truskawa144 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 clo napisał(a):ktora ma gosia :mad: Nadal ma ją Gosia?:evil_lol: Clo to jak przyjedziecie po Szoguna to możecie ją oddać osobiście. Quote
clo Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 no nadal ja ma przepraszam;)ale sie dziewczyna zakochala i glowe mi stracila:P wiec musze ja troche wziac w karby;)ale dostarczymy umowe napewno:)dzis jej napisze zeby postarala sie wyslac bo nie wiem jeszcze jak z szogunkiem tzn ja z gosia moge jechac dopiero w przyszly piatek po niego:(a marzy mi ie by szybciej trafil wiec jesli sie uda zorganizowac inny transport to umowe wysle jak nie to my przyjedziemy i wtedy osobiscie oddam:) Quote
clo Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 mam wiesci od Pana zorrusia...niestety nasz maluch jest chory ale mam andzieje ,ze wyjdzie z tego oto kawalek maila Okazało się, że biedak ma tasiemca i być może to jest również przyczyną jego drapania. Choć uważam, że chyba drapie się trochę mniej. Karmimy go w zasadzie tylko karmą dla psów: suchy pokarm, gotowane mięso bez przypraw i czasami puszki. Po za drapaniem Zorro czuje się bardzo dobrze, dzisiaj był u weterynarza i dostał tabletki na tasiemca (2 daliśmy mu dzisiaj , 2 następne za 10 dni). To może być też przyczyna jego trochę niskiej wagi. Jest ulubieńcem całej naszej rodzinki, nie da się po prostu go nie pokochać. Jest wspaniały i tyle o nim. Dzieci za nim szaleją, my zresztą też. Pozdrawiam serdecznie Quote
Talia Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 clo napisał(a):mam wiesci od Pana zorrusia...niestety nasz maluch jest chory ale mam andzieje ,ze wyjdzie z tego oto kawalek maila Okazało się, że biedak ma tasiemca i być może to jest również przyczyną jego drapania. Choć uważam, że chyba drapie się trochę mniej. Karmimy go w zasadzie tylko karmą dla psów: suchy pokarm, gotowane mięso bez przypraw i czasami puszki. Po za drapaniem Zorro czuje się bardzo dobrze, dzisiaj był u weterynarza i dostał tabletki na tasiemca (2 daliśmy mu dzisiaj , 2 następne za 10 dni). To może być też przyczyna jego trochę niskiej wagi. Jest ulubieńcem całej naszej rodzinki, nie da się po prostu go nie pokochać. Jest wspaniały i tyle o nim. Dzieci za nim szaleją, my zresztą też. Pozdrawiam serdecznie Wracaj szybko Zorrusiu do zdrowia! No i tak ma być! Quote
Talia Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 clo napisał(a):kurcze musze sprawdzic na umowie adopcyjnej ktora ma gosia..ale wiem ,ze no skreca sie w lewo na swiatlach za murem takim duzym ceglanym gdzie kiedys byla stara rzeznia tak pAN MOWIL droga jest bardzo prosta jak sie wjezdza do torunia to caly czas prosto i potem za ta rzenia w lewo..i znow w lewo jesli dobrze pamietam :)ma naprawde sliczny domek talia moze chcialabys zrobic wizyte poadopcyjna?:) Ten stary tormięs z napisem 'Mięso i mydło dla narodu' to jest 10 min od mojego domku. Co do wizyty...to troszkę się obawiam, bo taki gówniarz ze mnie i jeszcze nigdy nie byłam na takiej wizycie. Chyba, że znajoma psiara by ze mną poszła ;) Quote
clo Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 dzis jesli znajde troche czasu to napisze do Pana jak tam zorrus i jego zdorwko:)jak tylko sie dowiem od razu napisze:) Quote
Lemoniada Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 I dzięki takim chwilom nie tracę nadziei, że to co robimy ma sens i kiedyś przyniesie efekty na szeroką skalę :lol: Quote
fizia Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Niesamowitą ma minkę!!! Nie dość, ze szczęśliwą to jeszcze taką dumną :) Quote
Talia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 O matko1 Jaki szczęśliwy pychol. :loveu::loveu::loveu: Quote
clo Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ja tez dzieki takim domo wciaz mam sile walczyc:))zorro nie mogl trafic lepiej a ja nie umiem nawet wyrazic wdziecznosci swojej dla calej rodziny zorra! Quote
t_kasiek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 cudne zdjęcia, cudny domek, cudowny koniec tej historii !!!! dużo szczęscia !!!!!!! :loveu: Quote
t_kasiek Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Renata5 napisał(a):A może jakieś nowe wieści i fotki?:razz: no przydałyby się........;) Quote
clo Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 postaram sie na dniach napisac do pana jak tam i poprosic o fotki ale kurcze nasz zorrus juz i tak spora sesje zdjeciowa ma;)nie chce tez panstwa tak wciaz o te fotki zameczac;Pale napisze i zobaczymy cos ie da zrobic bo w sumie to zrozumiale ze wszystkie tesknimy za widokiem tego cudnego pycholka:) Quote
t_kasiek Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 a moze państwo by sie zalogowali na dogo ?? mogliby wtedy sami wrzucac fotki jak beda miec ochote :) Quote
fizia Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Proszę bardzo - zdjęcia Zorra na wakacjach:loveu::loveu::loveu: Coś pięknego - jak Go sobie przypomnę za kratami w schronisku, takiego smutnego, ze spuszczoną głowką... A teraz to poprostu radośc ma wymalowaną na mordce:multi::multi: Quote
Zuza i Noddy Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Przepiękne te fotki, a Zorro jaki szczęśliwy :loveu: Quote
t_kasiek Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 a to ten sam piesek jest ?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
fizia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Clo dostala smsa od Rodzinki Zorra - wszystko OK :) Quote
Recommended Posts