clo Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 dobrze w takim razie czekam na telefon:))noz widelec sie uda..dzis mam juz tak tragiczny dzien ,ze jesli pani jutro zadzwoni to chyba nie uwierzez we wlasne szczescie..w takim razie czekam niecierpliwie..a tymczasem przepraszam za offa ale zajrzyjcie blagam..moj keksik zaginal..nie wiem co robic..gdzie szukac juz:-(:-(:-(.. www.dogomania.pl/forum/f96/zaginal-w-lazach-kolo-magdalenki-czeka-zrozpaczona-rodzina-wysoka-nagroda-134198/#post12016049 Quote
dorcass Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 fizia napisał(a):Sisi super!! dostałam przed chwila taka wiadomosc Jestem zainteresowana przygarnięciem Zorro,szukam psiaka któremu nie będa przeszkadzały warunki pogodowe ,gdyż jego domem będzie buda( ma gęsta siersć więc mysę że nie będzie mu to przeszkadzało),będzie miał do dyspozycji całe podwórko a zima i jesienia również ogród.Lubimy biegi dlatego kilka razy w tygodniu byłby naszym kompanem na godzinnym treningu po lesie.Jelli moje warunki sa odpowiednie proszę o maila.pozdrawiam Ades e-mail: a moze by im zaproponowac kumpla ( wczesniej go przekopiowalam) tzn trzeba by sie tej dziewczyny zapytac czy on sie nadaje??? Quote
dorcass Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 podobny do zorra, moze akurat?http://www.dogomania.pl/forum/f28/kumpel-wciaz-szuka-domu-blagam-o-wsparcie-finansowe-chocby-grosze-129836/ Quote
fizia Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Ok, dobry pomysł, już napsiałam na wątku Kumpla Quote
clo Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 uwaga dziewczyny rozmawialam rano z renia i zorrus jutro ma kastracje!potrzebujemy 200zl..pilnie uzbierac..czy ktos moze powysylac pw w tej sprawie ja caly dzien bede poza netem..moe do emili czy kogos?koszt kastracji plus kolnierz..umowilam sie z renia ze sie przeleje 200zl a jesli cos zostanie z tego to na kwiecien pojdzie na hotelik.moze ktos ma cos na bazarek dla zorrusia? Quote
fizia Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Narazie mamy: - Lemoniada - 10 zł miesięcznie - Dorcass - 50 zł jednorazowo - Znajomi Clo - 70 zł jednorazowo - Hubert i Przemek - 5 zł miesięcznie - Mama Fizi - 20 zł jednorazowo - Wtatara - 10 zł miesięcznie - Pokerowa - 200 zł jednorazowo - Żabusia - 20 zł miesięcznie - Agaibodzio - 50 zł miesięcznie Deklaracje stałe - 95 zł Deklaracje jednorazowe - 340 zł w sumie - 435 zł Quote
Lionees Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Dopiero jestem,bo padł mi komputer:shake:. Zorruś jest grzeczny,kochany,ale zrobił sie szczekliwy:razz:.Jak ktoś sie chce dostać do domu,albo cos słyszy za oknem,to szczeka.A na dworzu,to nawet na kaczki na rzece szczeka:evil_lol:.Na dworzu to niech sobie szczeka,ale w domu go uciszamy,bo jak trafi do bloku,to może byc niewesoło z sąsiadami.Ale to pojętny jest chłopaczek i uczy sie migiem;) Zorrus jutro o 10 rano ma kastrację:smhair2:.Wysterylizowałam 3 sunie,w tym 2 jednocześnie,ale jeszcze psiaka nie kastrowałam,także oboje z Zorrusiem nie wiemy co nas czeka:p.Dziewczynki żyją i mają sie świetnie,także z Zorrusiem tez nie przewiduje komplikacji.Koszt kastracji to około 150zł + około 30zł kołnierz.Niestety kołnierza w domu nie mam.Gdyby był dziewczynką,to kubraczek jakis bym znalazła,ale cóż...jest chłopaczkiem;).kastracja juz jutro,bo w tym tygodniu to ostatni wolny termin.Potem dopiero po 1-kwietnia,także zdjęcie szwów przypadałoby zupełnie przed świetami,a nie daj boże jakby cos sie działo to szukaj w święta pomocy:shake:.Także jutro dam znac jak przeżyliśmy zabieg:-o,a także wkleję zdjęcia;) Quote
fizia Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 No to trzymamy mocno kciuki!!!! Z pewnością wszystko będzie dobrze! A ja zmienię już w ogłoszeniach, że będzie wykastrowany! Quote
truskawa144 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Nie martw się - kastracja w porównaniu ze sterylizacją to pikuś,dużo mniej inwazyjny zabieg,pies na drugi dzień już nie pamięta,że w ogóle była jakaś kastracja. Quote
fizia Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Truskawa a wiesz moze czy ten piesek - numer 765 ma juz dom? bardzo jest do Zorra podobny Quote
Lionees Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Jesteśmy już po;) Zorruś dobrze zniósł zabieg,teraz odpoczywa.Koszt tak jak wstępnie pisałam to 180zł(150 zabieg+ 30 kołnierz). Chłopak rzucił mi się wczoraj na kurę:mad:.Tam gdzie wychodzę z psami,teściowa puszcza kury i one muszą tam być niestety.Do tej pory wszystkie psy nie interesowały się tym ptactwem,no ale zawsze musi być ten pierwszy raz.Kura nie ma tylko ogona(znaczy się piór),no ale z tego co widzę,to już trzeba Zorra pilnować,bo on taki partyzant jest....idzie sobie jak gdyby nigdy nic i nagle cap:shake:.Gdyby szedł gdzieś do domu co są kury,to od razu mówię,że będzie je łapał.Test na kota jeszcze nie wykonany,bo kot nam jeszcze nie wszedł w drogę.Mamy kotka na podwórku,ale jeszcze sie do nas nie przyplątał. Teraz chłopak sobie śpi i nabiera sił;) Quote
fizia Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Cieszę się bardzo, że wszystko się udało:multi: No a historia z biedną kurą....:mad: Quote
Lionees Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='fizia']Cieszę się bardzo, że wszystko się udało:multi: No a historia z biedną kurą....:mad: Na początku nie zwracał uwagi na kury,no ale jak poczuł się panem na włościach,to co mu kury będą srały na jego miejsce spacerów:cool3: Ja go pod tym kątem już obserwowałam po tym jak zaczął szczekać na kaczki na rzece...no i się nie pomyliłam:shake:.On będzie łapał kury ot tak dla zabawy,no ale że ma dużą paszcze,to dla kur nie będzie to zabawne:roll::shake: Quote
dorcass Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 dobra, skoro gringo ma juz doemk zapewniony to podmienilam im allegro i teraz na allegro gringo jest zorro tylko nie bijcie... Quote
fizia Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 dorcass napisał(a):dobra, skoro gringo ma juz doemk zapewniony to podmienilam im allegro i teraz na allegro gringo jest zorro tylko nie bijcie... Chyba raczej Cię uściskamy zamiast bić :loveu: Quote
fizia Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Koleżanka Zorra ze schroniska - Łajka - od 3 lat w schronisku... Cudna *ŁAJKA* od prawie 3 lat błaga o Miłość. Kto się wreszcie zlituje?! Quote
clo Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 jestem nareszcie si eodrwalam do komputera;)wczoraj musialam caly dzien malowac..i nie mialam jak ale tak sie ciesze,ze nasz zorrus dobrze wszystko zniosl!dziekujemy renatko!a z ta kura to jesli jakas szkode wyrzadzil to powiedz jesli moge to jakos zrekompensowac?to sie chlopak poczul Panem na wlosciach;Pcos czuje ,ze on twoj domek juz zupelnie jak swoj traktuje..o rany..niech sie szybko zjawi dla niego ten domek staly..bo mu serce potem peknie jak bedzie musial ten opuscic zreszta mu sie nie dziwie ma w nim tak dobrzE:)) dorcass a dasz link do allegro zorrusia?to sobie spojrze:)super ,ze podmienilas;)moze mu sie dzieki temu poszczesci:)inne ogloszenia zorra aktualne? Quote
clo Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 dorcass mam pytanie czy moglabys zorbic allegro dla mojego zaginionego keksa?info i zdjecie umiescilam w jego watku na psach zaginionych..zaplace za wszelkie wyroznienia itd..byleby byl widzoczny...moze tam go ktos zauwazy..bo ja juz nie wiem gdzie szukac..zorro przepraszam za offa Quote
truskawa144 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Nie można takiego allegro robić bo nic nie sprzedajesz a allegro to w końcu serwis aukcyjny. Za takie allegro mogą nawet konto zablokować. Quote
dorcass Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 *Zorro* w domku tymczasowym mix mastif tybetański (587628493) - Aukcje internetowe Allegro wykasowalam tekst i zdjecia gringa a przekopiowalam zorra, ale widze ze na miniaturce widoczny jest gringo chyba dlatego ze ma 5 obserwatorow, nie przeskocze tego, teraz zorro ma 2 allegra i truskawa ma racje, nie chcialabym zeby mi zablokowali konto, kiedys mialam probvlem jak wystawialam rzeczy kolezanki, zlikwidowali aukcje:( Quote
Recommended Posts