figa33 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Jeszcze troszkę Wiem ,że tam pani trzyma smakołyki:cool3: Quote
figa33 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 I ostatnie Przywiązali mnie nieszczęsnego , bo bardzo mi się ten pan z tylu nie podobał:cool3: zreszta moim państwu też sie nie podobał:diabloti: Quote
agata-air Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 piękne :) figa gratuluje. adopcja Rudzika dostaje u mnie miano najlepszej adopcji Żyrardowskiej ;d Quote
figa33 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 dzieki Agatko:lol: to Rudolfik daje nam dużo radości powoli szykujemy sie do wakacji i bardzo jestem ciekawa jak on zareaguje na wyjazd, na nowe miejsce ( nie bardzo lubi zmiany) , mam nadzieje ,że mu sie spodoba.Specjalnie wybieralismy odludne miejce , aby psy ( i my z nimi:cool3:) mieć spokój. Quote
figa33 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 takie poziomki zbieralismy w lesie:lol: okazało sie ,że poziomki Rudolf tez lubi i to bardzo I jagódki tez , moga byc z krzaczka:lol: Znów kazali mi pozować:cool3: ale ja sie nie dam...:diabloti: Quote
figa33 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Kochane ciotki , wyjeżdżamy nad morze, mam nadzieję,ze Rudolfowi sie spodoba:lol: Żarcie, posłania dla psów przygotowane ( nasze rzeczy jeszcze nie:cool3:). kaganiec zakupiony ( pierwszy raz w życiu:oops:), baaardzo nie podoba się Rudolfowi , a Figa to wręcz histerii dostaje jak ma go na pyszczku... Chciałabym abyśmy wszyscy wypoczęli. Ucałowania!:lol: J. Quote
figa33 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Witamy po powrocie!!:loveu: Pełni wrażeń i doświadczeń wakacyjnych z psami:cool3: Mam pełno zdjęć , już zrobiłam ostrą selekcję , wstawię sporo i mam nadzieję,że nie dostanę za to bana:cool1: Co do Rudolfa. Przebywając z nim 24h na dobę wiem już ,że życie musiało mu dobrze dopiec.Generalnie uczyliśmy się , duuuużo ciasteczek na to poszło , jest postęp , widać po powrocie.Ale to są małe kroczki. Powolutku , to bardzo mądry pies. Ma takie lęki,że na większy dźwięk zrywa się na równe nogi i leci albo gryzie się w bok:shake: . Kiedyś nie mogłam nawet kichnąć,żeby nie gonił.. Generalnie kochany misio:loveu:, uwielbia morze i plażę ,aż piszczy ,żeby tam pójść, nawet poranione poduszki łapek od piasku go nie zniechęciły. Czyli wiem już,że nie lubi pojedynczych , gwałtownych dźwięków. Bardzo.No i młodych mężczyzn. Teraz ładniej chodzi na smyczy, nie szczeka tak bardzo na podwórku , daje się lepiej opanować nerwusek jeden.Najgorzej z przychodzeniem na zawołanie z dalekiej odległości, przyjdzie ,jest postęp, już znam parę sztuczek:cool3: No cóż , ja tez nie lubię krzyczących bez powodu ludzi , wydzierających się na podwórku dzieci, tyle, że nie wybiegam na balkon aby pokazać co ja o tym myślę:evil_lol: ( a może powinnam:hmmmm: ) Było super nad morzem , psy wybiegane, wykąpane,roześmiane, sierść piękna , a apetyt jaki! A teraz Rudolfek smutny troszkę , naprawdę , widzę , nie ma morza , fal , na które można naszczekać... A to początek podróży Podoba nam się ? Oj tak!!:loveu: Niektórzy śpią na plaży:cool3: Quote
BIANKA1 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Pi,ekne zdjęcia . Wszyscy wypoczęci , zrelaksowani i gotowi do dalszych działań :lol: Czekam na resztę zdjęć . Quote
figa33 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Moje ulubione:loveu: Uczymy się . Prawda,że wyglądamy jak szkolone psy policyjne:evil_lol: Quote
figa33 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Typowy Rudolf obserwator:lol: Rzadkie u Rudolfa , kopanie w piachu , widać,że coś fajnego tam było:p Quote
figa33 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Foczka na plaży Wyglądamy sobie przez balkonik Quote
figa33 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 I to już prawie koniec Powrót do domu Rudolfek smutny, morze dopiero za rok Quote
BIANKA1 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Minke ma raczej zadowolona . Nie smutna :cool3: Rok szybko zleci . W domu tez jest fajnie :lol: Quote
LittleMy Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 ojej, super zdjecia ! nie wiadomo, ktore najlepsze ! :p ciesze sie, ze Wam sie tak udaly wakacje ! Quote
figa33 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 no wakacje fajne a teraz normalka..:cool3: zastanawiam się czy psy mają coś na kształt naszego pępka? Rudolf ma taką małą gulkę w miejscu gdzie myślę powinna być kiedyś pępowina a może zrobiła mu się przepuklina..? wygląda to jak mała okrągła blizna i widać gulkę Quote
BIANKA1 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 tO MOŻE BYC PRZEPUKLINA PEPKOWA . mOJE CHŁOPAKI NAJĄ GŁADKIE BRZUSZKI Quote
LittleMy Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 u mnie tez tak maja. takie kulki. a jedna miala przepukline i juz podobno podczas sterylki sie usunelo. wiec teoretycznie nie powinna juz miec... Quote
figa33 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 tak podejrzewam ,że to niestety przepuklinka , o matko , operacja.. no nic , pojedziemy do weta Quote
figa33 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No ciotki , okulary na nos i gdzie jest Figa?:cool3: tak mniej więcej pośrodku, niewiele się różni od kaczek goniła dookoła tego stawu nieprzytomnie , a kaczki i tak sobie nic z małej nie robiły, wyglądało w wodzie ,że maja niezłą zabawę Utrudzony wojownik..:lol: Tylko Figa ma przyjemność z ganiania kaczek w wodzie Uda mi się teraz ,uda.. , proszę , proszę, ten patyk jest tak blisko:cool3: A potem to juz burza nas wygoniła i ratowaliśmy Rudolfa z leków burzowych Quote
figa33 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Chciałam pokazać co zjada Rudolf i to co zobaczycie nie oznacza ,że nie dostaje u mnie jeść:diabloti: Sam sobie wziął , jednego zjadł i zabierał się już za drugiego Quote
BIANKA1 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Mój Miki też zajada wszelką zielenine :lol: Quote
Recommended Posts