Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dodam, ze w tym swoim fotoblogu możesz "opowiadać" nam o całym swoim zwierzyńcu, a my chętnie przeczytamy i obejrzymy zdjęcia psów, kotów, koni.

Wyjątkową ozdobą będzie Julka... z Bossikiem, oczywiście:lol:.

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciłam...
Cieszę się,że Dorothy i Jula sa zadowolone z BOssa.Mówiłam ,że to cudowny psiak. Taki charakter jak jego naprawdę rzadko się zdarza.A jak tam jego uszki?lepiej?reaguje na imię?

Posted

uszki dosc wolno dochodza do siebie
na imie reaguje calkiem normalnie, choc on czasem zwyczajnie nie chce uslyszec, ze sie go wola :cool3:
jest cudny, kofamy go tu bardzo :loveu:
czasem za bardzo drze ryja, ale jest uroczy jak przychodzi z zabawka w zebach i tym swoim prosiaczkowym cialkiem caly sie domaga uwagi :-)
dogaduje sie z psami, choc ma swoja dume i najpierw duze owarczal, za kotami juz powoli nudzi mu sie ganiac.
Niezwykle interesuja go.... swinki morskie:razz:
buziaki dla cioteczek!!

Posted

Fajnie się czyta takie miłe wieści.Ja myślę,że on gorzej słyszy z powodu chorych uszek.Na początku w ogóle nie reagował na dźwięki i myslałam,że jest mocno przygłuchy.Dopiero po usunięciu tony smoły z uszu zaczął reagować na Bossa.
Byłaś z nim u weta z uszkami?
Cały czas wspominamy go :loveu:.

Posted

uszki byly czyszczone, jutro znow mamy termin, tylko ze nie wiem czy dam rade, mam powazna sprawe jutro i nie wiem czy zdaze :-(

kochane dziewczyny gdzie ja mam wyslac ta umowe adopcyjna, do schronu?
a ten druk o chipowanie, moge to dac mojemu wetowi?

Posted

druk myślę,że do schronu,a z drukiem,to nie mam pojęcia co,ale myślę,że ma być u właściciela.
Jak nie masz czasu,to pójdziesz za 2 dni :lol:

Posted

Bossik zapraszał do zabawy Dolara,robił prysiudy i poszczekiwał ,ale Dolek nie umie się bawić z innymi psami :shake:,w schronisku go nie nauczyli :-(

Posted

Dorotko, nie wiem ,czy to jest akcja ogolnopolska, ale do 14.12 czipowanie jest za darmo. Napewno jest tak w Warszawie, wlasnie zaczipowalam Baje i Wiewiorka. Zobacz jak tam to jest u ciebie.

Posted

Dorothy napisał(a):
uszki byly czyszczone, jutro znow mamy termin, tylko ze nie wiem czy dam rade, mam powazna sprawe jutro i nie wiem czy zdaze :-(

kochane dziewczyny gdzie ja mam wyslac ta umowe adopcyjna, do schronu?
a ten druk o chipowanie, moge to dac mojemu wetowi?

właśnie miałam Ci napisać o papierach.
Oryginał umowy jest dla Ciebie, kopie musisz odesłać do schroniska. Wszystkie 3 druki o chipowaniu z twoim podpisem muszą wrócić do schroniska.

uściskaj i wymiziaj malucha od cioci :loveu:

Posted

Bossik najwyraźniej ma już wszczepionego czipa, dostałam formularz z wklejką z numerami i kodem paskowym, tylko trzeba wypełnić i gdzieś wysłać. Ale gdzie? Może dam mojemu wetowi.

Bosiu po kąpieli coraz bielszy, a w ogóle jak można nie kochać tego psiaka to nie wiem. Podbijacz serc. :loveu:
Postaram się o jakieś zdjątka dziś, jak mi czasu starczy (Mikołaj dziś...)

Posted

Ania&Kropka napisała,że 3 papiery czipowe masz podpisać i odesłąć do schroniska.
Mówiłam,że prosiaczek jest przecudny ?:loveu:
Ponawiam prośbę o powiadomienie byłej właścicielki ,że mały jest bezpieczny i kochany.

Posted

Jego była Pani już wie, że Bosik jest w nowym domku.:lol: Dzwoniła w tygodniu do schroniska i Pani Dyrektor wszystko jej powiedziała.

Dorothy wszystkie trzy papiery od czipa musisz wysłać do schroniska. W schronisku wpiszą twoje dane do ogólnopolskiej bazy.

Posted

to prawda, to widać po psie. Gdybym miała jej adres mogłabym jej wysyłać zdjęcia czasem i jakiś liścik. Nie dałoby się odszukać?
W książeczce Bossa jest adres tego syna, w Manchester....:shake:

umowe i druki chipowe dzis wyslalam do schroniska :-)
dzieki jeszcze raz za tego małego potrzeszcza, kofamy go tu okrutnie :loveu:

Posted

to wspaniale ,że kobieta ma informacje o Bossie.Może jest jej lżej na sercu.
Dorothy,a co to znaczy potrzeszcz? :crazyeye: bo ja jakaś niegramotna :shake: jestem

Posted

Boss pozdrawia
mnie nie bylo w weekend, Jula byla z babcia, byl placz i zgrzytanie zebow bo babcia ma zasad ze psy to u budy, wiec byla walka, a juz jak zobaczyla Bossa w lozku to :angryy:
ale juz jestem, zycie wraca do normy