Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 923
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no nadal ja ma przepraszam;)ale sie dziewczyna zakochala i glowe mi stracila:P wiec musze ja troche wziac w karby;)ale dostarczymy umowe napewno:)dzis jej napisze zeby postarala sie wyslac bo nie wiem jeszcze jak z szogunkiem tzn ja z gosia moge jechac dopiero w przyszly piatek po niego:(a marzy mi ie by szybciej trafil wiec jesli sie uda zorganizowac inny transport to umowe wysle jak nie to my przyjedziemy i wtedy osobiscie oddam:)

Posted

mam wiesci od Pana zorrusia...niestety nasz maluch jest chory ale mam andzieje ,ze wyjdzie z tego

oto kawalek maila

Okazało się, że biedak ma tasiemca i być może to jest również przyczyną jego drapania.
Choć uważam, że chyba drapie się trochę mniej.
Karmimy go w zasadzie tylko karmą dla psów: suchy pokarm, gotowane mięso bez przypraw i czasami puszki.
Po za drapaniem Zorro czuje się bardzo dobrze, dzisiaj był u weterynarza i dostał tabletki na tasiemca (2 daliśmy mu dzisiaj , 2 następne za 10 dni). To może być też przyczyna jego trochę niskiej wagi.
Jest ulubieńcem całej naszej rodzinki, nie da się po prostu go nie pokochać. Jest wspaniały i tyle o nim. Dzieci za nim szaleją, my zresztą też.
Pozdrawiam serdecznie

Posted

clo napisał(a):
mam wiesci od Pana zorrusia...niestety nasz maluch jest chory ale mam andzieje ,ze wyjdzie z tego

oto kawalek maila

Okazało się, że biedak ma tasiemca i być może to jest również przyczyną jego drapania.
Choć uważam, że chyba drapie się trochę mniej.
Karmimy go w zasadzie tylko karmą dla psów: suchy pokarm, gotowane mięso bez przypraw i czasami puszki.
Po za drapaniem Zorro czuje się bardzo dobrze, dzisiaj był u weterynarza i dostał tabletki na tasiemca (2 daliśmy mu dzisiaj , 2 następne za 10 dni). To może być też przyczyna jego trochę niskiej wagi.
Jest ulubieńcem całej naszej rodzinki, nie da się po prostu go nie pokochać. Jest wspaniały i tyle o nim. Dzieci za nim szaleją, my zresztą też.
Pozdrawiam serdecznie

Wracaj szybko Zorrusiu do zdrowia!
No i tak ma być!

Posted

clo napisał(a):
kurcze musze sprawdzic na umowie adopcyjnej ktora ma gosia..ale wiem ,ze no skreca sie w lewo na swiatlach za murem takim duzym ceglanym gdzie kiedys byla stara rzeznia tak pAN MOWIL droga jest bardzo prosta jak sie wjezdza do torunia to caly czas prosto i potem za ta rzenia w lewo..i znow w lewo jesli dobrze pamietam :)ma naprawde sliczny domek
talia moze chcialabys zrobic wizyte poadopcyjna?:)

Ten stary tormięs z napisem 'Mięso i mydło dla narodu' to jest 10 min od mojego domku. Co do wizyty...to troszkę się obawiam, bo taki gówniarz ze mnie i jeszcze nigdy nie byłam na takiej wizycie. Chyba, że znajoma psiara by ze mną poszła ;)

• 2 weeks later...
Posted

ja tez dzieki takim domo wciaz mam sile walczyc:))zorro nie mogl trafic lepiej a ja nie umiem nawet wyrazic wdziecznosci swojej dla calej rodziny zorra!

• 3 weeks later...
Posted

postaram sie na dniach napisac do pana jak tam i poprosic o fotki ale kurcze nasz zorrus juz i tak spora sesje zdjeciowa ma;)nie chce tez panstwa tak wciaz o te fotki zameczac;Pale napisze i zobaczymy cos ie da zrobic bo w sumie to zrozumiale ze wszystkie tesknimy za widokiem tego cudnego pycholka:)

• 1 month later...
Posted

Proszę bardzo - zdjęcia Zorra na wakacjach:loveu::loveu::loveu:

Coś pięknego - jak Go sobie przypomnę za kratami w schronisku, takiego smutnego, ze spuszczoną głowką...

A teraz to poprostu radośc ma wymalowaną na mordce:multi::multi:

• 7 months later...