akucha Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Malutka [']:-( Jakie to niesprawiedliwe... Quote
PaulinaT Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 xxxx52 napisał(a):pozwole sobie zabrac zdanie ,mysle o Kirze. jezeli dziecko ma alergie nalezaloby jak najszybciej znalezc nowych opiekunow,gdyz predzej czy pozniej bedzie oddany.Lepiej ,teraz jak jest szczeniakiem niz jak bedzie doroslym psem. Spokojna głowa - już supergoga działa w tym kierunku ;-) xxxx52 napisał(a): Nie wiem ,czemu tak pozno zauwazono w schronisku ,ze piesek jest chory,gdyz tak szybko sie nie umiera:-(:-(glosno myslac:czy nie mila robakow?gdyz znam podobny przypadek,piesek umarl w podobny sposob ,z powodu robakow,albo z powodu zapalenia jelit?gdyz nie sadze ,zeby umarla od zatrucia w schronisku:shake:zeby stwierdzic zatrucie nalezaloby wykonac sekcje zal mi psiaczka ,jak musial cierpiec,takie dlugie psie zycie mial przed soba i sie nie doczekal:placz::placz::placz: Wybacz ale pleciesz trzy po trzy. Piesek był zdrowy. W domu był od miesiąca. Został otruty celowo lub zatruł się czymś przypadkowo. Po zjedzeniu trutki pies umiera w godzinę. Quote
supergoga Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Ja to zawsze mówię, nie pisać a czytać ze zrozumieniem tekstu. W wątku jest wyraźnie napisane że wszystkie pieski ponad miesiąc temu poszły do domków. Zdrowe, odrobaczane, zaszczepione. Psiak prawdopodobnie zjadł coś, co jednak nie było do jedzenia: może trutkę, może truciznę. W każdym razie jego opiekunowie go kochali, więc gdyby chorowała zauważyliby. :shake::shake::shake: Quote
Czaka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Paskudny dzień, bardzo mi przykro :-(:-(:-( Quote
Marta i Wika Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ale smutna wiadomość :shake: Biedna malutka... [*] W podobnych okolicznościach odszedł dwa lata temu braciszek z miotu Wiki. Miał 3 miesiące. Najadł się Domestosa czy jakiegoś podobnego paskudztwa z łazienki. Oj, szczeniaczki :shake: Quote
maggiejan Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Gosiu, co u Kiruni? Czy domek oddał ją? Czy została u nich? Quote
Recommended Posts