Viris Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 To super że będą te szeleczki. Zawsze dla mnie trochę mniej stresów, a dla psiaka o wiele bezpieczniej! Quote
Reno2001 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Szeleczki wysłane-jutro będą na miejscu. W paczuszce jest niewielka niespodzianka dla wszystkich psiaków - rezydentów i hotelikowych. Sprawiedliwie do podziału ;). Quote
Murka Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Reno2001']Szeleczki wysłane-jutro będą na miejscu. W paczuszce jest niewielka niespodzianka dla wszystkich psiaków - rezydentów i hotelikowych. Sprawiedliwie do podziału ;).[/quote] Oooo, rezydenci i tymczasowicze dziękują cioteczce i merdają ogonkami ;) Jutro będę w domu, więc kurier mnie nie ominie :p Quote
Murka Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Szeleczki dotarły, dziękujemy cioci Reno :Rose: Smakołyki suuuper, zwłaszcza Julci nie mogłam odciągnąć od pudełka :cool3: Zaraz jeszcze idę poczęstować Rubiego ;) Wszystkie pieski baaaardzo dziękują :loveu: Nawet Schermanowi (kotu) musiałam połamać jedno ciasteczko, bo mi właził do pudełka :evil_lol: Szeleczki powinny być ok, jeśli dziś nie zdążę, to jutro będziemy pasować ;) Quote
Reno2001 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Baaardzo sie cieszę, że zwierzaki miały troche uciechy. Niewiele tego było, ale szykowane tak na szybciutko. Szelki powinny byc ok, bo podobno nawet labrador powinien w nie wejśc :cool3:. Quote
Murka Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Szeleczki pasują jak ulał ;) Za bezstresowe zniesienie nowości otrzymała nagrodę w postaci kabanoska od cioci Reno ;) Quote
Ulka18 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Bardzo ladnie Kolusi w czerwonym :iloveyou: Teraz sie musi troche przyzwyczaic do nich i za kilka dni czas pakowac walizke do nowego domu. Trzymam kciuki za aklimatyzacje w nowym domu :kciuki: Ciocie Murke poprosze o smska z wiadomoscia nt. Kolki i jej podrozy i pierszych dni w u Pani Marty. Quote
Reno2001 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Bardzo się cieszę, że szelki pasują na Kolkę :multi:. No to teraz juz tylko czekamy na dzień wyjazdu :cool3:. Quote
Viris Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 No witam, 19 stycznia muszę być w warszawie. 20 jadę do Ostrowca. 21 kłócę się z lekarzami i załatwiam inne sprawy. Nie jest tego za dużo do załatwiania więc jak jeden dzień mi wystarczy to we wtorek pojadę do Mielca. I albo we wtorek wieczorem albo we środę rano będę jechać do Włocławka. Tak to wygląda na dzień dzisiejszy. Quote
Murka Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Dzięki Viris ;) Jak widzisz Kola ma już pikne szeleczki, także o nic się nie musisz martwić. W przyszłym tygodniu wszystko dogramy, podam Ci namiary na mnie i na p.Martę ;) Quote
Viris Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ok ok, a jak coś to dalej jest to aktualne że mogę zabrać dodatkowego pasażera jeszcze. Miałam jechać ze znajomą, ale jej coś wypadło. Więc mam puste autko. Quote
terra Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 A ten bury kicorek z Mielca, cały czas szuka transportu. Quote
Murka Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 terra napisał(a):A ten bury kicorek z Mielca, cały czas szuka transportu. Maciuś-Kubuś dalej czeka na transport do Warszawy. Ale przyszła właścicielka wzięła sprawy w swoje ręce i może niedługo pojedzie do domku ;) Quote
Murka Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Ogłaszam wszem i wobec, że te malutkie szeleczki, które miały być przekazane na bazarek zostały już shandlowane :eviltong: i zamienione na 4 dni hotelowania Angelki ;) Duże pojadą z Kolą i mam nadzieję zakupi je p.Marta ;) Viris, na razie z dodatkowych pasażerów lipa. Ode mnie jedzie tylko Kola. Quote
terra Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 No proszę, proszę, Murka nawet bez bazarków zdobywa kaskę na hotelik dla Angeli ;). To jak, Kola już siedzi na walizce, czy jeszcze żyje w błogiej nieświadomości, że czeka ją podróż przez pół Polski? Quote
Murka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Ja jej codziennie mówię, że niedługo jedzie do prawdziwego domku :roll: Ale chyba mi nie wierzy :lol: Quote
maggie1971 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Mam nadzieję ,że będzie szczęśliwa:multi: Quote
terra Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 maggie1971, ale Fantusiową lalę masz w awatarku:loveu: Wyjazd Koli jest coraz bliżej. Na pewno będzie szczęśliwa i kochana w nowym domku. Takiej suni nie da się nie kochać. Ona jest wspaniała. Quote
maggie1971 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 To moja ukochana lalunia, mam jeszcze ukochanego chłopczyka Kajtusia:loveu:. Kola jest ślicznym pieskiem i uroczym choć znam ja, tylko ze zdjęć.:lol: Jeślibym kiedyś mogła pomóc w transporcie jakiegoś pieska to dajcie znać, bo nie wiem gdzie mogę umieścic taką informację. Dużo jeżdżę po Polsce południowej , wiec jakby co to czekam. P.S. Fantunia ma się coraz lepiej ,jest strasznym żarłokiem :evil_lol:, przytyła już prawie dwa kilo od czasu jak u nas jest. Quote
Murka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Kola jest faktycznie wspaniała, p.Marta będzie miała z niej wielką pociechę ;) Jeszcze zaledwie tydzień :multi: Maggie, a nie jedziesz może niedługo w nasze strony? Szukamy transportu z Krakowa do naszego hoteliku dla średniej wielkości pieska ;) Quote
maggie1971 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 A transport miałby być do Janowa Lubelskiego? Quote
Murka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Tak by bylo najfajniej :p Ale możemy zawsze wyjechać do miejsca, do którego Wy dojedziecie ;) Quote
maggie1971 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Pomyślę jeszcze , ale już to mogłabym dopiero po naszych feriach, tj po 27 stycznia niestety. Wcześniej się nie wybieram w tamte strony:-( Quote
terra Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 maggie1971, można w wątku transportowym wpisać swoją ofertę lub założyc nowy wątek: http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=521 Quote
Recommended Posts