agata-air Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 a ja zrobię offa i poprosze o pomoc dla 2 miesięcznej suni która potrzebuje DS/DT oraz pomocy w sfinansowaniu operacji:oops: http://www.dogomania.pl/forum/showth...0#post10654510 Quote
figa33 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ten obrzydliwy pies, Rudolf , napędził mi takiego stracha dziś ,że o mało nie dostałam zawału :mad: Na koniec spaceru w lesie postanowił sobie gdzieś pójść , i szukaliśmy go jedynie godzinę. Wypłoszyłam chyba wszystkie ptaki i zające , tak się darłam.. Potem to już płakałam, widziałam go wszędzie , rozszarpanego przez psy , w rowie przejechanego przez samochód. A on , ten rudzielec jeden spokojnie wylazł zza górki..:mad: Chciałam go stłuc na kwaśne jabłko , ale nie mogłam ,przecież wrócił...:multi: Quote
agata-air Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 no Rudolff... moje szczenieta ostatnio też wywinely mi numer. wypościła je na działkę wychodzę po 3 minutach a ich ani śladu, wszystko pozamykane, siatka wszędzie zabezpieczona a glutków nie ma... a glutki weszły sobie poprostu pod plastikową doniczkę :evil_lol: a ja już że ktos porwał, że sobie nie wybaczę, ile ja to miałam złych myśli... Quote
figa33 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 tak, a dzisiaj super , postęp , w lesie psy na smyczy , trudno , las duży , nie zaryzykuję , a Rudolf anioł .:lol: Potem normalnie , bez smyczy , reakcja na komendy super. Czyli dwa kroczki do przodu , jeden do tyłu. Quote
BIANKA1 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Moje tez czasem znikają . Ile nerwów mnie to kosztuje :mad: Szczeniaki z Zamościa nawialy mi mimo zabezpieczeń . Mało zawału nie dostałam . Zwierzaki juz tak mają . Nie da się wszystkiego przewidzieć :roll: Quote
figa33 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Socjalizujemy się. Dzisiaj było bardzo dobrze.:lol: Jakiś mały "konik" stanął obok Rudolfa :-o Quote
BIANKA1 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 A u nas dzisiaj cały czas pada deszcz i nie mozna chodzic na spacerki :roll: Quote
figa33 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 U nas teraz też niestety burza za burzą i Rudolf jest już nieprzytomny..:shake: Tylko się chowa .. O tak:shake: Moje biedne , przestraszone misie.. Quote
figa33 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 nooo...:shake: skończyło się tak ,że Rudolf przeniósł się do łazienki ( to dla niego ostatnia deska ratunku ), nawet parówką nie mogłam go wywabić.. , jedzenie zawsze na niego działa. No to usiadłam razem z nim , potem przyszła Figa , i tak siedzieliśmy w łazience we trójkę:evil_lol:. Quote
BIANKA1 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 U mnie Roki tak się boi burzy . Reszta nie reaguje na szczęście . U nas znowu leje . To już chyba jesień :roll: Quote
figa33 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Leje , burza za burzą i znów siedzimy w łazience:shake: Quote
agata-air Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Jesteś wspaniałym opiekunem psów:loveu: oby więcej takich ludzi było na ziemi Quote
agata-air Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 a ja zrobię offa (ale małego bo w końcu w każdym wątku chodzi o ochronę, ratowanie i dobro zwierząt....) Proszę o wejście na wątek i bojkot jednego z najgorszych katów zwierząt w histori Polski, Stephena który właśnie miał czeloność pojawić się na dogomani http://www.dogomania.pl/forum/showth...=75654&page=41 (post 407) Quote
BIANKA1 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='agata-air']a ja zrobię offa (ale małego bo w końcu w każdym wątku chodzi o ochronę, ratowanie i dobro zwierząt....) Proszę o wejście na wątek i bojkot jednego z najgorszych katów zwierząt w histori Polski, Stephena który właśnie miał czeloność pojawić się na dogomani http://www.dogomania.pl/forum/showth...=75654&page=41 (post 407) A ten co tu robi :angryy: Quote
agata-air Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 BIANKA1 napisał(a):A ten co tu robi :angryy: psuje humory, denerwuje i pogrąża sam siebie ale polskie prawo niestety jest niezwykle ułomne i nie ma na niego siły! :angryy: Quote
figa33 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='agata-air']a ja zrobię offa (ale małego bo w końcu w każdym wątku chodzi o ochronę, ratowanie i dobro zwierząt....) Proszę o wejście na wątek i bojkot jednego z najgorszych katów zwierząt w histori Polski, Stephena który właśnie miał czeloność pojawić się na dogomani http://www.dogomania.pl/forum/showth...=75654&page=41 (post 407) ten gość to psychol :angryy:, najgorszy koszmar :angryy: Quote
LittleMy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 u mnie jak jest burza to psy zgodnie leza pod koldra, dla mnie juz duzo miejsca nie ma, bo leza twardo jak kamien i nic ich nie rusza:p a czytalam,ze duzo psow ciagnie do lazienki, a niektore nawet wskakuja do umywalek :-o tak bylo napisane w "Psie, ktory kochal zbyt mocno" Quote
figa33 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 no moje na szczęście nie wskakują jeszcze do umywalek:evil_lol: , ale odkąd Rudolf szuka schronienia w łazience to Figa zaczyna mu towarzyszyć , co mnie poniekąd cieszy a przez te deszcze i burze to jakoś tak smętnie się robi i koniec lata chyba , szkoda Quote
figa33 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Moje kochane pieski, które mnie czasem wkurzają ,ale nie wiem co bym bez nich zrobiła:lol: I znów pływamy Psy mordercy:diabloti: Quote
figa33 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Wiewióra:evil_lol: Rudolf w czarnym bzie Rudolf w koniczynie Quote
figa33 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 A tu chciałam wam pokazać takie superaśne drzewo z długimi igłami , chyba sosna jakaś Rudolf model A wtedy mnie coś w stopę użarło :diabloti:, takie wielkie czarne , Rudolf przybiegł mi na ratunek , kochany mój misio:loveu:, bałam się ,ze i jego użre, stopa mi spuchła jak bania i tak się skończył fajny spacer Quote
BIANKA1 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Wielkie czarne ? To musiał być niedzwiedz :crazyeye: Quote
Recommended Posts