olenka_f Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 i nie ma wyroku 6 miesięcy zycia :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
maggiejan Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Dobrze, że z tymi zastrzykami koniec :multi:. A czy coś pomogły? Olenko, wrażliwe serduszko u Ciebie i ani troche nie wierzę w Twoją "porywczość". :shake: Quote
ewatonieja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 :placz::multi::multi::multi::multi: Szyszuniu Olenko :klacz: Quote
Niewiasta_21 Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Ja nauczke juz bede miała,o to Andzia sie nie martw. Ja wiem ze Olence moze nie byc łatwo i robie co moge zeby chociaz o strone finansową sie nie martwiła. W kazdej chwili,jesli nie podoła moze powiedziec " Szukajcie Szyszce innego domu" i ja to zrozumiem. Wiec przestanmy sie posądzac i cieszmy sie ze Szyszka ma swoją przystan i bedzie sie mogła nią cieszyc jeszcze przez długi czas,bo o to przeciez chodziło. Quote
Niewiasta_21 Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 A teraz pytanie do Olenki: Prosze,zapytaj sie weta jaka zakupic Szyszce karme lecznicza,czy na nerki? Czy na wątrobe? Bo juz sama niewiem. Czy moze jesc te karmy na przemian,to wtedy zamówie to i to,czy moze one sie wykluczają? Quote
olenka_f Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 maggiejan napisał(a):Dobrze, że z tymi zastrzykami koniec :multi:. A czy coś pomogły? Olenko, wrażliwe serduszko u Ciebie i ani troche nie wierzę w Twoją "porywczość". :shake: to jest tak : jak mnie ktoś doprowadzi do furii to ma na imię Mistrz a na drugie Samobójca :evil_lol: ja walnąć potrafię serio pomogły zmniejszył się mocznik mam badania ale na takiej karteczce komputerowej i tych bohomazów nie przepiszę i już:flaming::flaming:, mamy być w poniedziałek poproszę o rozpiskę dla ludzi a nie lekarzy i wtedy przepiszę to porównamy bo teraz wgapiam sie w to szukam choć znaczku takiego samego i wielkie g.... Quote
olenka_f Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Niewiasta_21 napisał(a):A teraz pytanie do Olenki: Prosze,zapytaj sie weta jaka zakupic Szyszce karme lecznicza,czy na nerki? Czy na wątrobe? Bo juz sama niewiem. Czy moze jesc te karmy na przemian,to wtedy zamówie to i to,czy moze one sie wykluczają? karma na nerki ale................... tak sobie myślimy i dumamy że może zostawić ją na tych rybkach, puszki są tak drogie że to aż głowa boli a Szyszce potrzebny będzie kubraczek bo marznie i moze za te pieniądze to byście jej kupiły suchy na nerki taki mały bo jej 0,5kg na tydzień nocy wystarczy bo tylko go skubie jeszcze jedno wydaje mi się że Szyszka jest przygłucha sprawdze to ale przydałaby się jej smycz rozciągana i bardzo długa, jakieś miękkie duże i ciepłe legowisko bo Szyszka śpi wyciągnięta i tak jak Maciek schowa fotel to ona tam nie mieści się i może na to wydajcie bo raz że mi dość ciężko latać po sklepach a dwa to chyba wyniesie taniej niż te puszki, kupiłam jej obróżkę bo wybaczcie ale w tej niebieskiej to nie tego ...:eviltong: Quote
andzia69 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Olenko - podaj mi na pw adres - wyślę jej legowisko;) choc tyle mogę dla niej zrobic - wybaczcie, że wiecej nie dam rady,ale mamy bullkow potrzebujących sporo, a i w Kielcach jest na co pieniądze wydawac:oops: Quote
Niewiasta_21 Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 To moze zamówic kubraczek u taks z bazarku na dogomanii? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84331 Ma tez piekne legowiska. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103839 Długa smyczka rozciągana,oki. Quote
olenka_f Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 kubraczek nie musi być ortalionowy bo ona chodzi bardzo spokojnie nie tarza się tylko drepta może taki jakiś polarowy ciepły i pewnie tańszy a wymiary podam jutro - tylko nie niebieski :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
maggiejan Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Chyba Szyszce w niebieskim bardzo niedotwarzy...? Niedomordki...?:roll: Quote
Niewiasta_21 Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Ale w ortalionowym nie zmoknie. Niema niebieskiego wiec nie martw sie :-) Czekam wiec na wymiary takie jak sa pokazane na watku który podesłałam wyzej. Quote
olenka_f Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 nie bo mi ta jej obróżka tak sie strasznie nie podobała że jak tylko mogłam wyrwać sie poszłam i kupiłam nową ( człowiek głupi nie co ma kolor za znaczenie ) Quote
hanka456 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Oleńko a jaki kolor obrózki i jaki kolor kubraczka do tego by dobrać? Quote
andzia69 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ona jest czarna (no moze prawie) wiec myslę, ze najlepszy jest kontrastowy kolorek - czerwony???? Quote
emilia2280 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 nie klóccie sié dziewczyny- wiadomo ze kazdy ma tylko dobro suni na sercu i to jest nasz wspolny cel. olenka - cudowne wiesci.Pamiétaj, nie jestescie same. pisz tylko od razu czego i ile potrzeba. Quote
olenka_f Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 nie pomierzyłam bo ona spała a potem to zamieszanie całe i nie wyszło dziś Szyszka czuje się dużo lepiej ale widac że ona chce być z nami, nie lubi kiedy ją zostawiam samą , smutasi sie jak ide do pracy musze ja bardzo pilnować na spacerku bo kradnie jedzenie gdzie sie da a wiadomo co może znaleźć na dworzu:shake: Szyszka obroże ma czarna w pionowe pomarańczowe paski i jest na zatrzask a nie na sprzączkę sensacji żołądkowych nie ma , ładnie zjadła suchy w nocy a tak reszta po staremu mam fakturę z wet ale jakoś na poczte dotrzeć nie moge jutro postaram sie wysłać Quote
maggiejan Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Z Szyszunią lepiej...:multi:. Oby ten stan trwał jak najdłużej. A obróżka bardzo oryginalna.:cool3: Quote
Niewiasta_21 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Haniu,ty umiesz wstawiac buźki :-) Jestem pod wrazeniem :-) Jak sie miewa Szycha? Zrobiłam zamówienie na karme suchą + 4 puszki dla nerkowców royala. Quote
katya Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Treść wiadomości: Witam Chciałabym poprosić o nazwę karmy jaka potrzebna jest dla Szyszki lub skład karmy. Postaram się załatwić kilka worków dla niej jeśli się uda (mam czasami okazję załatwić karmę nie tylko specjalistyczną dla różnych schronisk - wam też chciałabym pomóc). Proszę też o adres wysyłki i wiadomość jak się miewa sunia :) Pozdrawiam Agnieszka Quote
Niewiasta_21 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Dzieki Kasiu,juz napisałam. Quote
Czesio26 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 stare zdjecia, jeszcze z czasów kroplówek i zastrzyków Quote
Czesio26 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ta czarna chusta którą ma na łapce to zabezpieczenie wenflona bo ona je trzy wyciągnęła sobie a nie wszędzie była w kołnierzu Quote
emilia2280 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 :bluepaw:jakie wdziéczne oczka ma suczunia Quote
Recommended Posts