej ma się z nią umówić na spotkanie.

Viris potwierdziła, że sunię weźmie :multi:
Będzie jechać za dwa tygodnie ;)
P.Marta oczywiście odbierze Kolę z Włocławka i pokryje koszt naszego dojazdu do Ostrowca.

Także teraz tylko odliczać dni ;)

Posted

Czy mam kołować szeleczki dla suni na podróż czy coś sunia dostanie? Wolałabym ją mieć przypiętą na kanapie z tyłu samochodu w szelkach z pasami bezpieczeństwa, a nie wiem czy znajdę te które gdzieś ponoć powinnam mieć :oops: Ale jak nic nie ma to coś załatwię.

Posted

Jak miałabyś możliwość skombinowania czegoś to byłoby super. Kola generalnie lepiej żeby była w szelkach, bo od nieznanej osoby może się wysmyknąć z obroży (np. podczas postoju).
Jeśli nic Ci się nie uda załatwić, to ja kupię, a potem mi jakoś odeślesz czy coś, na pewno przyda się w hoteliku ;)

Posted

Super sunia i koty tez superasne :loveu:
Mam nadzieje, ze suczynki sie dogadaja i ze nie bedzie konfliktow.
Kola jest ugodowa, mam nadzieje, ze ta druga sunia tez taka jest.

Jesli chodzi o szelki, to ja pozyczalam od Tanitki. Ona ma super szeleczki dla psa wielkosci kolaka.

Posted

Dziwczyny, jakby co to ja moge przesłac dwie pary szelek do Viris. Najpierw by je wykorzystała a potem na bazarku mogła wystawic-jeśli się zgodzi oczywiście. mam szelki po Maszy i Dotty (te po Dotty to na pewno na Kolę będą dobre). Właściwie zupełnie nowe. Moje dziewczyny ich nie noszą, bo na szkoleniu chodzimy na obrożach. Zreszta one juz nie potrzebują. Jesli więc odpowiada wam taki scenariusz, to ja chetnie je przeslę, bo u mnie leżą i sie kurzą :razz:.

Posted

Ja bym byla za :fadein: Jesli Maszka i Dotty nie potrzebuja szeleczek, to Koli na pewno sie przydadza. A na bazarku pojda jak woda, bo sa ladne, widzialam na zdjeciach.

Posted

To liczna rodzinka. :lol: Najbardiej ciekawią mnie stosunki koty-szczurki.
Myślę że Kola "wkomponuje" sie w to stadko bez problemów.

Posted

Reno, do kogo wysłałaś szeleczki? Do mnie czy do Viris?
jeśli mają iść na bazarek, to może lepiej do Viris?
Jeśli szeleczki będą pasować na Kolę, to p.Marta już się zaoferowała że je zakupi ;)

Kola bardzo szybko się oswaja z domowymi warunkami ;)

Posted

Murko, szeleczki wyslę jutro do Ciebie. Sa dwie pary. Jedne wieksze z całą pewnością będą pasowały na Kolę. Drugie sa troche mniejsze.
Wyślę do Ciebie byś mogła Kolę do niech troszke przyzwyczaic. Jednak zakłada sie je troche inaczej niz obrożę :cool3: .
te drugie szelki przekażesz Viris przekazując jej Kolę :p.
Pieniadze z szelek jesli uda sie je sprzedac skierujcie na hotelik Julci lub innego psiaka.

Posted

[quote name='Reno2001']
Wyślę do Ciebie byś mogła Kolę do niech troszke przyzwyczaic. Jednak zakłada sie je troche inaczej niz obrożę :cool3: [/quote]

Oki, dzięki ;)
Nasza Saba ma szelki, bo jest tak gruba :evil_lol: że sie z każdej obroży wyślizguje. Ale one są za małe na Kolę.