figa33 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 BIANKA1 napisał(a):Wielkie czarne ? To musiał być niedzwiedz :crazyeye: pewna byłam ,że to zombi prawie:evil_lol: , skubaniec jeden tak mnie dziabnął ale Rudolf naprawdę bohater , na moje wrzaski przyleciał mnie ratować, a Figa wolała wąchać kwiatki , ciekawsze:cool3: Quote
figa33 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ech tak , z sentymentu , wakacyjnie ..... może uda się nam pojechać jeszcze na parę dni , psy by miały radochę , bo potem to już zima i zima ..... Quote
BIANKA1 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 figa33 napisał(a):Ech tak , z sentymentu , wakacyjnie ..... może uda się nam pojechać jeszcze na parę dni , psy by miały radochę , bo potem to już zima i zima ..... Nie przesadzaj z ta zimą . Ja chce tu jeszcze posiedziec troszkę:cool3: Quote
LittleMy Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 widząc, jak sie super bawia to mysle, ze i zima w sniegu tez beda szalaly :) Quote
figa33 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Noo zima fajna jest , ale dłuuuga:evil_lol: Z tą zabawą ich bywa różnie, patyk tak , Figa uwielbia , a im większy tym lepszy , Rudolf to woli jej po prostu zabierać. A jak wrzuci się im do wody to Rudolf woli poczekać aż Figa popłynie i na brzegu jej zabiera:cool3:. Taki spryciarz. Quote
figa33 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 a co tam , pomęczę was zdjęciami :cool3: dzisiejsze czesanko Nie ma to jak woda z kałuży... Chcieliśmy zjeść ta panią , ale się nie dała:cool3: Grzeczne pieski udało się ustawić:lol: Mała szelma :cool3: , jak on będzie takim już bardziej statecznym psem za parę lat , to uważam ,że będzie chodzącą mądrością , a co tam , pochwalę się:cool1: Quote
BIANKA1 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Piękne , szczęśliwe psy . One sa tak podobne do siebie , ze wygladaja jak rodzeństwo . :lol: Może chcesz Frytkę ?:cool3: To ta sama rasa , tylko inne umaszczenie .:evil_lol: Quote
figa33 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 zauważyłam ,że Frycia coś w typie Figowatym...:lol: , pewnikiem to jakaś rasa ... , hodowlę by jakąś założyć, pieniądze zarobić , a nie tak ... ;) a że są podobni to siebie to fakt na początku jak sąsiedzi jeszcze się nie zorientowali ,że mamy dwa psy to widziałam ich zdziwienie - ki licho ,ten sam pies czy nie ?:hmmmm: Quote
figa33 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 I po trudach sobotnio-niedzielnych , po bardzo pracowitych dniach ,wąchaniach kwiatków i trawki , po gryzieniu patyków i pływaniu w stawie, ganianiu po łąkach i innych równie wyczerpujących zajęciach zasłużony odpoczynek:sleep2: Quote
figa33 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 a proszę bardzo , kolacja... Dwie minuty potem... Trzeba skończyć miskę Figi I to wszystko w ciągu 4 minut ...:roll: Quote
LittleMy Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 oh jaki Rudolfik jest mieciutki ! jakbyscie go w zmiekczaczu jakims prali :p a jaki okraglutki :lol: Quote
figa33 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 nooo:oops:, sierść ma teraz fajną , ale wczoraj musiałam go wykąpać , bo postanowił wytytłać się w gówienku:mad: , niemalże cała szyja i połowa głowy i nie było rady , pod prysznic i ciotka LittleMy pomyślałaby ,że tu jakiegoś śmierdziuszka jej przyprowadzono :cool3: okrąglutki to prawda....:oops: , 6 kg ważył jak do nas przyszedł , wet powiedział 3 kg niedowagi , no i przesadziłam , zapominam ,że to kastrat i jeszcze o wilczym apetycie , choć i tak jest postęp , bo już nie wyjada odpadków na podwórku ( no przynajmniej nie tak bardzo:cool3:) Quote
LittleMy Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ile by nie wazyl to jest sliczny :loveu: Quote
BIANKA1 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Che ktoś persa ? Bo jest 30 na zbyciu :roll: Quote
figa33 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 czytałam o tych persach, 30... ,jakiś wysyp tych nieszczęść, mam wrażenie ,że jak jedną dziurę się załata , to następnych dziesięć powstaje:shake: ja bardzo bym chciała kota JAKIEGOKOLWIEK , ale Figa ... pytam znajomych czy nie chcą ,o jamniki też pytam ... Quote
BIANKA1 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ja wezmę jednego na stałe . Moze TZ nie zauwazy :evil_lol: ULV ma mi przetrzymać , ona bierze 2 na tymczas . U ULV tragedia finansowa :shake: Ma ogromny dług w lecznicy , stado tymczasów i nawet na rachunki nie ma . :-( Quote
figa33 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Postaram się pomóc , podaj mi na pw co i jak ( nr konta ) Quote
BIANKA1 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 figa33 napisał(a):Postaram się pomóc , podaj mi na pw co i jak ( nr konta )Dzięki :loveu: Ja jej pomagam jak moge , za to Magda mi czasami podeśle jakiegos tymczasa :evil_lol: Wypłoszka też mi przytargała w środku nocy :cool3: Quote
figa33 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Właśnie Bianko , nic nie piszesz o Wypłoszku:placz: , masz go ze sobą na wywczasach? Quote
BIANKA1 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 figa33 napisał(a):Właśnie Bianko , nic nie piszesz o Wypłoszku:placz: , masz go ze sobą na wywczasach? Nie . Koty zostały w domu . Dogladaja ich córki i syn . Maja sie dobrze . Wypłoszek skaleczył łapkę i syn narobił rabanu . Córka zabrała go do weta , ale to była mała ranka . Nic mu nie było . On juz tak ma , ze zawsze cos sobie zrobi . Straszna z niego sierota :evil_lol: Ja juz za tydzień wracam do domu . Dość nam wygwizdowa :cool3: Quote
figa33 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Kochany Wypłoszek :loveu: , a malizna taka była. Quote
Recommended Posts