dorcass Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-w-tychach-pilnie-potrzebne-osoby-do-roznoszenia-psich-ulotek-63722/ w razie co, to w tychach maja duzo kotow, i w sobote jadą do wawy z psiakiem, cafe animal, tam kazdy moze sie zalogowac? bo zorro ma zainteresowanie na allegro gringo ma obserwatora, jakeis m-c temu dom znalazla suczka ktora wystawialam 3 m-ce przez 3 m-ce byla cisza, a nagle znalazla dom... Quote
Lemoniada Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Niedawno wydałam do wspaniałego domu kociaka, który spędził u mnie 7 miesięcy na tymczasie. Tak, że ciotki - głowa do góry i nie tracić wiary;) Quote
fizia Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Tytuł zaraz zmienię. A na cafeanimal każdy się może zarejestrowac i bezpłatnie dodawać zwierzaki. To jest połączone z gazetą Metro, rozdawaną codziennie np. przy skrzyżowaniach, przystankach. Oni wybierają 1 lub więcej ogłoszeń dodanych ostatnio na stroni i drukują Quote
clo Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 zorro moj cudenku jak sie sprawujesz u renatki?:))mam nadzieje,ze dobrze..kto wie moze znow nie dlugo ukazesz sie w gazecie;Poby...no bo gdzie ten domek pieknisiiu... Quote
clo Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 a ponawiam moje pytanie tez czy ktos ma moze jakiegos kociaka do adopcji?bo zaraz wysylam pani fotke od truskawy..ale moze ktos jesczez ma jakiegos? Quote
Lemoniada Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 jopop z Warszawy ma zawsze pełno kociąt. Teraz też dziewczyny intensywnie łapią i na pewno jakieś maluchy będą. Tu są wątki na miau: POTRZEBUJĘ TYMCZASY III - PILNE TYMCZASY POTRZEBUJĘ!!! TYMCZASY U JOPOP III - ULOTKI o 1% s. 1! Szkieletka s. 64 Quote
clo Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 kurcze nie mam czasu teraz niestety tego miau ogarnac..bo ja sie tam nie lapie..narazie przeslalam pani jedna kicie ta co truskawa pokazala.. Quote
dorcass Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 tu masz koty z mazowieckiego Koty - Aukcje internetowe Allegro Quote
clo Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 mam wiesci od reni bo jej sie komp zepsul.:(co do zorra to jest podobno anilkiem bardzo,bardzo grzecznym:))ale tez jest dosc czujny i pilnuje domu szczeka czasem jak cos uslyszy na dworze:)chcialabym zeby zorro zostal wykastrowany a takze renia mowi ,ze duzo sie drapie chociaz nie ma pchel dlatego poprosilam ja zeby udala sie z nim do weta zeby go jeszcze dokladnie obejrzal:)dlatego kochane zorrus potrzebuje pieniazkow na kastracje i wizyte u weta!!zbieramy kazdy grosz eis przyda..a moze ktos moze jakims bazarkiem poratowac?zorro wciaz rowniez zbiera na hotelik..bo nie ma pelnych deklaracji nadal..wiec jesli ktos moglby jeszcze powysylac pw..do ludzi byloby super..ja wysylam ale jestem w pracy i mam nie wiele na to czasu..a jak tam ogloszenia zorra?dlugo ma jeszcze allegro?on ma jakies wyroznione?cieszy sie popularnoscia..?nikt niestety z ogloszen jesczez nie dzownil:(tylko wtedy kiedy sie w metrze ukazal.. Quote
dorcass Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 ma wyroznione jutro konczy mu sie jedna aukcja to zrobie nowa, ma obserwatora, gringo ma 2-ch, maja sporo odwiedzin, wiesz teraz ciezko znalezc domek nawet szczeniakowi Quote
fizia Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Ja się cały czas staram odnawiac te ogłoszenia na gumtree, na alegratce i kupiepsa - to sa tez takie dośc dobre strony, wiele razy poskutkowały Już kombinuję z różnymi zdjęciami na "okładce", żeby wyglądał świeżo :) Narazie mamy: - Lemoniada - 10 zł miesięcznie - Dorcass - 50 zł jednorazowo - Znajomi Clo - 70 zł jednorazowo - Hubert i Przemek - 5 zł miesięcznie - Mama Fizi - 20 zł jednorazowo - Wtatara - 10 zł miesięcznie - Pokerowa - 200 zł jednorazowo - Żabusia - 20 zł miesięcznie - Agaibodzio - 50 zł miesięcznie Deklaracje stałe - 95 zł Deklaracje jednorazowe - 340 zł w sumie - 435 zł Nie wiem ile z tego już wpłynęło - ja w imieniu mamy i bratanków wpłaciłam 30 zł Quote
clo Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 niestety nadal...:(ale ja pocieszam sie tym,ze u Renatki ma tak dobrze i domowo:))a wiem tez ,ze jak juz sie w koncu trafi domek to trafi sie najlepszy ze wszystkich...musi! Quote
fizia Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Dzisiaj odnowiłam znowu gumtree - z gumtree ostatnio 2 psieki z tego samego schroniska znalazły cudowne Domy - może i tym razem Sami zobaczcie jak wspaniale trafiły - Luna i Burka/Misia http://www.dogomania.pl/forum/f85/luna-sliczna-mloda-wesola-ma-cudowny-dom-u-nyszy-131318/index19.html#post12005042 http://www.dogomania.pl/forum/f85/burka-misia-ma-wspanialy-dom-w-krakowie-czekala-na-niego-ponad-2-lata-132143/index8.html Quote
clo Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 a cafeanimal tez ma caly czas?:) jak dobrze czasem zajrzec w takie linki ktore wstawilas fiziu..to podtrzymuje na duchu i daje nadzieje..:)) Quote
fizia Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 clo napisał(a):a cafeanimal tez ma caly czas?:) jak dobrze czasem zajrzec w takie linki ktore wstawilas fiziu..to podtrzymuje na duchu i daje nadzieje..:)) Cafeanimal musze odnowić, ale obawiam się, że jak już był w gazecie, to przez jakiś czas marne szanse. Oj tak, te szczęśliwie zakończone historie, to coś pięknego. Naprawdę uważam, że nawet gdyby chociaż jednego psa udało się uratować i przyczynić się do takiego jego szczęścia - to to wszystko ma sens! To, jak się zmieniają te mordki, takie robia się szcześliwe oczy, uśmiechnięte ryjki - to jest coś niesamowitego!:loveu: Quote
clo Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 i zorro rowniez na obrazie:))ja to sobie nawet nie wyobrazam co dzieje sie teraz w glowce zorra..cieplo,dom,ludzie,glaski,spacery..wszystko o czym tak marzyl..teraz ma:)) a z rzeczy bardziej przyziemnych to przypominam ,ze zorrus nadal zbiera na hotelik,weta oraz kastracje..wiec kazdy grosz jest b.wazny..moze jakis bazarek na te zabiegi dla pieknisia ? Quote
dorcass Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 zobaczcie jaki podobny do naszego zorra szczegolnie w poscie 5 http://www.dogomania.pl/forum/f28/kumpel-wciaz-szuka-domu-blagam-o-wsparcie-finansowe-chocby-grosze-129836/ Quote
dorcass Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 fiziu poplakalam sie, juz jakis czasa temu mialam sie ciebie zapytac o podszywaczke lune a tu prosze taka wiadomosc, masz dobra reke do watkow i ogloszen, niech to szczescie trwa dalej!!! gratuluje lunie wspanialego domku, ciesze sie ze to tak szybko sie odbylo, i prosze moja Kiara, Luna, Burka teraz czas na zorro i gringo, bo gdyby nie ty i truskawa dalej siedzialyby w budach w schornie, cudowne wiesci:loveu: Quote
Recommended Posts