clo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 mam wiesci od renaty! po 1 zorro to dosc duzy psiak;)ma 54 cm w klebie:) caly w dredach wiec renata ma go dzis obstrzyc a potem wykapac:)))ale mowi tez ,ze zorro to jest psiak najkochanszy nie opuszcza czlowieka na krok...chodzi za nimi wszedzie:))a jak zostaje sam to poplakuje cichutko bo tak chce do ludzi:))jest podobno lagodny,grzeczny kochany:)sama slodycz musi sie znalezc dla niego domemk najlepszy!! Quote
t_kasiek Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 super, ze dojechal cało i bezpiecznie :multi::multi::multi: teraz kciuki za domek stały :kciuki: Quote
fizia Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 clo napisał(a):mam wiesci od renaty! po 1 zorro to dosc duzy psiak;)ma 54 cm w klebie:) caly w dredach wiec renata ma go dzis obstrzyc a potem wykapac:)))ale mowi tez ,ze zorro to jest psiak najkochanszy nie opuszcza czlowieka na krok...chodzi za nimi wszedzie:))a jak zostaje sam to poplakuje cichutko bo tak chce do ludzi:))jest podobno lagodny,grzeczny kochany:)sama slodycz musi sie znalezc dla niego domemk najlepszy!! Tak się cieszę, że przy sobie dobrych Ludzi! Biedaczek, musiał strasznie cierpiec za kratami Quote
clo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 czekamy na zdjecia!moze uda sie pati wkleic..albo fiziu jakbys sie z pati na pw skontaktowala to moze podesle ci na maial i bys wkleila?bo ja nie umiem a pati dzis o tych zdjeciach mi zagadala na pw Quote
tamb Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Jak dobrze, że Zorro już jest bezpieczny. :multi: Quote
clo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 zorro branocka!:* i jesczez zorro przypomina ze nadal zbiera na hotelik!:) Quote
clo Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 fiziu twoje animacje sa cudne:))ta u zorra podoba mi sie najbardziej:))moze dzis uda sie te zdjecia wkleic napiszesz fiziu do pati c?:)dorcass mi udzielila lekcji co i jak wklejac..ale jesczez musze pocwiczyc pozatym nie mam tych zdjec..moze renatka sie dzis odezwie jak poszlo strzyzenie itd:) Quote
moana Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Ooo, kolega Hebanka tez już poza celą :multi: Quote
clo Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 dokladnie!u renaty w domku!:))na tymczasie i zorrus sie przypomina ,ze tez wciaz zbiera na hotelik bo troche nam brakuje;))a i o ogloszenia tez bedzie pieknie prosil:))tylko na zdjecia trzeba poczekac chociaz uwazam,ze mozna juz zaczac ogloszenia robic i uzyc zdjec tych ze schronu na trawce porobionych np to gdzie sie tak usmiecha i wyglada jak chinczyk jest najbardziej lapiace za serce i uwazam ze powinno byc zdjeciem glownym w ogloszeniach co wy na to?u mnie kazdy kto to widzial powiedzial,ze to najcudniejsze zdjecie!:) Quote
fizia Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Tak, wysłałam PW do Pati-c Jak najbardziej chińczyk może być zdjęciem głównym :) A na kogo najlpiej podawać telefon? Quote
fizia Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Patrzcie jak fajnie - dwaj koledzy - Heban i Zorro już w hotelikach i na najlpszej drodze do Domku, a Rudy już od dawna ma swoją Rodzinę :multi: Quote
clo Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 fizia podawaj na mnie.ja nie wiem czy renia ma czas odebirac bo ona mi mowila ,ze nie zajmuje sie ogloszeniami tylko dawaniem milosci psiakom bo na inne rzeczy juz jej czasu nei starcza;)wiec podawaj na mnie ja juz sporo takich rozmow odbylam wiec sie zahartowalam w bojach;p a jestem w stalym kontakcie z renata wiec wiem wszystko na bierzaco:))w takim razie beirzemy chinczyka na zdjecie glowne:)same te ladne zdjecia trzeba dawac bo to piekny psiak!:))to ogloszenia czas zaczac moana czy da sie wyblagac u ciebie jesczez allegro dla zorrusia?:))) Quote
clo Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 i chyba trzeba jak u hebana w pierwszym watku zorra wrzucac gdzie juz ma ogloszenia itd..jescze raz podaje moj nr jakby co 509 173 446 kazdmeu za kazde ogloszenie zorrusia z gory dziekujemy!!i do tego cafeanimal trzeba go dac..a noz widelec go wypatrza... Quote
fizia Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 to jest ten numer, ktory sie konczy na 446 ? Quote
fizia Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Cudna mordeczka! Dzięki za wklejenie zdjęc!! Quote
clo Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 tak moj numer to 509 173 446:) pati dzieki za zdjecia!!!jaki on slodki:))ale nie jest wcale taki bardzo puchaty jak na zdjeciach ze schronu:)mysle,ze jak sie go wyczesze itd to bedzie taki kudlaty al enie jakos mocno:))ale jest sliczny!!nie moge sie doczekac jak renia go wykapie i zobaczymy jak cudus wyglada:) Quote
clo Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 ja do ogloszen jednak dawalbym te stare zdjecia z trawniczka zorrusia:)szczegolnie chinczyka:)na nich wyglada najlepiej:)i nie jest wystraszony wiec dawajmy tamte czy sie zgadzacie? Quote
Recommended Posts