Murka Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Można w aukcji napisać, że Kola pięknie umie aportować piłeczkę :crazyeye: W momencie kiedy przestała się bać ruchów rękami, zaczęła się bawić... I okazało się, że nie tylko pięknie biegnie za piłeczką, ale także przynosi ją i bardzo ładnie oddaje (oczywiście chwalenia przy tym nie brakuje ;) ). Quote
Ulka18 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Mądra sunia :klacz: Moja Casablanka nie chce oddawac pilki i jeszcze szczeka z pilka w pyszczku :evil_lol: Wyobrazam sobie jak pieknie bedzie biegac Kola jak sie juz calkiem osmieli...:loveu: Ma piekna sylwetke :p Quote
Reno2001 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Dodałm info a aportach na aukcji :p. Quote
terra Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Kochana, mądra, zdolna i piękna suńka Kola. Quote
Murka Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Kolusia się przypomina ;) Może jutro znajdziemy troszkę czasu na jakieś nowe zdjątka :cool3: Bo teraz to coraz więcej brykamy i się bawimy :loveu: Quote
Ulka18 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 To dobre wiesci :klacz: niech sie Kolka troche rozprostuje po tym trudnym życiu i schronisku :p należy sie jej biedulce ;) Quote
Reno2001 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ulka18 napisał(a):To dobre wiesci :klacz: niech sie Kolka troche rozprostuje po tym trudnym życiu i schronisku :p należy sie jej biedulce ;) Włąśnie. Takie psychiczne rozluźnienie bardzo dobrze robi. W chwilach zabawy zapominają o swoich lękach i przeszłości. Przerabiam to niestety na co dzień :roll:. Quote
Murka Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Nie chciałam wcześniej pisać, aby nie zapeszyć... Cały czas byłam w kontakcie z p.Martą. Po przemyśleniu sprawy podjęła dezycję o adopcji Koli :multi: Zgodziła się na wizytę przedadopcyjną, także wszystko jest na dobrej drodze. Mamy ok. miesiąc na dogranie wszystkich formalności i transportu (p.Marta może przyjąć Kolę w połowie stycznia). Zaproszę ją na ten wątek, mam nadzieję, że się zaloguje i poznacie ją "osobiście" ;) Porobiłam dziś rano troszkę fotek Koli i Fancie w czasie zabaw, także umieszczę potem ;) Quote
Ulka18 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ale wspaniala wiadomosc :klacz: bardzo sie ciesze, ze pani Marta sie zdecydowala :multi: Z transportem jakos damy rade wspolnymi silami :kciuki: Na polowe stycznia moze mielibysmy transport do Warszawy poprzez TZ Malgosi z TPOS z Tarnobrzega. Po Nowym Roku TZ Malgosi chyba wezmie Amorka, a potem moze za 2 tygodnie pojechalby ponownie. Quote
Murka Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Ja kombinuję przez Wrocław ;) Po świętach ma być transport do Wrocławia, tylko z Wrocławia minimum do Poznania trzebaby coś wykombinować :roll: Z Warszawy też myślę, że coś by się znalazło do Torunia :roll: Damy radę ;) Quote
ada_1994 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 To świetna wiadomość! Oby takich było więcej! Quote
Murka Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 A teraz troszkę obiecanych fotek ;) Tu szczekamy i się żalimy, bo Pańcia tymczasowa inne psy głaszcze :mad: Aport! (zauważcie pilnego małego ucznia! ;) ) Nie oddam piłeczki! Kochany nochal bez nochala :lol: Taka śliczna jestem Pilny mały uczeń oczywiście też uczył się aportować ;) Ale fotki już na wątku szczeniaków :eviltong: Quote
Ulka18 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Widac, ze Kolunia otwarla sie na czlowieka :multi: Sliczna jest i takie ma kochane, dobre oczy :iloveyou: Quote
Reno2001 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Bardzo się cieszę, że Kola ma zaklepany domek. Teraz tylko transport :razz:. Quote
Ulka18 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Murka, a jak sie teraz czuje Kola i Julcia, gdy pojechala Fantunia do domu. Nie szukaja malej kluseczki ? Quote
Murka Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Chyba nie zauważyły, że coś ubyło :lol: Najbardziej z Fantą lubiała bawić się nasza Saba, ale ona generalnie bawi się ze wszystkim co ma 4 łapy i szczeka, także na brak towarzystwa nie narzeka ;) Quote
terra Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Teraz kolej Koli na wyjazd do domku, chyba, że ktoś ja wyprzedzi. Quote
Murka Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 P.Marta już się zalogowała na forum, tylko czeka na aktywację... Kola jeszcze nie wie co ją czeka ;) Ale przyznam się Wam cichutko, że ona baaaardzo lubi spać w domu na kocyku i ciężko ją wyeksmitować potem :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 P.Marta już się zalogowała na forum, tylko czeka na aktywację...O to super :multi: zeby tylko nie trzeba bylo czekac tak dlugo jak czeka pani od szczeniaczki Fiki :roll: Quote
Reno2001 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Ja dzis odnowiłam Kolci allegro na 7 dni.Tak na wszelki wypadek. A nuż, może inny psiak znajdzie dzięki temu demek...:cool3:. Quote
irysek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 sliczna sunka, szczeniaczek tez slodki, miala juz sterylke, bo nie moge niestety calego watku przeczytac. Quote
Murka Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Tak, sunia już po sterylce i zagojona ;) A szczeniaczek nie jej, ale też kolakowaty. Na szczęście już w domku pod super opieką. Quote
Ulka18 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 KOLA SZUKA TRANSPORTU DO TORUNIA/POZNANIA LUB WARSZAWY. Quote
Murka Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Hura, hura, mamy transport dla suni w połowie stycznia :multi: Kochana Viris ją weźmie z Ostrowca Świętokrzyskiego do Włocławka :multi: Quote
Recommended Posts