Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Reno2001']Szeleczki wysłane-jutro będą na miejscu.
W paczuszce jest niewielka niespodzianka dla wszystkich psiaków - rezydentów i hotelikowych. Sprawiedliwie do podziału ;).[/quote]

Oooo, rezydenci i tymczasowicze dziękują cioteczce i merdają ogonkami ;)
Jutro będę w domu, więc kurier mnie nie ominie :p

Posted

Szeleczki dotarły, dziękujemy cioci Reno :Rose:
Smakołyki suuuper, zwłaszcza Julci nie mogłam odciągnąć od pudełka :cool3: Zaraz jeszcze idę poczęstować Rubiego ;)
Wszystkie pieski baaaardzo dziękują :loveu:
Nawet Schermanowi (kotu) musiałam połamać jedno ciasteczko, bo mi właził do pudełka :evil_lol:

Szeleczki powinny być ok, jeśli dziś nie zdążę, to jutro będziemy pasować ;)

Posted

Baaardzo sie cieszę, że zwierzaki miały troche uciechy. Niewiele tego było, ale szykowane tak na szybciutko.
Szelki powinny byc ok, bo podobno nawet labrador powinien w nie wejśc :cool3:.

Posted

Bardzo ladnie Kolusi w czerwonym :iloveyou: Teraz sie musi troche przyzwyczaic do nich i za kilka dni czas pakowac walizke do nowego domu.
Trzymam kciuki za aklimatyzacje w nowym domu :kciuki:

Ciocie Murke poprosze o smska z wiadomoscia nt. Kolki i jej podrozy i pierszych dni w u Pani Marty.

Posted

No witam, 19 stycznia muszę być w warszawie. 20 jadę do Ostrowca. 21 kłócę się z lekarzami i załatwiam inne sprawy. Nie jest tego za dużo do załatwiania więc jak jeden dzień mi wystarczy to we wtorek pojadę do Mielca. I albo we wtorek wieczorem albo we środę rano będę jechać do Włocławka. Tak to wygląda na dzień dzisiejszy.

Posted

Dzięki Viris ;)
Jak widzisz Kola ma już pikne szeleczki, także o nic się nie musisz martwić.
W przyszłym tygodniu wszystko dogramy, podam Ci namiary na mnie i na p.Martę ;)

Posted

Ok ok, a jak coś to dalej jest to aktualne że mogę zabrać dodatkowego pasażera jeszcze. Miałam jechać ze znajomą, ale jej coś wypadło. Więc mam puste autko.

Posted

terra napisał(a):
A ten bury kicorek z Mielca, cały czas szuka transportu.

Maciuś-Kubuś dalej czeka na transport do Warszawy.
Ale przyszła właścicielka wzięła sprawy w swoje ręce i może niedługo pojedzie do domku ;)

Posted

Ogłaszam wszem i wobec, że te malutkie szeleczki, które miały być przekazane na bazarek zostały już shandlowane :eviltong: i zamienione na 4 dni hotelowania Angelki ;)

Duże pojadą z Kolą i mam nadzieję zakupi je p.Marta ;)

Viris, na razie z dodatkowych pasażerów lipa.
Ode mnie jedzie tylko Kola.

Posted

No proszę, proszę, Murka nawet bez bazarków zdobywa kaskę na hotelik dla Angeli ;).

To jak, Kola już siedzi na walizce, czy jeszcze żyje w błogiej nieświadomości, że czeka ją podróż przez pół Polski?

Posted

maggie1971, ale Fantusiową lalę masz w awatarku:loveu:

Wyjazd Koli jest coraz bliżej. Na pewno będzie szczęśliwa i kochana w nowym domku.
Takiej suni nie da się nie kochać. Ona jest wspaniała.

Posted

To moja ukochana lalunia, mam jeszcze ukochanego chłopczyka Kajtusia:loveu:.
Kola jest ślicznym pieskiem i uroczym choć znam ja, tylko ze zdjęć.:lol:
Jeślibym kiedyś mogła pomóc w transporcie jakiegoś pieska to dajcie znać, bo nie wiem gdzie mogę umieścic taką informację. Dużo jeżdżę po Polsce południowej , wiec jakby co to czekam.
P.S.
Fantunia ma się coraz lepiej ,jest strasznym żarłokiem :evil_lol:, przytyła już prawie dwa kilo od czasu jak u nas jest.

Posted

Kola jest faktycznie wspaniała, p.Marta będzie miała z niej wielką pociechę ;)
Jeszcze zaledwie tydzień :multi:

Maggie, a nie jedziesz może niedługo w nasze strony?
Szukamy transportu z Krakowa do naszego hoteliku dla średniej wielkości pieska ;)