Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten obrzydliwy pies, Rudolf , napędził mi takiego stracha dziś ,że o mało nie dostałam zawału :mad:
Na koniec spaceru w lesie postanowił sobie gdzieś pójść , i szukaliśmy go jedynie godzinę.
Wypłoszyłam chyba wszystkie ptaki i zające , tak się darłam..
Potem to już płakałam, widziałam go wszędzie , rozszarpanego przez psy , w rowie przejechanego przez samochód.
A on , ten rudzielec jeden spokojnie wylazł zza górki..:mad:
Chciałam go stłuc na kwaśne jabłko , ale nie mogłam ,przecież wrócił...:multi:

Posted

no Rudolff...

moje szczenieta ostatnio też wywinely mi numer. wypościła je na działkę wychodzę po 3 minutach a ich ani śladu, wszystko pozamykane, siatka wszędzie zabezpieczona a glutków nie ma...

a glutki weszły sobie poprostu pod plastikową doniczkę :evil_lol:
a ja już że ktos porwał, że sobie nie wybaczę, ile ja to miałam złych myśli...

Posted

tak, a dzisiaj super , postęp , w lesie psy na smyczy , trudno , las duży , nie zaryzykuję , a Rudolf anioł .:lol:
Potem normalnie , bez smyczy , reakcja na komendy super. Czyli dwa kroczki do przodu , jeden do tyłu.

Posted

Moje tez czasem znikają . Ile nerwów mnie to kosztuje :mad: Szczeniaki z Zamościa nawialy mi mimo zabezpieczeń . Mało zawału nie dostałam . Zwierzaki juz tak mają . Nie da się wszystkiego przewidzieć :roll:

Posted

nooo...:shake:
skończyło się tak ,że Rudolf przeniósł się do łazienki ( to dla niego ostatnia deska ratunku ), nawet parówką nie mogłam go wywabić.. , jedzenie zawsze na niego działa.
No to usiadłam razem z nim , potem przyszła Figa , i tak siedzieliśmy w łazience we trójkę:evil_lol:.

Posted

[quote name='agata-air']a ja zrobię offa (ale małego bo w końcu w każdym wątku chodzi o ochronę, ratowanie i dobro zwierząt....)

Proszę o wejście na wątek i bojkot jednego z najgorszych katów zwierząt w histori Polski, Stephena który właśnie miał czeloność pojawić się na dogomani
http://www.dogomania.pl/forum/showth...=75654&page=41 (post 407)
ten gość to psychol :angryy:, najgorszy koszmar :angryy:

Posted

u mnie jak jest burza to psy zgodnie leza pod koldra, dla mnie juz duzo miejsca nie ma, bo leza twardo jak kamien i nic ich nie rusza:p

a czytalam,ze duzo psow ciagnie do lazienki, a niektore nawet wskakuja do umywalek :-o tak bylo napisane w "Psie, ktory kochal zbyt mocno"

Posted

no moje na szczęście nie wskakują jeszcze do umywalek:evil_lol: , ale odkąd Rudolf szuka schronienia w łazience to Figa zaczyna mu towarzyszyć , co mnie poniekąd cieszy
a przez te deszcze i burze to jakoś tak smętnie się robi i koniec lata chyba , szkoda

Posted

A tu chciałam wam pokazać takie superaśne drzewo z długimi igłami , chyba sosna jakaś
Rudolf model

A wtedy mnie coś w stopę użarło :diabloti:, takie wielkie czarne , Rudolf przybiegł mi na ratunek , kochany mój misio:loveu:, bałam się ,ze i jego użre, stopa mi spuchła jak bania i tak się skończył fajny spacer