maciaszek Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Doszły :). Wreszcie poznamy Marzenkę i zobaczymy również jak Sati przewala się po łóżkach i dywanach ;). Quote
marzenKa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Dziekujemy za wstawienei fotek i komentarz:oops: A dzis rano siostra zrobila nam zdjecie jak spalysmy z sati na lozku:)I zobaczylam na zdjeciu ze sati tak sie rozpycha ze ma wiecej miejsca na lozku niz jaa:evil_lol: I odczulam jej rozpychanie sie tym ze jej lapka trafila mnie w buzie a dokladniej mowiac w buzie, w usta hehehe az poczulam jej poduszki i pazurki:lol::lol:Moglam ja ugryzc ale bylam za bardzo zaspana:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 hehehhe ale smiesznie na fotkach wychodzisz!!! nie wygladasz tak w rzeczywistosci...jestes ladniejsza i starsza:D a wlasnei jak tam kurs w szkole AS? Quote
marzenKa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Niki hehehehe bo ja to wogole fotogeniczna nie jestem:lol: ja moge komus pykac fotki ale sama na nich nie lubie byc:lol:takze im mniej mnie widac tym lepiej:lol: A szkolenie...powiem tak jest lepiej niz na poczatku ale w domu robi wszystko a na dworze to tak juz nie koniecznie, na smyczy jak jest to tez raczej sie slucha ale jak ja spuscic to np. nie chce do mnie przychodzic na komende:shake: szczegolnie jak mam jakiegos patyka w mordce to wtedy szaleje.... A za 2 tygodnei egzamin:crazyeye: wiec musze z nia potrenowac ostrzej:cool3::lol: Quote
marzenKa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Witam:) Wczoraj sati miala randke z niezlym kawalerem:cool3::loveu::loveu: Moja przyjaciolka ma pieska, samca amstaffa i tez jest czarno-bialy jak sati:lol: ale od niej o wielee wiekszyy. Wczoraj wyszlysmy na wspolny spacerek i pieski przybadly sobie do gustu:lol:Brykaly razem, a jak szly na smyczy to sati usilnie podrywala kawaleraa:loveu: I jak tak z nimi spacewrowalysmy to ludzie rozstepywali sie hehe i smialysmy sie ze teraz to nikt do nas nie podejdzie:lol::lol: Wiec mozna powiedziec ze sati ma chlopaka hehe:loveu::loveu: Rozstac tez sie za bardzo pieski nie chcialy ogladaly sie za soba i ciagnely ehh nie ma to jak milosc od pierwszego wejrzenia:lol::lol: Quote
maciaszek Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 To poprosimy o fotki z takiego wspólnego spaceru :)! Quote
marzenKa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 nastepnym razem postaram sie porobic fotki:cool3: moge teraz komus przeslac fotki narzeczonego sati hehe:lol: Kto sie zglasza na chetnego aby wstawic fotki?? Quote
marzenKa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Witam Widze ze u nas pusto. Nikt nie wstawi fotek sati narzeczonego, trudno mozee niedlugo bede miala fotki wspolne sati i jej narzeczonego:) A dzis sati po szkoleniu,razem ze mna i moim chlopakiem pojechala ogladac rajd samochodowy hehe i ona takze ogladala:D Nie bala sie pisku opon ani warczacych bardzo glosno silnikow,a wrecz przeciwnie siedzial i patrzyla sie prosto na tor:lol: wiec stwierdzilismy ze to milosniczka motoryzacji:lol: Pozniej pojechalismy na wies, gdzie sati wybiegaal sie az padlaa, jak przyjechalismy do domku to trzeba bylo po tych jej harcach wykapac ja, potem dalam jej jesc i jak male dziecko okryta kocykiem zasnela u mnie na lozku oczywiscie:loveu::loveu: Takze dzis sati prawie caly dzien spedzila na dworku:cool3: Widac to po niej bo nawet teraz slodko spi:loveu: Quote
maciaszek Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Wreszcie udało się ją zmęczyć ????? ;) A nie podtruła się spalinami na rajdzie? Poważnie pytam. Pies znajomego przytruł się spalinami na zawodach żużlowych i wymiotował potem... Quote
marzenKa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 oo to trzeba uwazac ze spalinami...ale ona napewno sie nie zatrula poniewaz nie stalismy blisko toru, zreszta nie bylo duzo spalin poniewaz samochody pojedynczo jezdzily, no ja spalin nie czulam ani nie widizalam jakis strasznych dymow:lol: Quote
marzenKa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Juz poslanee Niki, dziekujee:loveu: Maciaszek mam pytanko, poniewaz na 6 marca sati jest umowiona na sterylizacje i naszly mnie obawy. Czy sati napewno nie jest wysterylizowana?? Bo wiem ze mowilas ze tak stwierdzili w schronie, tylko czy tam sa kompetentni ludzi czy ja jakos tam przebadali, wiesz cos moze??? Quote
maciaszek Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Ja mówiłam, że w schronie mówili, że Sati jest ciachnięta? Poważnie? To chyba niemożliwe... Co najwyżej mogłam mówić, że nie wiadomo czy była kiedyś sterylizowana (kiedyś to znaczy przed trafieniem do schronu). W schronie nikt na pewno tego nie sprawdzał. Niech oglądnie ją Twój wet - jeśli była ciachana to będzie miała bliznę na brzuszku. Quote
marzenKa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Maciaszku ja juz tez za bardzo nie pamietam:oops: ale mowilas wlasnie ze najprawdopodobniej NIE jest ciachnieta. jak bylam na poczatku z sati u weta, ale innego niz teraz chodze to on popatrzyl i powiedzial ze raczej nie byla sterylizowana bo nie ma blizny, i ja chcial zbadac ale ona sie nie dala bo sie wyrywala ale powiedzial ze raczej nie byla sterylizowana, ale jakos mu nie wierze. A jak mozna sprawdzic to czy ona jest sterylizownaa, procz blizny??? Quote
maciaszek Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 marzenKa napisał(a):A jak mozna sprawdzic to czy ona jest sterylizownaa, procz blizny???Czekać czy będzie cieczka czy nie... Quote
marzenKa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 oo niee...ja nie chce cieczki:shake: Jak mnie psy obejda to nie bede wiedziec gdzie uciekac:lol: A nie mozna poprzez wlasnie takie macanko u weta lub jakie usg?? Quote
sacred PIRANHA Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 narzeczony Sati...jak on sie zwie? sliczna krowecka? Łaciate mleko? trawozerca? słodziak:):):):D Quote
andzia69 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 fajna krówka z tego Moskito:lol: Marzenka - ty nie czekaj tylko idź do weta i zapytaj czy usg wykryje czy była sterylizowana, a jesli nie to i tak masz termin ..no ewentualnie przed samą sterylką mogą sprawdzic - tylko to usg - sprzęt musiałby byc dobrej jakosci Quote
marzenKa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Andziaa Nom pojde pojde do weta, pojade do kliniki u nas na stefczyka, tam maja raczej dobry sprzet:) A moskito boski psiak na zywo jeszcze ladniejszy:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 marzenka to moze sie spotkamy na stefczyka jak ja bede z jakas bida nowa, albo u mojego Nordzika:) Quote
marzenKa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Niki chetnie:cool3:moemy sie zgadac...tylko ze ja jestem uzalezniona od mojej siostry ktora tam nas zawozi no i od lekarzaa...wstepnie w czwartek planujemy tam pojechac ale rano...ale jeszcze nie wiem, wizyta narazie nie jest umowiona... A ty kiedy bys mogla??? Quote
marzenKa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Niki no i dup...ze spotkania poniewaz sati zostanie przebadana przed sterylizacja, czyli dopiero w czwartek za tydzien bedziemy tam jechac. Quote
Recommended Posts