maggiejan Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Szyszunia trochę smutna, ale jakby wyładniała... Quote
olenka_f Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 wtedy to ona była bardzo smutna, kroplówki bolały, zastrzyki bolały :shake: dziś wybierała sie ze mną do pracy i to był protest kiedy jej nie zabrałam, nie lubi rapu czy czegoś co słucha mój syn bo pysk drze jak włącza wcale nie do rymu :evil_lol: Quote
maggiejan Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 olenka_f napisał(a):nie lubi rapu czy czegoś co słucha mój syn bo pysk drze jak włącza wcale nie do rymu :evil_lol: Może spróbujecie z klasyczną?:cool3: Quote
olenka_f Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 maggiejan napisał(a):Może spróbujecie z klasyczną?:cool3: nie no pewnie wtedy i ja i syn pysk będziemy drzeć :evil_lol: Quote
maggiejan Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 To pozostaje już tylko Enrique Iglesias, coś mi sie zdaje że on was pogodzi.;) Quote
olenka_f Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 WY OSZUSTKI JEDNE :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: zostałam oszukana i już, najpierw zwaliłam to na chorobę węzłów ale teraz są dwie możliwości 1. obcięłyście i doszyłyście żeby była oną 2.czuje się źle w swojej skórze tak czy siak oszukałyście mnie :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: to Szyszek jest nie Szyszka :mad::mad::mad::mad: podnosi nogę do sikania :mad::mad::mad: szukałam znaków męskości nie znalazłam - obcięłyście :placz::placz::placz::placz: Quote
andzia69 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 olenka_f napisał(a):WY OSZUSTKI JEDNE :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: zostałam oszukana i już, najpierw zwaliłam to na chorobę węzłów ale teraz są dwie możliwości 1. obcięłyście i doszyłyście żeby była oną 2.czuje się źle w swojej skórze tak czy siak oszukałyście mnie :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: to Szyszek jest nie Szyszka :mad::mad::mad::mad: podnosi nogę do sikania :mad::mad::mad: szukałam znaków męskości nie znalazłam - obcięłyście :placz::placz::placz::placz: nic nie rozumiem:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
szajbus Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Nie przejmuj się ciotka, Moje suki tez tak szczają. Najpierw wylazły mi oczy ze zdziwienia jak tak robiła Balbina ( od początku). Teraz Zuzka z niej wzięła przykład i tez zadziera kulosa . Obie podlewają krzaczki, murki, płotki, kosze uliczne kosze na śmieci. Pewnie w poprzednim wcieleniu były facetami. Quote
Neris Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ANDZIU TO PROSTE... transwestytę jej wysłały!!!! Quote
andzia69 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Neris napisał(a):ANDZIU TO PROSTE... transwestytę jej wysłały!!!! a to źle????:evil_lol: tylko coś Olenka grzmiąco to napisala - a nie w żartach....dlategi nie rozumiem:cool3: Quote
Neris Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 A kto by się tego grzmienia bał... :cool3: Quote
ulvhedinn Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Spokojnie :evil_lol: to tylko testosteron :evil_lol: U nas tak pięknie po męsku lała Kasia-Misia. I za Chiny nie mogłam przetłumaczyć sąsiadowi, któremu obsikała koło od auta, że ona jest suczką... zawsze patrzył na nas podejrzliwie :evil_lol: Quote
Niewiasta_21 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Moje ( z tego samego schrou co Szyszka) dziewuszki tez tak sikają,to chyba jakas choroba dzidziczna :P Ale przez chwile myslałam ze dostane zawału jak Olenka to napisała. Quote
maggiejan Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Moja suczka (ś.p.) też jedną nóżkę podnosiła, a na drugiej przykucała - to dopiero było zabawne.:evil_lol: Quote
dariaopole Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 a mój Seven siusia jak dziewczynka:evil_lol:. Fakt ,że obecnie nie ma orzeszków ale od początku była z niego niezła lala. Quote
olenka_f Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 transwestyta :placz: moja Szyszunia :placz::placz: aaaaaaaaaaaaaa się boją, pipola obciachały i doszyły co nie co a teraz się boją - wyszło szydło z wora :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Neris Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Oleńko, poszukaj szwów, może tylko w inne miejsce przesunęły, taki lifting, może pociągniesz i wróci gdzie było? Quote
emilia2280 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 haaa, a to dobre! pierwsze slyszę! ale zawsze cos nowego hehe. Quote
szajbus Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Szyszka, a sikaj jak chcesz- na zdrowie hihihi Quote
szajbus Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Jak patrzę na nie to klucha stanęła mi w gardle Quote
oktawia6 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 olenka_f napisał(a): to Szyszek jest nie Szyszka :mad::mad::mad::mad: podnosi nogę do sikania :mad::mad::mad: szukałam znaków męskości nie znalazłam - obcięłyście :placz::placz::placz::placz: moja czasem też tak sika-wącha jeszcze dane miejsce przed i potem siuu-to znaczenie terenu-oznaka dominacji-na koniec jeszcze łapą szu szu, zostawia tym samym swój znak w danym miejscu "ja tu rządzę" :lol: Quote
olenka_f Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 znów mamy kroplówki, nerki nie pracują dobrze i mimo że ona taką ilość wody pije jest odwodniona dostaliśmy nowe leki i walczymy Quote
andzia69 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Olenka - w tym tygodniu powinno dojsc posłanko - daj znac jak dojdzie!;) Alter był bardzo długo nawadniany i płukany - musi to miec, zeby wypłukać całe paskudztwo z niej! Biedna Szyszka:shake: Quote
maggiejan Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Biedna Szyszunia...:-( Poza lekami, modlitwa podobno pomaga...Nie wiem czy to prawda, ale warto spróbować... Quote
Recommended Posts