Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xxxx52 napisał(a):
pozwole sobie zabrac zdanie ,mysle o Kirze.
jezeli dziecko ma alergie nalezaloby jak najszybciej znalezc nowych opiekunow,gdyz predzej czy pozniej bedzie oddany.Lepiej ,teraz jak jest szczeniakiem niz jak bedzie doroslym psem.

Spokojna głowa - już supergoga działa w tym kierunku ;-)

xxxx52 napisał(a):
Nie wiem ,czemu tak pozno zauwazono w schronisku ,ze piesek jest chory,gdyz tak szybko sie nie umiera:-(:-(glosno myslac:czy nie mila robakow?gdyz znam podobny przypadek,piesek umarl w podobny sposob ,z powodu robakow,albo z powodu zapalenia jelit?gdyz nie sadze ,zeby umarla od zatrucia w schronisku:shake:zeby stwierdzic zatrucie nalezaloby wykonac sekcje

zal mi psiaczka ,jak musial cierpiec,takie dlugie psie zycie mial przed soba i sie nie doczekal:placz::placz::placz:

Wybacz ale pleciesz trzy po trzy.
Piesek był zdrowy.
W domu był od miesiąca.
Został otruty celowo lub zatruł się czymś przypadkowo.
Po zjedzeniu trutki pies umiera w godzinę.

Posted

Ja to zawsze mówię, nie pisać a czytać ze zrozumieniem tekstu. W wątku jest wyraźnie napisane że wszystkie pieski ponad miesiąc temu poszły do domków. Zdrowe, odrobaczane, zaszczepione.
Psiak prawdopodobnie zjadł coś, co jednak nie było do jedzenia: może trutkę, może truciznę. W każdym razie jego opiekunowie go kochali, więc gdyby chorowała zauważyliby.

:shake::shake::shake:

Posted

Ale smutna wiadomość :shake:
Biedna malutka...
[*]

W podobnych okolicznościach odszedł dwa lata temu braciszek z miotu Wiki. Miał 3 miesiące. Najadł się Domestosa czy jakiegoś podobnego paskudztwa z łazienki. Oj, szczeniaczki :shake:

• 4 weeks later...