Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny!zorrus chyba ukazał sie w dzisiejszym metrze!!bo przed chwila już miałam 1tel w jego sprawie i pani mówiła ze z gazety ogłoszenie!:)))

• Replies 923
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak - właśnie znalazłam to ogłoszenie!!

Super! Może się uda!!

PressDisplay.com - Repliki gazet z całego świata

jest napisane tak:

Zorro to piękny, młody psiak o wspaniałym charakterze. Zwierzak uwielbia kontakt z ludźmi - głaskanie, przytulanie. Chodzi na smyczy. Lubi inne psy. Warszawa tel....mail....(pomożemy w transporcie do nowego domu)

Są tym razem tylko 2 ogłoszenia - Zorra i koteczki

To już drugie ogłoszenie Zorra w Metrze - tym razem musi Mu przynieść szczęście!

Posted

dziewczyny uwaga pani zadzwonila poraz drugi i zdecydowali sie adoptowac zorra chca go przyjac juz w ten piatek..mieszkaja w konstancinie pod warszawa...zorro mialby kolege 5 letniego kundelka,ktory zostal teraz sam po smierci jego mamy wiec panstwo chca dla niego towarzysza..podobno psiak jest super lagodny do kolana wielkoscia..tylko jest jak dla mnie jedno ale...ze zorrus mieszkalby jednak glownie na dworzu..tzn na dworzu sa 2 budy do wyboru psiaki biegaja caly dzien po ogrodzie..jest tez taka jakby nie wiem czy dobze zrozumialam ale pomieszczenie gospodarcze gdzie tamten ich psiak sobie szczegolnie upodobal miejscowke..psiak mial by wstep do domu..i wedlug panstwa kontaktu z ludzmi nie bedzie mu brakowac tylko ze ja juz sama nie wiem..pani bardzo mila i wogole..ale z 2 str zorrus z relacji renaty to psiak ktory najlepiej by sie czul majac czlowieka non stop obok siebie..czyli mieszkajac jednak na stale w domu..nie wiem co myslicie?mam za 2 godz oddzwonic do pani..no i by sie przydal ktos kto moglby moze jesczez dzis lub jutro sprawdzic domek..ja niestety pracuje..

Posted

Jestem,czytam i najpierw oczywiście trzeba dokładnie sprawdzic domek.Zorruś bardzo spragniony jest kontaktu z człowiekiem,ale tez kocha zwierzaki.Ze wszystkich psiaków upodobał sobie mojego 13-letniego Niuńka.Bardzo go kocha i tylko z nim chciałby sie bawić,jednak mój Niuniek nie koniecznie jest za zabawą,no bo wiecie-nie te lata,nie to zdrowie:shake:
Jeżeli domek byłby ok,to myslę,że mozna wydac tam Zorrusia,ponieważ to młody psiak i napewno chętnie poszalałby sobie po dworku z jakimś kolegą.Ale tak szczerze mówiąc,to nie wierzę w takie opowieści,że pies jest ogrodowo-podwórkowy,mieszka w budzie i ma też wstęp do domu.U większości ludzi pies podwórkowy,to pies podwórkowy.Do pomieszczeń gospodarczych wstęp pewnie by miał,ale do domu-watpię.
Ale decyzja-Wasza

Posted

Jeste na chwilkę - kurcze no nie wiem, zpewnością lepszy byłby dom nie buda...

Może trzeba powiedzieć Pani, ze jeszcze czekamy na odpowiedz kogoś innego i damy znać wieczorem.

Może jeszcze ktoś zadzwoni?

Sama nie wiem

Posted

no wlasnie nie wiem co zrobic..:((pani brzmi milo..panstwo na psa sa zdecydowani..ale to mieszkanie na dworze jak dla mnie w przypadku zorra..to niezbyt...u reni jest w domu..i az zal by bylo go na dwor targac...zaraz dzwonei do pani czy sie zgadza na wizyte przed i po adopcyjna

Posted

juz rozmawialam z panstwem pracuja w sadzie itd ..i maja czas na wizyte przedadopcyjna w piatek oni w sumie nigdy o takiej wizycie nie slyszeli..ale sie zgodzili bez problemu..kurcze ale zorrusia chca jak najszybciej..ale powiedzialam im ,ze najpierw wizyta potem zorro jesli juz..wiec teraz sprawa pilna ja w piatek pracuje..i jest potrzebny ktos z wawy kto sprawdzi rano ten domek..bo panstwo sa wolni od rana do godz 12 potem musza jechac do sadu..wiec pilnie czy ktos moze ten dom sprawdzic???

Posted

ja zaraz musze wychodzic pewnie wiec jakby mnie juz na dogo nie bylo to moj tel 509 173 446 super by bylo jakby sie znalazl ktos z wawy na piatek na sprawdzenie domku..bo nie chce tez panstwa tak kolowac..ale slychac ze sa ok tzn na wizyte przed i po zgodzili sie bez problemu..tylko jest potrzebny ktos kto do 12 sprawdzi ten dom..bo jak mowie decyzje bedzie trzeba podjac w miare szybko..bo oni chca zorra bardzo a ja nie jestem pewna bo wole zeby mieszkal w domu..nie wiem moze podczas rozmowy zgodza sie jednak zeby byl to pies mieszkajacy w domu jak sie im to uswiadomi na zywo?z glosu brzmia na starszych panstwa ale nie na dziadkow;)

Posted

dorcass jasne ze sie im najwyzej zaproponuje innego psiaka..ale ja mam gleboka nadzieje.,ze moze zgodza sie by mieszkalw domu..bo z tego co mowia to glownie psy sa na dworzu jak oni sa w warszawie w pracy..a potem maja dostep do domu tylko oni sa w ciagu dnia w pracyw wawie i wtedy pies jestw ogrodzie..wiec no nie wiem..trzeba pojechac sprawdzic pogadac..i wylozyc kawe na lawe ze zorrus potrzebuje ludzi bbbbaaaaaardzo....ja im przez el powiedzialam ale co innego na zywo wiec szuakmy kogos do wizyty!
a co do watku ktory wkleilas to juz zaraz go sprawdze..ale zaraz tez musze znikac z dogo do wieczora.

Posted

o matko dorcass...:((nie powinnam byla wchodzic na ten watek..nawet sie na nim nie odezwalam nie wiem co powiedziec..to jest jakas masakra..ja nie wiem czy to sie kiedykolwiek skonczy..:((boze..juz bym ta =m jechala i wyciagnela jakiegos..ale jakiego.ktorego..a inne zostana i serce peka..:((

Posted

Myślę,że dom warto sprawdzić. Przez tel. to zawsze co innego niż na żywo. Jednak nie jestem przekonana że Zorro powinien mieszkać na dworze.

Moim zdaniem podjęcie decyzji powinno zależeć od przebiegu wizyty przedadopcyjnej.

Posted

To taki spragniony kontaktu z człowiekiem piesek, dałabym go na kanapę, do kochania. Po co im pies na podwórku jak ich nie ma w domu bo pracują. Poczekajcie, będzie więcej chętnych, będzie w czym wybierać. Ogłoszę go w Dzienniku Polskim tak jak obiecałam. Nie śpieszcie się z decyzją, od tego zależy całe jego życie.

Posted

oczywiscie,ze poczekamy:)ja uwazam tak,ze dom zawsze warto sprawdzic a noz widelec..a jak nam sie nie spodoba to moze jakas inna bida bardziej,ze tak powiem nadajaca sie do mieszkania w ogrodzie znajdzie domek?:)dostalam dzis jeszcze 2 tel w sprawie zorrusia kurcze metro jednak dziala..fajnie by bylo gdyby jeszcez sie zalapal..wiec trzeba mu to cafeanimal odnawiac.niestety oba te domy sie na zorra nie nadawaly ale do 1 zaproponowalam gufiego:))i szukamy teraz osoby z malopolski do sprawdzenia domu:)a drugi tez chetny na psa nie lancuchowego ale mieszkajacego w ogrodzie..wiec moze ktos ma jakies propozycje?

a za ogloszenie w dzienniku polskim bedziemy super wdzieczne!!

Posted

[quote name='tamb']To taki spragniony kontaktu z człowiekiem piesek, dałabym go na kanapę, do kochania. Po co im pies na podwórku jak ich nie ma w domu bo pracują. Poczekajcie, będzie więcej chętnych, będzie w czym wybierać. Ogłoszę go w Dzienniku Polskim tak jak obiecałam. Nie śpieszcie się z decyzją, od tego zależy całe jego życie.
No bo generalnie Zorruś miałby być bardziej towarzyszem dla ich psa,niż dla nich:roll: