Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć, to przeze mnie to zamieszanie z Morelką. Mam nadzieję, ze nie porywam się z motyką na słońce no i że pomożecie...
Jutro też Morelka dorzuci się do transportu Zorrusia, więc już tak niewiele brakuje...

• Replies 923
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Equus napisał(a):
Cześć, to przeze mnie to zamieszanie z Morelką. Mam nadzieję, ze nie porywam się z motyką na słońce no i że pomożecie...
Jutro też Morelka dorzuci się do transportu Zorrusia, więc już tak niewiele brakuje...

Pomożemy!!!
Dzięki serdeczne za pomoc dla Morelki!:loveu:

Posted

zorro dzis twoj wielki dzien!!!!trzymaj sie maly!!!a my zabieramy sie za szukanie domku dla ciebie!!!:))))pati obiecala cyknac zdjecia:))ZORRO NADAL ZBIERA PIENIAZKI I DEKLARACJE STALE NA HOTELIK!

Posted

zorro i morelka juz w samochodzie u ptai..niestety w dt beda jednak pozniej..pati jeszcze mi napisala,ze musi podjechac do lublina..wiec maja byc ok 21-22

Posted

Rany... Może coś się stało? Wysłałam sms-a i do hoteliku i do dziewczyny która je wiezie i nikt mi nie odpowiedział. Kurcze to ja nie wiem, czy w tym hoteliku to już wszyscy spać nie poszli... Co będzie wtedy z Morelką?

Posted

dojechali!!!tzn zorro dojechal..do renaty!!renia mowi,ze jest przeslodki nardzo grzeczny merda ogonkiem;)ma oczka jak kociak ze shreka..mase dredow do wyciecia,jest chudziutki ale ogolnie slodziak!morelke widziala u pati w samochodzie tez sliczna podobno..no i pojechali dalej w trase ja wiezc..z tego co ja wiem:)