Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Wielkie czarne ? To musiał być niedzwiedz :crazyeye:

pewna byłam ,że to zombi prawie:evil_lol: , skubaniec jeden tak mnie dziabnął

ale Rudolf naprawdę bohater , na moje wrzaski przyleciał mnie ratować, a Figa wolała wąchać kwiatki , ciekawsze:cool3:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

figa33 napisał(a):
Ech tak , z sentymentu , wakacyjnie .....

może uda się nam pojechać jeszcze na parę dni , psy by miały radochę , bo potem to już zima i zima .....

Nie przesadzaj z ta zimą . Ja chce tu jeszcze posiedziec troszkę:cool3:

Posted

Noo zima fajna jest , ale dłuuuga:evil_lol:

Z tą zabawą ich bywa różnie, patyk tak , Figa uwielbia , a im większy tym lepszy , Rudolf to woli jej po prostu zabierać. A jak wrzuci się im do wody to Rudolf woli poczekać aż Figa popłynie i na brzegu jej zabiera:cool3:. Taki spryciarz.

Posted

a co tam , pomęczę was zdjęciami :cool3:

dzisiejsze czesanko

Nie ma to jak woda z kałuży...

Chcieliśmy zjeść ta panią , ale się nie dała:cool3:

Grzeczne pieski udało się ustawić:lol:

Mała szelma :cool3: , jak on będzie takim już bardziej statecznym psem za parę lat , to uważam ,że będzie chodzącą mądrością , a co tam , pochwalę się:cool1:

Posted

Piękne , szczęśliwe psy . One sa tak podobne do siebie , ze wygladaja jak rodzeństwo . :lol: Może chcesz Frytkę ?:cool3: To ta sama rasa , tylko inne umaszczenie .:evil_lol:

Posted

zauważyłam ,że Frycia coś w typie Figowatym...:lol: , pewnikiem to jakaś rasa ... , hodowlę by jakąś założyć, pieniądze zarobić , a nie tak ... ;)

a że są podobni to siebie to fakt
na początku jak sąsiedzi jeszcze się nie zorientowali ,że mamy dwa psy to widziałam ich zdziwienie - ki licho ,ten sam pies czy nie ?:hmmmm:

Posted

I po trudach sobotnio-niedzielnych , po bardzo pracowitych dniach ,wąchaniach kwiatków i trawki , po gryzieniu patyków i pływaniu w stawie,
ganianiu po łąkach i innych równie wyczerpujących zajęciach
zasłużony odpoczynek:sleep2:

Posted

nooo:oops:, sierść ma teraz fajną , ale wczoraj musiałam go wykąpać , bo postanowił wytytłać się w gówienku:mad: , niemalże cała szyja i połowa głowy i nie było rady , pod prysznic i ciotka LittleMy pomyślałaby ,że tu jakiegoś śmierdziuszka jej przyprowadzono :cool3:

okrąglutki to prawda....:oops: , 6 kg ważył jak do nas przyszedł , wet powiedział 3 kg niedowagi , no i przesadziłam , zapominam ,że to kastrat i jeszcze o wilczym apetycie , choć i tak jest postęp , bo już nie wyjada odpadków na podwórku ( no przynajmniej nie tak bardzo:cool3:)

Posted

czytałam o tych persach, 30... ,jakiś wysyp tych nieszczęść, mam wrażenie ,że jak jedną dziurę się załata , to następnych dziesięć powstaje:shake:

ja bardzo bym chciała kota JAKIEGOKOLWIEK , ale Figa ...
pytam znajomych czy nie chcą ,o jamniki też pytam ...

Posted

Ja wezmę jednego na stałe . Moze TZ nie zauwazy :evil_lol: ULV ma mi przetrzymać , ona bierze 2 na tymczas . U ULV tragedia finansowa :shake: Ma ogromny dług w lecznicy , stado tymczasów i nawet na rachunki nie ma . :-(

Posted

figa33 napisał(a):
Postaram się pomóc , podaj mi na pw co i jak ( nr konta )
Dzięki :loveu: Ja jej pomagam jak moge , za to Magda mi czasami podeśle jakiegos tymczasa :evil_lol: Wypłoszka też mi przytargała w środku nocy :cool3:

Posted

figa33 napisał(a):
Właśnie Bianko , nic nie piszesz o Wypłoszku:placz: , masz go ze sobą na wywczasach?

Nie . Koty zostały w domu . Dogladaja ich córki i syn . Maja sie dobrze . Wypłoszek skaleczył łapkę i syn narobił rabanu . Córka zabrała go do weta , ale to była mała ranka . Nic mu nie było . On juz tak ma , ze zawsze cos sobie zrobi . Straszna z niego sierota :evil_lol: Ja juz za tydzień wracam do domu . Dość nam wygwizdowa :cool3: