Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Można w aukcji napisać, że Kola pięknie umie aportować piłeczkę :crazyeye:
W momencie kiedy przestała się bać ruchów rękami, zaczęła się bawić... I okazało się, że nie tylko pięknie biegnie za piłeczką, ale także przynosi ją i bardzo ładnie oddaje (oczywiście chwalenia przy tym nie brakuje ;) ).

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mądra sunia :klacz:
Moja Casablanka nie chce oddawac pilki i jeszcze szczeka z pilka w pyszczku :evil_lol:
Wyobrazam sobie jak pieknie bedzie biegac Kola jak sie juz calkiem osmieli...:loveu: Ma piekna sylwetke :p

Posted

Ulka18 napisał(a):
To dobre wiesci :klacz: niech sie Kolka troche rozprostuje po tym trudnym życiu i schronisku :p należy sie jej biedulce ;)

Włąśnie. Takie psychiczne rozluźnienie bardzo dobrze robi.
W chwilach zabawy zapominają o swoich lękach i przeszłości. Przerabiam to niestety na co dzień :roll:.

Posted

Nie chciałam wcześniej pisać, aby nie zapeszyć...
Cały czas byłam w kontakcie z p.Martą. Po przemyśleniu sprawy podjęła dezycję o adopcji Koli :multi: Zgodziła się na wizytę przedadopcyjną, także wszystko jest na dobrej drodze.

Mamy ok. miesiąc na dogranie wszystkich formalności i transportu (p.Marta może przyjąć Kolę w połowie stycznia).

Zaproszę ją na ten wątek, mam nadzieję, że się zaloguje i poznacie ją "osobiście" ;)

Porobiłam dziś rano troszkę fotek Koli i Fancie w czasie zabaw, także umieszczę potem ;)

Posted

Ale wspaniala wiadomosc :klacz: bardzo sie ciesze, ze pani Marta sie zdecydowala :multi:
Z transportem jakos damy rade wspolnymi silami :kciuki:
Na polowe stycznia moze mielibysmy transport do Warszawy poprzez TZ Malgosi z TPOS z Tarnobrzega. Po Nowym Roku TZ Malgosi chyba wezmie Amorka, a potem moze za 2 tygodnie pojechalby ponownie.

Posted

Ja kombinuję przez Wrocław ;) Po świętach ma być transport do Wrocławia, tylko z Wrocławia minimum do Poznania trzebaby coś wykombinować :roll:

Z Warszawy też myślę, że coś by się znalazło do Torunia :roll:

Damy radę ;)

Posted

A teraz troszkę obiecanych fotek ;)

Tu szczekamy i się żalimy, bo Pańcia tymczasowa inne psy głaszcze :mad:

Aport! (zauważcie pilnego małego ucznia! ;) )

Nie oddam piłeczki!

Kochany nochal bez nochala :lol:

Taka śliczna jestem

Pilny mały uczeń oczywiście też uczył się aportować ;)
Ale fotki już na wątku szczeniaków :eviltong:

Posted

Chyba nie zauważyły, że coś ubyło :lol:
Najbardziej z Fantą lubiała bawić się nasza Saba, ale ona generalnie bawi się ze wszystkim co ma 4 łapy i szczeka, także na brak towarzystwa nie narzeka ;)

Posted

P.Marta już się zalogowała na forum, tylko czeka na aktywację...

Kola jeszcze nie wie co ją czeka ;)
Ale przyznam się Wam cichutko, że ona baaaardzo lubi spać w domu na kocyku i ciężko ją wyeksmitować potem :evil_lol:

Posted

P.Marta już się zalogowała na forum, tylko czeka na aktywację...
O to super :multi: zeby tylko nie trzeba bylo czekac tak dlugo jak czeka pani od szczeniaczki Fiki :roll: