Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maggiejan napisał(a):
Przy takich wydatkach jak na Szyszkę niestety trzeba szukać najtaniej...

wiem tylko ona wczoraj taka biedna była a ja sie zgadałam no i wyprosiłam , to taki mały grzeszek dla Szyszuni ode mnie

Posted

Krakvet to sklep internetowy,maja tam tez karme weterynaryjną,bo faktycznie w sklepach takiej karmy sie nie dostanie. A u weterynarzy jest niestety drozsza. My mamy juz w krakvecia rabat wiec tez mamy juz troszke taniej.U pani w Anglii puszki sa na nasze po 7 zł,wiec jesli sie pani zdecyduje to przysle cos dla Szyszuni :-)

Posted

14 kg worek, hmm...kiedys pani weterynarz powiedziała mi ze powinno to starczyc na ok 2 miesiace. No oszczednosc jest ok 50 zł. Moze przeznaczyc pieniadze z bazarków + osoby które chca sie dorzucic,tylko wtedy Olenka nie bedzie miała pieniedzy na leki ani na rybe.

Posted

"Witam
To świetnie :) puszeczki będą u Pani opiekującej się pieskiem już w przyszłym tygodniu. Dorzucam też kilka kilogramów suchej karmy na nerki. Pozdrawiam
Agnieszka" :-)

Karma narazie bedzie wiec mamy troche czasu zeby te pieniadze pozbierac na kolejny worek.