Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wtedy to ona była bardzo smutna, kroplówki bolały, zastrzyki bolały :shake:
dziś wybierała sie ze mną do pracy i to był protest kiedy jej nie zabrałam, nie lubi rapu czy czegoś co słucha mój syn bo pysk drze jak włącza wcale nie do rymu :evil_lol:

Posted

WY OSZUSTKI JEDNE :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
zostałam oszukana i już, najpierw zwaliłam to na chorobę węzłów ale teraz są dwie możliwości
1. obcięłyście i doszyłyście żeby była oną
2.czuje się źle w swojej skórze
tak czy siak oszukałyście mnie :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
to Szyszek jest nie Szyszka :mad::mad::mad::mad: podnosi nogę do sikania :mad::mad::mad: szukałam znaków męskości nie znalazłam - obcięłyście :placz::placz::placz::placz:

Posted

olenka_f napisał(a):
WY OSZUSTKI JEDNE :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
zostałam oszukana i już, najpierw zwaliłam to na chorobę węzłów ale teraz są dwie możliwości
1. obcięłyście i doszyłyście żeby była oną
2.czuje się źle w swojej skórze
tak czy siak oszukałyście mnie :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
to Szyszek jest nie Szyszka :mad::mad::mad::mad: podnosi nogę do sikania :mad::mad::mad: szukałam znaków męskości nie znalazłam - obcięłyście :placz::placz::placz::placz:

nic nie rozumiem:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Nie przejmuj się ciotka, Moje suki tez tak szczają. Najpierw wylazły mi oczy ze zdziwienia jak tak robiła Balbina ( od początku). Teraz Zuzka z niej wzięła przykład i tez zadziera kulosa . Obie podlewają krzaczki, murki, płotki, kosze uliczne kosze na śmieci.
Pewnie w poprzednim wcieleniu były facetami.

Posted

Neris napisał(a):
ANDZIU TO PROSTE...
transwestytę jej wysłały!!!!

a to źle????:evil_lol:

tylko coś Olenka grzmiąco to napisala - a nie w żartach....dlategi nie rozumiem:cool3:

Posted

Spokojnie :evil_lol: to tylko testosteron :evil_lol:

U nas tak pięknie po męsku lała Kasia-Misia. I za Chiny nie mogłam przetłumaczyć sąsiadowi, któremu obsikała koło od auta, że ona jest suczką... zawsze patrzył na nas podejrzliwie :evil_lol:

Posted

transwestyta :placz: moja Szyszunia :placz::placz:
aaaaaaaaaaaaaa się boją, pipola obciachały i doszyły co nie co a teraz się boją - wyszło szydło z wora :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

olenka_f napisał(a):

moja czasem też tak sika-wącha jeszcze dane miejsce przed i potem siuu-to znaczenie terenu-oznaka dominacji-na koniec jeszcze łapą szu szu, zostawia tym samym swój znak w danym miejscu "ja tu rządzę" :lol:

Posted

Olenka - w tym tygodniu powinno dojsc posłanko - daj znac jak dojdzie!;)

Alter był bardzo długo nawadniany i płukany - musi to miec, zeby wypłukać całe paskudztwo z niej! Biedna Szyszka:shake: