Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spacerowaliśmy trochę po mieście , co prawda nie w pochodzie:evil_lol: , ale jednak dwie godziny , korzystając ,że miasto puste , a samochód zepsuty:diabloti: , więc do lasku nie bardzo , ale od czego są parki..
Tramwaje, autobusy to potwory , każdy Rudolf to wam powie...
Ale ogólnie egzamin ze spaceru zdany na piątkę:loveu:
A wieczorem to już psy były tak głodne, że nawet zjadły różne gotowane warzywa co to złośliwa ciotka dała im z mięskiem, np. seler, brokuły ,marchewka, pietruszka, kalafior...i miski były wylizane do dna:lol:

Posted

Piękny Rudolfino :loveu:
Jak tak patrzę na zdjęcie Ciotki i psiaków na torowisku , to przypomina mi się film " Nie lubię poniedziałków ":evil_lol:
Tam pan wracał do domu nad ranem po szynach tramwajowych , prowadzony przez pręt włozony w szynę . A tu psiaki prowadzą Ciotkę po torach :diabloti:

Posted

UFF , trzeba mieć szczęście aby dogo dobrze pracowało

Oto szczęśliwy (mam nadzieję) pies

Wody to Rudolf raczej nie lubi , a może nie zna , a w wodzie Figa , która pływa jak torpeda

A tu zapoznajemy się z jednym fajnym szczeniaczkiem , któremu pani założyła czerwoną kokardkę "od uroku" , bo faktycznie nie było osoby ,która się nim nie zachwyciła

Posted

Jeszcze troszkę , tym razem Rudolf nie w konwaliach ( nie zalazłam;)), ale za to w koniczynie i to cztero i pięciolistnej , naprawdę , takie mutanty " na szczęście " tam rosły , więc teraz powinnam już mieć tylko same pasma sukcesu do końca życia:evil_lol:

A to moje ulubione , choć Rudolf prawie cały w trawie ,ale dopiero co ganiał jak szalony

Posted

A to niedobry Rudolf , który wygląda na słodziaka, dzisiaj na spacerze wytarzał się w szczątkach już mocno rozkładającego sie ptaka i ponieważ zapach był zabójczy:ekmm::ekmm::ekmm: piesio został ku swojemu niezadowoleniu wykąpany:cool3:

i właśnie muszę po raz enty zakupić frontline, ale rozważam jednak obróżkę p/pasożytom , nie mam doświadczenia , nie wiem czy jest skuteczna?

Proszę jaki jestem niewinny :saint1:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Niedobra Ciotka . Zabiła zapaszek cudownych perfum :evil_lol:Zdjęcia cudowne . Tez chce taką zmutowaną koniczynkę na szczęcie :lol:

Ciociu Bianko wyślę dla Ciebie przy najbliższej okazji :lol:

Posted

chciałam wstawić zdjęcia Rudolfa wieczorem " na dobranoc", ale teraz nie znam dnia ani godziny na dogo , nie wiem dziewczyny jak to robicie ,że nie macie problemów

tak więc porannowieczorne fotki:cool3:

jest bardzo słodki :lol: