Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Historia Bossa jest taka jakich wiele. Miał dom i kochającą Panią. Dla swojej Pani był towarzyszem doli i nie doli. Miał wszystko czego potrzebował, własne legowisko, miskę jedzenia, spacery i przede wszystkim miał miłość. Niestety pewnego dnia to wszystko się skończyło. Jego Pani zachorowała i nie była w stanie dalej opiekować się swoim małym towarzyszem. Boss wczoraj został przyprowadzony do schroniska.

Bosik jest 8 letnim West Highland White Terierem. Został kupiony jako szczeniak w Holandii. Psiak ma cudowny charakter. Jest bardzo towarzyski i przymilny. Wczoraj tulił Siudo nas i co chwile domagał głaskania. Psiak dobrze dogaduje się z innymi psami obu płci. Lubi dzieci.
Boss jest zaniedbany, widać, że dawno nikt się nim nie zajmował, jest brudny, ma alergię na pchły.

Bossie nie poradzi sobie w schronisku, to 100% kanapowiec.:placz::placz::placz:

A oto Bosik

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bossik to naprawde cudowny psiak...był troszke zdezorientowany i przestraszony ale garnął sie do ludzi,domagał głaskania,nawet u mnei na rączkach siedział jak taki mały misio,ciężko bedzie mu sei oswoic ze schroniskową codziennością...jak go zostawialismy w klatce patrzył na nas takim wzrokiem biedulek...

Posted

Bzikowa napisał(a):
Dorothy, istnieją pociągi :razz:

wiem że istnieją ale ja nie mam możliwości wyjechać na tak długo,Olsztym jest ponad 500 km stąd, mieszkam sama mam dziecko psy i 4 konie, nikt mnie nie zastąpi już to ćwiczyłam wiele razy. Zwłaszcza teraz gdy mam tu zaspy i pół metra śniegu. Musiałby pojechać ktoś chętny kto zechciałby pomóc.

Posted

kate89 napisał(a):
Dorothy chyba nie doceniasz nas i naszych możliwości :) dowozilismy psiaki na drugie konce Polski,wiec mówisz i masz :)

Kasia jest niezawodna w takich przypadkach, ma na swoim koncie podróże po całej Polsce z psiakami...:razz:

Posted

Może ja bym go wzięła jeśli nikt nie będzie chciał dać mu domku? ... Dałam ogłoszenie na dogo, że szukam sznaucera, ale te suczki z Bydgoszczy mają 2-3 lata i pewnie znajdą szybko domki, a ten psiak jest starszy i niewiadomo, co będzie z nim dalej.