Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja napewno nie;)a moze by do tego obserwatora zagadac?;)moze sie skusi po rozmowie?tylko ja nie wiem czy to wiadomo kto jest obserwatorem czy nie?

• Replies 923
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

clo napisał(a):
ja napewno nie;)a moze by do tego obserwatora zagadac?;)moze sie skusi po rozmowie?tylko ja nie wiem czy to wiadomo kto jest obserwatorem czy nie?

Tego nie można wiedzieć.
Ale Zorro ma powodzenie, dobrze :)

Posted

NO i sprawdź ogrodzenie dokładnie.
Sorki, że się wtrącam, ale czemu tak im się spieszy?
Pies cały dzień sam na podwórku hmm:roll:...wydaje mi się, że Zorro jest na tyle kontaktowym psem, że powinien mieszkać w domu- mieć stały dostęp do domowników.

Posted

Myślę, że państwo mogą się okazać bardzo dobrym domkiem, jednak Zorro powinien mieszkać w domu na kanapie. Może zaproponujcie im innego pieska, równie miłego, który kocha bieganie i będzie towarzyszył ich psiakowi?

Posted

dzis niestety moj tel milczy:((no chyba sie tam wybiore..jesli sie nikt nie znajdzie..tyle,ze pracuje..ale postaram sie pojechac..jesczze jutro ustale co i jak..no a najwyzej oczywiscie ,ze zaproponuje im innego psiaka..szczerze to jade wlasnie z takim nastawieniem..

Posted

Zorrus obszczekał dzisiaj bardzo dosadnie psy idące z właścicielami po chodniku.Na samych ludzi nie szczeka narazie,ale jak zobaczy inne psy,to nie popuści im.Takze gdyby przebywał cały czas na podwórku,to pewnie poczułby się panem na włościach i szczekałby nie tylko na przechodzące psy,ale tez na ludzi.Nie wiem jak zareagowaliby na to sąsiedzi tych państwa:roll:.Jeżeli obok ich domu nie ma za duzo przechodniów,to byłoby ok.Jezeli jednak dom stoi blisko jakiejs często uczęszczanej drogi,to sąsiedzi jak to sąsiedzi,mogliby byc łagodnie mówiąc niezadowoleni:shake:

Posted

no prosze zorro straznik domowego ogniska;))kurcez szkoda,ze juz zaden domek nie zadzwonil:(..moze ten obserwator sie ujawni...ehh...dzis taki jakis mam dzien ciezszy..tak bym chciala zeby zorrus znalazl domek najlepszy..

Posted

No ja tez miałam nadzieję, ze moze ktoś jeszcze zadzwoni.
Poprzednim razem, kiedy był w Metrze, zadzwoniło chyba kilka osób, ale potem mieli jeszcze oddzwonić - i cisza...

Posted

Tak to jest z tymi ogłoszeniami,raz jest 50 telefonów a raz są 2. Ciężko wyczuć. Bo szczerze mówiąc psy dużo mniej urodziwe cieszyły się nie raz ogromnym zainteresowaniem. Trzeba trafić. Zorro też w końcu trafi.

Posted

niestety domek..ktory mialam jutro sprawdzic jutro z gosia sie wycofal..panstwo zadzwonili,ze niestety maja pogorszenie stanu zdrowia...;///ehh..i ze do odwolania jakby mogli prosic..wiec coz..;/

Posted

truskawa za to mam pania w wawie chetna na kotka a slyszalam ze ty ktoami sie zajmujesz:)pani ma juz jednego wykastrowanego rocznego kocura i jamnika:)prosila o zdjecia jest zdecydowana obojetnie czy kot czy kotka:)

a zorrus..niestety nadal szuka domku:((

Posted

clo napisał(a):
niestety domek..ktory mialam jutro sprawdzic jutro z gosia sie wycofal..panstwo zadzwonili,ze niestety maja pogorszenie stanu zdrowia...;///ehh..i ze do odwolania jakby mogli prosic..wiec coz..;/

No coż, szukamy dalej w takim razie....

Posted

[quote name='clo']truskawa za to mam pania w wawie chetna na kotka a slyszalam ze ty ktoami sie zajmujesz:)pani ma juz jednego wykastrowanego rocznego kocura i jamnika:)prosila o zdjecia jest zdecydowana obojetnie czy kot czy kotka:)

A w jakim wieku ma być ten kot? Ciachany?
W tej chwili mamy chyba tylko kilka dorosłych kotów,ale wiem,ze na dniach ma być u nas więcej kotów. Może nawet już są,nie wiem,nie dzwoniłam do kierownika nawet bo jestem chora i nie mam siły (co pewnie widać choćby po tym,że na dogo 2 dni nie byłam:oops:)
Jedna taka mega fajna kotka jest u nas,młodziutka,ciachana: Galeria
Ją mogę szczerze polecić,garnie się do ludzi,świetny zwierzak (Fiziu pamiętasz ją? Jak u nas byłas ostanio (przedostatnio?) to akurat była po zabiegu,trzymałam ja na rekach).

Posted

ok pani chce ciachana jak najbardziej;)pani jest z wawy..wiec kwetsia transportu tez bedzie do omowienia..czy moglabym jej zdjecia prosic na maila tej kici?zebym mogla pani z rana wyslac?i ie kicia ma mniej wiecej?

moj mail [email protected]

Posted

fiziu to moze napisz w tytule ze zorrus nadal zbiera na hotelik..bo pelnych deklaracji wciaz nei mamy za duzo wiec sie przydzadza..albo chociaz jakies bazarki jak ktos cos ma..zeby byo wiadomo,ze nadal zbieramy na jego utrzymanie..ale wiecie to cafeanimal najwiecej daje jak narazie..z allegro nikt jeszcez nie dzwonil a dzis z cafeanimal wlasnie mialam dwa tel i to zupelnie przypadkiem;p pani od kotow zadzwonila bo gdzies na cafeanimal moj tel zobaczyla i tak samo jedna pani z wawy..chca pieska..ale tez do ogrodu jednak jako przyjaciela rodziny..i tez zadzwonila bo pytala o jakas sunie ktora byla w ogloszeniu kolo zorra niby ale nie bylo tam tel..i od razu zapytala o zorra ale mowie,ze zorro na dwor nie a pani ze moze jakies inne..wiec sie zastanawiam jakie jej podeslac..pani mila zgadza sie na wizyte przed i po adopcyjna..ale narazie sie zastanawiam ktorego jesli wogole takiego mamy psiaka jej pokazac..?