Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ma górkę bo kroplówka widocznie poszła obok. Nie martw się to się wchłonie, pomasuj jej łapkę. Jak piszesz, ze wenflon był zwiniesy w S to najwyraźniej poszło obok. Jak masz altacet to zrób jej oklad, mozesz zrobic jej tez z rozcieńczonego octu. takie sposoby babuni. Każdy kto był w szpitalu i miał kroplówki ma pewnie takie doswiadczenia.

Posted

Olenko, odpocznij sobie...Posiedź w ciszy, albo słuchaj czegoś przyjemnego, pomyśl przez chwilę tylko o miłych rzeczach...(radziłabym Ci Enrique Iglesiasa, ale kwestia gustu)...Jak się wyłączysz na pół godzinki z tego kieratu to poczujesz sie jak nowo narodzona i bedziesz miała więcej siły żeby walczyć o te choruszki...

Posted

dostałyśmy kroplówkę weszła cała, miałam 2 puszki rojal dla nerkowców zjadła je i chce jeszcze tzn wczoraj jedna i dziś jedna (15zł szt) :crazyeye: i nie ma biegunki ale podałam samą puszkę bez ryżu po ryżu nawet z rybą jest źle

Posted

To super ze Szyszka je puszki i nic jej po nich nie jest. Ona puszki uwielbia. W takim razie poprosze paniąktóra chce zakupic karme dla Szyszki zeby kupiła puszki dla nerkowców,bo u niej w Londynie jest taniej.

Posted

jak mi zaproponowała cene za karme rojal coś - dla alergików to w tym krak... w takiej wielkiej cenie nie znalazłam oczywiście pomyliłam nazwy ale patrzyłam w alergikach i nic aż tyle nie kosztowało
a Baskiemu nie potrzeba takiej karmy takie głupie gadanie skoro ma alergię pokarmową jak je kurczaka to jest dobrze i on to lubi a te chrupki to chyba za kare