Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nauczke juz bede miała,o to Andzia sie nie martw. Ja wiem ze Olence moze nie byc łatwo i robie co moge zeby chociaz o strone finansową sie nie martwiła. W kazdej chwili,jesli nie podoła moze powiedziec " Szukajcie Szyszce innego domu" i ja to zrozumiem. Wiec przestanmy sie posądzac i cieszmy sie ze Szyszka ma swoją przystan i bedzie sie mogła nią cieszyc jeszcze przez długi czas,bo o to przeciez chodziło.

Posted

A teraz pytanie do Olenki:
Prosze,zapytaj sie weta jaka zakupic Szyszce karme lecznicza,czy na nerki? Czy na wątrobe? Bo juz sama niewiem. Czy moze jesc te karmy na przemian,to wtedy zamówie to i to,czy moze one sie wykluczają?

Posted

maggiejan napisał(a):
Dobrze, że z tymi zastrzykami koniec :multi:. A czy coś pomogły?
Olenko, wrażliwe serduszko u Ciebie i ani troche nie wierzę w Twoją "porywczość". :shake:

to jest tak : jak mnie ktoś doprowadzi do furii to ma na imię Mistrz a na drugie Samobójca :evil_lol: ja walnąć potrafię serio

pomogły zmniejszył się mocznik mam badania ale na takiej karteczce komputerowej i tych bohomazów nie przepiszę i już:flaming::flaming:, mamy być w poniedziałek poproszę o rozpiskę dla ludzi a nie lekarzy i wtedy przepiszę to porównamy bo teraz wgapiam sie w to szukam choć znaczku takiego samego i wielkie g....

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
A teraz pytanie do Olenki:
Prosze,zapytaj sie weta jaka zakupic Szyszce karme lecznicza,czy na nerki? Czy na wątrobe? Bo juz sama niewiem. Czy moze jesc te karmy na przemian,to wtedy zamówie to i to,czy moze one sie wykluczają?

karma na nerki ale................... tak sobie myślimy i dumamy że może zostawić ją na tych rybkach, puszki są tak drogie że to aż głowa boli a Szyszce potrzebny będzie kubraczek bo marznie i moze za te pieniądze to byście jej kupiły
suchy na nerki taki mały bo jej 0,5kg na tydzień nocy wystarczy bo tylko go skubie
jeszcze jedno wydaje mi się że Szyszka jest przygłucha sprawdze to ale przydałaby się jej smycz rozciągana i bardzo długa, jakieś miękkie duże i ciepłe legowisko bo Szyszka śpi wyciągnięta i tak jak Maciek schowa fotel to ona tam nie mieści się i może na to wydajcie bo raz że mi dość ciężko latać po sklepach a dwa to chyba wyniesie taniej niż te puszki, kupiłam jej obróżkę bo wybaczcie ale w tej niebieskiej to nie tego ...:eviltong:

Posted

Olenko - podaj mi na pw adres - wyślę jej legowisko;) choc tyle mogę dla niej zrobic - wybaczcie, że wiecej nie dam rady,ale mamy bullkow potrzebujących sporo, a i w Kielcach jest na co pieniądze wydawac:oops:

Posted

kubraczek nie musi być ortalionowy bo ona chodzi bardzo spokojnie nie tarza się tylko drepta może taki jakiś polarowy ciepły i pewnie tańszy a wymiary podam jutro - tylko nie niebieski :modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

nie klóccie sié dziewczyny- wiadomo ze kazdy ma tylko dobro suni na sercu i to jest nasz wspolny cel.
olenka - cudowne wiesci.Pamiétaj, nie jestescie same. pisz tylko od razu czego i ile potrzeba.

Posted

nie pomierzyłam bo ona spała a potem to zamieszanie całe i nie wyszło
dziś Szyszka czuje się dużo lepiej ale widac że ona chce być z nami, nie lubi kiedy ją zostawiam samą , smutasi sie jak ide do pracy
musze ja bardzo pilnować na spacerku bo kradnie jedzenie gdzie sie da a wiadomo co może znaleźć na dworzu:shake:
Szyszka obroże ma czarna w pionowe pomarańczowe paski i jest na zatrzask a nie na sprzączkę
sensacji żołądkowych nie ma , ładnie zjadła suchy w nocy a tak reszta po staremu
mam fakturę z wet ale jakoś na poczte dotrzeć nie moge jutro postaram sie wysłać

Posted

Treść wiadomości:
Witam
Chciałabym poprosić o nazwę karmy jaka potrzebna jest dla Szyszki lub skład karmy. Postaram się załatwić kilka worków dla niej jeśli się uda (mam czasami okazję załatwić karmę nie tylko specjalistyczną dla różnych schronisk - wam też chciałabym pomóc). Proszę też o adres wysyłki i wiadomość jak się miewa sunia :)
Pozdrawiam
Agnieszka