figa33 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 tak , dużo ludzi składało podpisy , świetne miejsce na takie akcje:lol: Quote
LittleMy Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 poprawka, mamy grubo ponad tysiac podpisow , a nie kilkaset :) Quote
Hanah Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 ale rewelka. Rudolf jest the beściak , a figa fruwajec:loveu::loveu::loveu: Quote
Hanah Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 moje tez dostały wiosennego powera:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
figa33 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 szaleństw ciąg dalszy:cool3: bardzo się rozbrykałem wieczorkiem nowe łóżeczko ... hmmm , jeszcze nie wiem czy fajnie będzie w nim spać:lol: Quote
BIANKA1 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Fajne łóżeczko , ale też da się zjeść :evil_lol: Quote
figa33 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Spacerowaliśmy trochę po mieście , co prawda nie w pochodzie:evil_lol: , ale jednak dwie godziny , korzystając ,że miasto puste , a samochód zepsuty:diabloti: , więc do lasku nie bardzo , ale od czego są parki.. Tramwaje, autobusy to potwory , każdy Rudolf to wam powie... Ale ogólnie egzamin ze spaceru zdany na piątkę:loveu: A wieczorem to już psy były tak głodne, że nawet zjadły różne gotowane warzywa co to złośliwa ciotka dała im z mięskiem, np. seler, brokuły ,marchewka, pietruszka, kalafior...i miski były wylizane do dna:lol: Quote
Hanah Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 ale rudolf ma szczęście. Figa bierzesz nastepnego psiaka na tymczas? abo opiekę pokastracyjną?;) Quote
figa33 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Trzeci psiak?:cool3: ojej... nie mogłam odmówić sobie pokazania Wam Rudolfa w mniszkach Quote
BIANKA1 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Piękny Rudolfino :loveu: Jak tak patrzę na zdjęcie Ciotki i psiaków na torowisku , to przypomina mi się film " Nie lubię poniedziałków ":evil_lol: Tam pan wracał do domu nad ranem po szynach tramwajowych , prowadzony przez pręt włozony w szynę . A tu psiaki prowadzą Ciotkę po torach :diabloti: Quote
figa33 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Bianko super skojarzenie:loveu: Bardzo lubię ten film:lol: Quote
figa33 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Dogo działa jak chce , i trzeba łapać okazję do napisania:mad: a i tak wcina mi posty... Quote
figa33 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 A ja Wam Rudolfa tylko w kwiatkach i w kwiatkach , tym razem w stokrotkach , łobuz jeden :cool3: Quote
BIANKA1 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 A ja chcę zdjęcie Rudzika w konwaliach :roll::evil_lol: Teraz akurat sezon :lol: Quote
agata-air Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 aj tak figa tak nie wolno!! ja znowu płaczę ;( z radości oczywiście. ten wątek to takie moje valium Quote
figa33 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Kochane dziewczyny , ani wstawić zdjęć , ani nawet wejść na dogo nie mogę , krew już mnie zalewa! Ucałowania od rudego noska. Quote
figa33 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 UFF , trzeba mieć szczęście aby dogo dobrze pracowało Oto szczęśliwy (mam nadzieję) pies Wody to Rudolf raczej nie lubi , a może nie zna , a w wodzie Figa , która pływa jak torpeda A tu zapoznajemy się z jednym fajnym szczeniaczkiem , któremu pani założyła czerwoną kokardkę "od uroku" , bo faktycznie nie było osoby ,która się nim nie zachwyciła Quote
figa33 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Jeszcze troszkę , tym razem Rudolf nie w konwaliach ( nie zalazłam;)), ale za to w koniczynie i to cztero i pięciolistnej , naprawdę , takie mutanty " na szczęście " tam rosły , więc teraz powinnam już mieć tylko same pasma sukcesu do końca życia:evil_lol: A to moje ulubione , choć Rudolf prawie cały w trawie ,ale dopiero co ganiał jak szalony Quote
figa33 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 A to niedobry Rudolf , który wygląda na słodziaka, dzisiaj na spacerze wytarzał się w szczątkach już mocno rozkładającego sie ptaka i ponieważ zapach był zabójczy:ekmm::ekmm::ekmm: piesio został ku swojemu niezadowoleniu wykąpany:cool3: i właśnie muszę po raz enty zakupić frontline, ale rozważam jednak obróżkę p/pasożytom , nie mam doświadczenia , nie wiem czy jest skuteczna? Proszę jaki jestem niewinny :saint1: Quote
BIANKA1 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Niedobra Ciotka . Zabiła zapaszek cudownych perfum :evil_lol:Zdjęcia cudowne . Tez chce taką zmutowaną koniczynkę na szczęcie :lol: Quote
figa33 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 BIANKA1 napisał(a):Niedobra Ciotka . Zabiła zapaszek cudownych perfum :evil_lol:Zdjęcia cudowne . Tez chce taką zmutowaną koniczynkę na szczęcie :lol: Ciociu Bianko wyślę dla Ciebie przy najbliższej okazji :lol: Quote
figa33 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 chciałam wstawić zdjęcia Rudolfa wieczorem " na dobranoc", ale teraz nie znam dnia ani godziny na dogo , nie wiem dziewczyny jak to robicie ,że nie macie problemów tak więc porannowieczorne fotki:cool3: jest bardzo słodki :lol: Quote
Recommended Posts